هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Batman ببین واقعن ربطی به بیبیفیس بودن نداره، من خودمم کمتر میخوره بهم فقط باید با اعتماد به نفس و جدیدت بری بالای سر بیمار. اگه بیمار یا همراهی ببینه استرس داری یا میترسی دستت میندازه یا تیکهای چیزی میپرونه. من خودم چون اولین تجربههام خیلییی تاثیر داره تو روحیهام حواسم بود کسی تخریبم نکنه
-
یه سری رفته بودم سلمونی بعد ریشامو زد
از خونه نمی تونستم بیام بیرون ...
هر کی میدید مسخره می کرد
حتی خانوادم که همیشه دفاع می کردن مسخرم می کردن -
1111 منم هروقت میخوام بزنم یاد قیافه م میفتم پشیمون میشم اصن بهم نمیاد واقعا موندم چطور ۱۸ سال رو بدون ریش زندگی کردم
-
_ Reza _ من هم بدون ریش راضی ام هم با ریش البته ریشام خیلی پر پشت نیست ولی داره اوکی میشه روند طبیعیه
دو فیس داشتن هم عالمی داره -
Batman ببین واقعن ربطی به بیبیفیس بودن نداره، من خودمم کمتر میخوره بهم فقط باید با اعتماد به نفس و جدیدت بری بالای سر بیمار. اگه بیمار یا همراهی ببینه استرس داری یا میترسی دستت میندازه یا تیکهای چیزی میپرونه. من خودم چون اولین تجربههام خیلییی تاثیر داره تو روحیهام حواسم بود کسی تخریبم نکنه
-
Batman انسان بی ریش چو شمع بی نور است صورت دارد ولی شکوه و هیبت ندارد گزینه با ریش رو انتخاب کن برادر
-
Maaah از مادر نزاییده کسی منو دست بندازه
اعتماد به نفس که اوکی هستم حلش میکنیم ما تو ترکی میگیم آخیری اولوم دی -
Batman خب ببین استادتون تختارو تقسیم میکنه بعد بهت یه بچه میوفته میای علائم حیاتی بگیری مامانش کلییی داد و بیداد و فحش که ولش کنین و اینا. این قضیه بر دوست من پیش اومد الان ترس داره برای این ترم
الان که فکرشو می کنم چقدر کار سختی دارین
اما قطعا در کنارش اجرتون هم محفوظه
چند وقت پیش بود که به ذهنم اومد که چقدر خوبه که آدم شغل مقدسی داشته باشه و با شغلش به بقیه کمک کنه
قطعا یکی از مصداق های بارز میتونه پرستاری باشه
ان شاءالله همه پرستارا موفق باشن -
Batman خب ببین استادتون تختارو تقسیم میکنه بعد بهت یه بچه میوفته میای علائم حیاتی بگیری مامانش کلییی داد و بیداد و فحش که ولش کنین و اینا. این قضیه بر دوست من پیش اومد الان ترس داره برای این ترم
-
الان که فکرشو می کنم چقدر کار سختی دارین
اما قطعا در کنارش اجرتون هم محفوظه
چند وقت پیش بود که به ذهنم اومد که چقدر خوبه که آدم شغل مقدسی داشته باشه و با شغلش به بقیه کمک کنه
قطعا یکی از مصداق های بارز میتونه پرستاری باشه
ان شاءالله همه پرستارا موفق باشن