هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
قشنگ منو یاد متخصصی میندازن که پارسال رفتم پیشش از درد داشتم میمردم اونوقت نگران این بود داروشو از داروخونه ای که باهاش قرار داد داره نخریم کم پول بره تو جیبش
چهارشنبه رفتم میگه تا شنبه صبر کنین بیاد
چقدر بهم برخورد یعنی:/Narges_ حقیقت اینجا هست که مشکل یک شخص مشکل بقیه نیست و متاسفانه درکی از شرایط طرف مقابل ندارند.
-
ولی حق گفت
️
-
چرا یه مدته هوا یه جوریه که صبح ها تشخیص نمیدم باید چه لباسی بپوشم که تا عصر گرمم یا سردم نشه...
-
چرا بچه های هوشبری امتحان نمیدن
ناراحتم
من دم به دقیقه امتحان دارم
از اوایل آذر درگیر امتحانم
تا وسط بهمن هم خواهم بود -
Narges_ حقیقت اینجا هست که مشکل یک شخص مشکل بقیه نیست و متاسفانه درکی از شرایط طرف مقابل ندارند.
@E-B-BUTTERFLY ببینین آخه دکتره سوگند خورده مثلا
خیلی زشته به عنوان پزشک یه همچین رفتاری
من و مامانم اول فکر کردیم داروی خاصیه که مثلا میگه صبر کنین داروخونه شنبه بیاره یا مثلا خیلی گرونه میخواد پولش بره تو جیب خودش درد منم درد معمولی که بتونم باهاش کنار بیام نبود بدنم میلرزید از درد و بدنم تو هیچ حالتی آروم نمیشد وقتی شدید میشد
در صورتی که همون شب دنبال داروئه راه افتادیم یه دارو ی خیلییییی معمولی به قیمت ۴۵ تومن:)
فقط سر ۴۵هزار تومن واقعا هنوز که هنوزه این دکترو تو دلم دارم مسخره میکنم -
بچه ها یه جوری میگید میرفتیم مامایی میخوندیم انگار کل مامایی فقط اون بخش نینیشه
اونایی که بیشترین ارتباط رو با بچه دارن پرستارای بخش کودکان و اطفال یا پزشک های متخصص اطفالن نه دکتر زنان یا ماما
احتمالا بگید اینارو از کجا میدونی
سر جریانی به چشم دیدم
اصلا نمیخوام توصیفش کنم
فقط وحشتناکه تازه بچه به دنیا میاد کلا خون و آبه بعدم میدنش به خانواده اون ماما یا پزشک زنان فقط باید فرایند بچه رو بیرون کشیدن و داد زدن مادر و اینارو ببینن -
بچه ها یه جوری میگید میرفتیم مامایی میخوندیم انگار کل مامایی فقط اون بخش نینیشه
اونایی که بیشترین ارتباط رو با بچه دارن پرستارای بخش کودکان و اطفال یا پزشک های متخصص اطفالن نه دکتر زنان یا ماما
احتمالا بگید اینارو از کجا میدونی
سر جریانی به چشم دیدم
اصلا نمیخوام توصیفش کنم
فقط وحشتناکه تازه بچه به دنیا میاد کلا خون و آبه بعدم میدنش به خانواده اون ماما یا پزشک زنان فقط باید فرایند بچه رو بیرون کشیدن و داد زدن مادر و اینارو ببیننGharibe Gomnam
ولی ته اون فشار ها حس خوبیه که حس خوبِ ملت رو ببینی -
مغز
-
مگه میشه اینقده چیز داشته باشی
-
تصور سه بعدیشو ندارم
-
Gharibe Gomnam
ولی ته اون فشار ها حس خوبیه که حس خوبِ ملت رو ببینیزهرا بنده خدا 2
بعدش مادر بیچاره بیهوش میشه
تو الان از اینجا داری میگی
یا مثلا وقتی از دم اتاق زایمان طبیعی رد میشی فقط صدای جیغ میشنوی بعد به دنیا اومدن بچه مادر بیهوش میشه
سزارینم همینه
انقدر بعد عمل طرف درد داره
بعد دکتر و ماما هم بعد یه مدت براشون خیلی عادی میشه -
اصن خجالت میکم با وجود همه پیچیدگی تو مغز ، خود مغزو نمیفهمم
🥲
-
Narges_
شاید باورت نشه اما به ۱۸ سالگی که میرسی و هرچی جلوتر میری اون تزلزل روحی حداقل برای من کمتر میشه
یعنی همون دراومدن از سن نو جوونی
منم همسن تو بودم دقیقا همینارو از بچه ها میپرسیدم
بهشون میگفتم چه حسی داری ۱۸ سالت شده؟ چطوره؟ خوشحالی؟ چه فرقی با بقیه سال ها میکنه؟
همه در جوابم میگفتن
مثل بقیه سال های زندگیمونه
حالا که تو اینو گفتی تجدید خاطره شد
اما برای من خیلی از تزلزل های روحیم کم شد خیلی به یه تثبیت رسیدم -
خب طوری نیست
امشب میخوابم تا همینا تثبیت شه
فردا تو کلاسا مرور میکنم
قشنگ یاد میگیرم -
دوشواری نداره
-
Gharibe Gomnam خداکنه واسه منم کمتر بشه
آره فرق خاصی که نداره فقط فکر میکنم آدم چون باید باور کنه داره بزرگسال میشه یکم غمگین تره
چون من یکی که هستمNarges_
منم خیلی غمگین بودم
اصلا میدونی بدترش چیه؟
بعد کنکورته
یه حس پوچی ای داری بعد کنکور
دلت میخواد تو غار تنهایی فرو بری
اگه تا دوهفته بعد کنکورت اینجوری بمونی عملا افسردگی میگیری شده به اجباااار حتما بعد کنکورت سرتو شلوغ کن تاکید میکنم به اجبااار
چون منم دیدم دارم از دست میرم حدود دوهفته به زور باشگاه میرفتم به زور بیرون میرفتم یواش یواش از اون حال و هوا درمیای
تازه وضعیت واسه اونایی که مدرسه میرن سخت تره خیییلی سخت تره درکت میکنم
بعد ادم به یه جایی میرسه که وقتی میره بازار یه جوری خیابونارو نگاه میکنه انگار ۵۰ سال زندان بوده یا حسرت یه چیزایی رو میخوره که انگار اولین باره راجع بهشون حرف میزنه -
Narges_
منم خیلی غمگین بودم
اصلا میدونی بدترش چیه؟
بعد کنکورته
یه حس پوچی ای داری بعد کنکور
دلت میخواد تو غار تنهایی فرو بری
اگه تا دوهفته بعد کنکورت اینجوری بمونی عملا افسردگی میگیری شده به اجباااار حتما بعد کنکورت سرتو شلوغ کن تاکید میکنم به اجبااار
چون منم دیدم دارم از دست میرم حدود دوهفته به زور باشگاه میرفتم به زور بیرون میرفتم یواش یواش از اون حال و هوا درمیای
تازه وضعیت واسه اونایی که مدرسه میرن سخت تره خیییلی سخت تره درکت میکنم
بعد ادم به یه جایی میرسه که وقتی میره بازار یه جوری خیابونارو نگاه میکنه انگار ۵۰ سال زندان بوده یا حسرت یه چیزایی رو میخوره که انگار اولین باره راجع بهشون حرف میزنه -
Gharibe Gomnam سر من بعد کنکور نخوامم شلوغه
فرزندانم برمیگردن🥹Narges_
حالا فرزندانت کیان
کیدرامری؟ من دوستای مدرسه ام کی درامر و کی پاپ بودن هی بچم بچم میکردن
فقط قیافه من اینجوری بود