هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Batman در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پسرا
پسرا سال نمیخوان ...همون سالم تقدیم ب دخترا ( قیاسینیسم)
-
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم که طرف برای اینکه باهات به صورت طولانی صحبت نکنه، یه ساعت هایی آنلاین میشه که مطمئنه تو آفلاینی و اون موقع بهت پیام میده. بعد که میای جوابش رو بدی اگه همزمان با تو آنلاین بشه به محض اینکه جوابش رو میدی، کلا از فضای مجازی خارج میشه که مجبور نشه درجا جوابت رو بده و مکالمتون طولانی بشه
من که هیچوقت آدم پرحرفی نبودم و به همین دلیل این رفتارت رو توهینآمیز برداشت میکنم و در رفتارم با تو تجدیدنظر خواهم داشت! -
Rover طرف داره دروغ میگه! اکانتش برای ترکیه هست بعد میگه اهل تایلندم. چند روز پیش هم به من پیام داده بود بلاکش کردم
فکر کنم شیوه جدید کلاهبرداریه.
-
Rover طرف داره دروغ میگه! اکانتش برای ترکیه هست بعد میگه اهل تایلندم. چند روز پیش هم به من پیام داده بود بلاکش کردم
فکر کنم شیوه جدید کلاهبرداریه.
واضحه که داره دروغ میگه ولی دلم می خواد باهاش بازی کنم
کرم بریزم.
-
به تاریخ عضویتش دقت کن! سپتامبر امسال یعنی دقیقا همین ماه تلگرام رو نصب کرده. خیلی مشکوکه...
-
واضحه که داره دروغ میگه ولی دلم می خواد باهاش بازی کنم
کرم بریزم.
Rover
فقط اونجا که گفتی: اشکالی ندارددد -
Rover همه این پیامها کلاهبرداری هستن هر کسی که از خارج از ایران پیام بده و مگه من روسیم به کمک احتیاج دارم فلان جایی ام و...
همه رو بلاک کنید بره -
Rover چقدر هم سریع میخواد دوست بشه
خب اگه واقعا اشتباه پیام دادی نهایتش با یه عذرخواهی کار رو تموم کن بره دیگه چرا انقدر بحث رو ادامه میدی! -
Maaah
برای هر اتاق حموم جدا دارن؟ تا جایی که من میدونم حموم که عمومیه سخت میشه هر دفعه بری اونجا نه؟ مثلا اگه یکی دو نفر باشن اوکیه ولی خیلی دیگه رو میخواد، جلو ۵ ، ۶ نفر لباس عوض کنی این قضیه خوابو ازم گرفته -
Rover نه ما برای هر 7 تا اتاقمون 4 تا حموم داریم (4تا حموم باهمه روبروی سرویسبهداشتی)
وااا همه دخترین دیگه