هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@M-Shajarian
تو عمرم عربی رو تو ورقه کتبی بالای 16 نشدم
البته چرا هشتم جهشی خوندی 19.5 شدم (چون مثل سگ میخوندم) -
Anzw 18 منم بد نیستم
انشالله جفتمون زودی خوبِ خوب بشیم
اوضاع؟
من همش دارم امتحان میدم
آخر هفته انشالله تموم میشه
بعدش اوضاع بهتر میشه چون نظمم بیشتر میشه
خودت اوضاع احوالت خوبه؟Narges_
ایشالا
هوممم امتحانا رو بدی دیگه بیشتر در اختیار خودتی. سفتتتتتت بچسب به درسا بعد امتحانات که برا دوره جمعبندی هم آماده بشی(❁´◡`❁)
احوالم بد نیست ولی اوضاع درس و اینا نه راستش یه مدت بود اصلا جالب نبود که دارم سعی می کنم بهترش کنم -
هیچ وقت قواعد 3 سال راهنمایی رو یاد نگرفتم که بیام مکملش این 2 سالو یاد بگیرم
*فقط این 2 سال اونم در حد نمره گیری -
Hako برای من از اختصاصیا درس شیرین تریه
قطعا اگه 1401 کنکور میدادم
الان هرگز در این وضعیت نبودم -
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian دعا کنین همه .....کی میخواد بره نهایی تاریخ و انسان و زمین و امتحان بده ....واییی اما و احتمال.....
-
Hako فکر کنم تو هم از عربی متنفری نه؟
کلاس ببین(مجازی) و خوب بشین یه مدت کوتاه در حد ۳ روز ولی به کوب کار کن و با عربی ور برو
نتیجه میده -
Narges_
ایشالا
هوممم امتحانا رو بدی دیگه بیشتر در اختیار خودتی. سفتتتتتت بچسب به درسا بعد امتحانات که برا دوره جمعبندی هم آماده بشی(❁´◡`❁)
احوالم بد نیست ولی اوضاع درس و اینا نه راستش یه مدت بود اصلا جالب نبود که دارم سعی می کنم بهترش کنمAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
ایشالاهوممم امتحانا رو بدی دیگه بیشتر در اختیار خودتی. سفتتتتتت بچسب به درسا بعد امتحانات که برا دوره جمعبندی هم آماده بشی(❁´◡`❁)
آره دیگه پیش روی رو باید زودی تموم کنم و بشینم برا مرور و جمع بندی
احوالم بد نیست ولی اوضاع درس و اینا نه راستش یه مدت بود اصلا جالب نبود که دارم سعی می کنم بهترش کنم
کلا دی ماه خیلی بده کاملا میفهمم
فایتینگ -
Hako برای من از اختصاصیا درس شیرین تریه
قطعا اگه 1401 کنکور میدادم
الان هرگز در این وضعیت نبودم -
@M-Shajarian دعا کنین همه .....کی میخواد بره نهایی تاریخ و انسان و زمین و امتحان بده ....واییی اما و احتمال.....
-
-
Narges_
و این نفرتم باعث میشه اخر ترم نخونم
فقط طول ترم میخونم که بین 18 و 19 متغییرم
حتما ممون بابت پیشنهاد -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
ایشالاهوممم امتحانا رو بدی دیگه بیشتر در اختیار خودتی. سفتتتتتت بچسب به درسا بعد امتحانات که برا دوره جمعبندی هم آماده بشی(❁´◡`❁)
آره دیگه پیش روی رو باید زودی تموم کنم و بشینم برا مرور و جمع بندی
احوالم بد نیست ولی اوضاع درس و اینا نه راستش یه مدت بود اصلا جالب نبود که دارم سعی می کنم بهترش کنم
کلا دی ماه خیلی بده کاملا میفهمم
فایتینگ