هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه جملهٔ «با پوتین نمیشه بوسید» از آلبوم سورنا میارزه به کل سر تا پای کریر و سابقهٔ دورچی =)))))))))))
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آلبوم دورچی هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر خوشم میاد
یعنی اول خوشم نمیومد ولی همینجور داره خوشم میادAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سورنای خاک بر سر هزار بارم گوش کنم همون مزخرفه که بود
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
S.daniyal hosseiny چیشده
؟
-
قصد توهین و یا تخریبت رو ندارم، اما یک اپسیلون شعر رو نمیشناسی پسر =)))))))))))))
-
یه جملهٔ «با پوتین نمیشه بوسید» از آلبوم سورنا میارزه به کل سر تا پای کریر و سابقهٔ دورچی =)))))))))))
S.daniyal hosseiny
بحث سلیقه ست
ولی خب بت هم نسازید ازش -
قصد توهین و یا تخریبت رو ندارم، اما یک اپسیلون شعر رو نمیشناسی پسر =)))))))))))))
S.daniyal hosseiny چ میکنی
-
S.daniyal hosseiny
بحث سلیقه ست
ولی خب بت هم نسازید ازشAqua
امیدوارم منو نشناسی که حرف از بت ساختن میزنی. -
S.daniyal hosseiny سلیقمه خب
ولی شعرم بخوام آخه سورنا؟ تکراریه برام -
S.daniyal hosseiny چ میکنی
Hesar تلاش.
تو چه میکنی پسر؟
خیلی وقت بود نبودی. -
Aqua
امیدوارم منو نشناسی که حرف از بت ساختن میزنی.S.daniyal hosseiny مشخصه های یه فن سورنا بت ساختنه ازش، نه علی آقا عالیه هر کی گوش نده مشکل داره
-
Hesar تلاش.
تو چه میکنی پسر؟
خیلی وقت بود نبودی.S.daniyal hosseiny بمولا مو نیز نشستم
-
S.daniyal hosseiny سلیقمه خب
ولی شعرم بخوام آخه سورنا؟ تکراریه برامAqua
توصیفش از لحظهٔ غروب رو توی هیچ ترک دیگهٔ رپفارس که پیدا نمیکنی هیچ، توصیفی چنین شاعرانه رو هشتاد درصد شاعران زندهٔ عصر حاضرت هم ندارن. -
حس می کنم اوضاع از چیزی که هست داره بدتر میشه
حس که چه عرض کنم... به وضوح دارم می بینم!
و من نه می دونم چی کار دارم می کنم و نه می دونم چیکار باید بکنم
هیچ چیز تحت کنترل من نیست
اتفاقاتی پشت سر هم می افتن که کاملا مربوط به منن ولی اصلا ربطی به من ندارن:)
و من نمی دونم دارم چی کار می کنم
نمی دونم
نمی دونم -
حس می کنم اوضاع از چیزی که هست داره بدتر میشه
حس که چه عرض کنم... به وضوح دارم می بینم!
و من نه می دونم چی کار دارم می کنم و نه می دونم چیکار باید بکنم
هیچ چیز تحت کنترل من نیست
اتفاقاتی پشت سر هم می افتن که کاملا مربوط به منن ولی اصلا ربطی به من ندارن:)
و من نمی دونم دارم چی کار می کنم
نمی دونم
نمی دونم -
Aqua
توصیفش از لحظهٔ غروب رو توی هیچ ترک دیگهٔ رپفارس که پیدا نمیکنی هیچ، توصیفی چنین شاعرانه رو هشتاد درصد شاعران زندهٔ عصر حاضرت هم ندارن.S.daniyal hosseiny آخه من شعر بخوام که نمیام سراغ رپفارسی
من بیشتر دنبال یه چی ساده ام ولی حال بده -
S.daniyal hosseiny مشخصه های یه فن سورنا بت ساختنه ازش، نه علی آقا عالیه هر کی گوش نده مشکل داره
Aqua
اینکه سفسطه بود.
من مشخصههای «سورنا فن» بودن دارم صرفا چون مخالفت کردم با قیاست بین سورنا و دورچی و بعد گاردت میاد بالا که با سفسطه کردن بحث رو جمع کنی؟
اینکه نشد گفتگو و پاسخ!