هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
منطق ماها اینه(جمع نمیبندم مثلا من خودم)
فکر میکنیم قند خرما کمه دو سه تا با چایی میخوریم
ولی یه خرما برابره با سه تا قند
بعدش فکر میکنیم چرا لاغر نمیشیم -
@رز-سیاه خبری نیست
همهمیگن نیستم؛ چون سرم شلوغه
دارم واسه آیندم برنامه میریزم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s آهااا
ولی انتخاب من بین خرما و قند قطعا خرما -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
خداییش چند وقتی بود میم به این خوبی ندیده بودم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
برنامه خیلی ش انجام نشد
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خرما خوشمزست
من اینو از جنوبیها یاد گرفتم که خرما رو به ارده میزنن موقع ناهار میخورن تا بدنشون گرم بشه بتونن بدنشون رو با بیرون تنظیم کنن -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s عجب ..اینو تازه شنیدم
خرما از نوع رطب خوشمزه تره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
اینم خیلی جالبه اینو ۵ سال پیش دونستم بیشتر از ۴۰ نوع خرما داریم و اونی که ما میخوریم رطب هست -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بفرمایید هرکدوم خواستید
️ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito آکیتو ب امید این دارم گواهینامه میگیرم که تو راه مشهد ماشین رو بدن دستم رانندگی کنم بعضی مسیر ها رو
ولی عمرا اگه پژو پارس رو بدن بهم ...مثل چی وسواس داره روش ...هر روز تمیزش میکنه
قراره با پراید داییم ک خرابه یاد بگیرم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هر روز تمیزش میکنه
برا پدرتونه؟
خیلی امید نداشته باشین
نمیدونم از کدوم شهر میرین مشهد، ولی بالغ بر ۹۰ درصد مسیر رو باید از بزرگراه و کمربندی برین و جی جی جی جینگ! تا ۱ سال محدودیت رانندگی توی بزرگراه دارین -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Zahra2020 پژو
تیو فایو
اینا تا مدتی حتما در کنار پدر می شه سوار شد فقط تنهای
زمانی میشه که اطمینان کامل به رانندگی مون پیدا کنند️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Akito اره یک مدل از همونه
اسمش تیوفایوه
سرعت پژو ها قدیمی تر این بهتر است
ولی خب این تو چیزای دیگه بهترپژو ها قدیم با اون متور شونم دیگه کم پیدا میشه بعضا اتاقشونم خیلی خوب محکم تر بود
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان هم اکنون وضعیت من رو مشاهده میکنین:
@هویججج در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است: -
VID_20240806_223746_717.mp4
صحنه غم انگیز مهدی محسن نژاد پس از شکست مقابل فومیتا قهرمان جهان و نایب قهرمان المپیک
..........................................................................
ماها خیلی خوب حالتو می فهمیم آقا مهدی
ماهایی که هرکدوممون به یه شکلی، مدتی از عمرمونو پای کنکور و آرزوهاش گذاشتیموقتایی که به هر دری می زدیم ولی نمیشد، وقتایی که همهی رشته هامون یه ثانیهای پنبه میشد، درست عین خودت دست به زانو می نشستیم و بغض می کردیم.
ماهم به یه گوشه خیره می شدیم و جیکمون در نیومد. حتی نمیتونستیم گریه کنیم، یخ می زدیم، درست عین خودت آقا مهدی . می فهمیمتولی ماها یه فرقی داشتیم
هیچ دوربینی نبود که از ما فیلم بگیره
هیچکی نبود که روی درد کشیدن ما موزیک غمگین بذاره و بقیه استوریش کنن
ماها خیلی تنها بودیم آقا مهدی
خوش به حالت که خیلیا بهت قوت قلب میدن برای سال های بعدی. ما تنهایی مجبور بودیم دووم بیاریمدیروز که نتایج اومد،
خیلیا اینجوری دست به زانو نشستن و بغض کردن و نصف شبی یهو غم دنیا آوار شد روی زندگیشونمیخوام بگم عزیزای من
همهی ماهایی که اینجاییم، این روزا رو دیدیم و مثل شما درد کشیدیم. همهی ماها یه روزی مثل این ویدیو روزگارمون خاکستری شد؛
ولی گذشت اون روزا . اون روزا ته دنیا نبود و بالاخره اون حالمون هم گذشت و بهتر شدیمبا همون حال بد، تنهایی دستمونو گذاشتیم روی زانوهامون و بلند شدیم و جون کندیم و بالاخره درستش کردیم. دیشب خیلی از بچه ها به من پیام دادن و گفتن پارسال با اشک بهت پیام دادیم و گفتی میگذره این روزا. گذشت و امسال با خبرای خوب برگشتیم. گذشت و راست می گفتی. گذشت و درستش کردیم
رفقا. اینجا، ماها مثل بقیه نیستیم. بهتون حق میدیم. همگی مثل شما بودیم و غمتون رو به رسمیت میشناسیم. حق دارید ناراحت باشید، فقط این یه جمله رو از این داداش بزرگترتون باور کنید :
این روزا آخر دنیا نیست، میگذره، بهتر میشه ...
@دانش-آموزان-آلاء
21439/133859