هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hesar
نه حالا تا قدم زدنو بیا، یه کاریش میکنیم.S.daniyal hosseiny بمولا
-
Aqua
این رویهٔ بیان کردن سلیقه نسبت به یک موسیقی نیست.
الا ایحال، به نظرم اگر سلیقهت رو پیدا کردی و توی کارهای سورنا نیست، خب روندی رو پیش بگیر که به دلت میشینه. -
Aqua
این رویهٔ بیان کردن سلیقه نسبت به یک موسیقی نیست.
الا ایحال، به نظرم اگر سلیقهت رو پیدا کردی و توی کارهای سورنا نیست، خب روندی رو پیش بگیر که به دلت میشینه.S.daniyal hosseiny میبینی بهتون برمیخوره یکی سورنا دوست نداره
میخواید مچ بگیرید
من فکر نمیکنم بیان کردن سلیقه رویه خاصی داشته باشه
من معمولا چیزی که بدم میاد یه نگاه میندازم شاید خوشم اومد -
Anzw 18 🥺
️🩹🫂
-
آزمایشگاه هم گروهی دو تا بومی شدم
و امیدی هم ندارم کاری کنن
حدودا نصف گزارشکار رو نوشتم خودم تنهایی مفهوم کار تیمی وجود نداره
به هر حال این منم که نیاز دارم برم تو چشم استاد
بالاخره قراره یکم زودتر باید برم شهرم و آزمایشگاه هم که مشکله مشکل
برای پیشگیری از حذف تک درس -
آزمایشگاه هم گروهی دو تا بومی شدم
و امیدی هم ندارم کاری کنن
حدودا نصف گزارشکار رو نوشتم خودم تنهایی مفهوم کار تیمی وجود نداره
به هر حال این منم که نیاز دارم برم تو چشم استاد
بالاخره قراره یکم زودتر باید برم شهرم و آزمایشگاه هم که مشکله مشکل
برای پیشگیری از حذف تک درس -
Hesar درس میخونم...
-
Hesar ریاضی.
-
S.daniyal hosseiny میبینی بهتون برمیخوره یکی سورنا دوست نداره
میخواید مچ بگیرید
من فکر نمیکنم بیان کردن سلیقه رویه خاصی داشته باشه
من معمولا چیزی که بدم میاد یه نگاه میندازم شاید خوشم اومدAqua
مچ؟!
اصلا لزومی نداره بخوام مچ تو رو بگیرم مرد حسابی =)))بیان کردن سلیقه رویه داره.
داخلش توهین نداره، جدای از اینکه توهین نداره، اشاره میشه به اینکه سلیقهٔ من نیست، اگر بیان نشه که سلیقهٔ من نیست، صفات بیمنبعیت و خالی به اثری الصاق نمیشه. چه مثبت، چه منفی.زمانی هم که سلیقهٔ شخصی، چیزی نیست، با ده میلیارد بار گوش دادن هم سلیقهش عوض نمیشه و یکهو اون موسیقی تبدیل به چیزی مطابق با سلیقه نمیشه!
من با تو از کلیت و با روند نقد ادبی حرف میزنم، تو با من با موضع و با روند سلیقه حرف میزنی. اتفاقاً من طرفدار افراد خیلی معدود و محدودیام، که توی رپ کلا کسی جزوش نیست...
در نهایت، نوع حرف زدنت به نسبت چیزی که ازت انتظار میرفت، پسندیده نبود.
-
Aqua
مچ؟!
اصلا لزومی نداره بخوام مچ تو رو بگیرم مرد حسابی =)))بیان کردن سلیقه رویه داره.
داخلش توهین نداره، جدای از اینکه توهین نداره، اشاره میشه به اینکه سلیقهٔ من نیست، اگر بیان نشه که سلیقهٔ من نیست، صفات بیمنبعیت و خالی به اثری الصاق نمیشه. چه مثبت، چه منفی.زمانی هم که سلیقهٔ شخصی، چیزی نیست، با ده میلیارد بار گوش دادن هم سلیقهش عوض نمیشه و یکهو اون موسیقی تبدیل به چیزی مطابق با سلیقه نمیشه!
من با تو از کلیت و با روند نقد ادبی حرف میزنم، تو با من با موضع و با روند سلیقه حرف میزنی. اتفاقاً من طرفدار افراد خیلی معدود و محدودیام، که توی رپ کلا کسی جزوش نیست...
در نهایت، نوع حرف زدنت به نسبت چیزی که ازت انتظار میرفت، پسندیده نبود.
S.daniyal hosseiny
ابتدا به ساکن که تودلی بود و حرفای خودم به خودم، بیان کردن سلیقه رو هم من واقعیت نمیتونم قاعده و قانون برا خودم بزارم
نقد که نمیخوام بکنمش، دارم حسمو نسبت بهش میگم
توهین هم واقعیت نمیدونم منظورت کجاشه؟ اگه منظورت کلمه مزخرفه
که خب مزخرفه برا من، اینکه بیای بگی نه اینجور نگو اونجوری بگومن واقعیت نمیتونم بپذیرم هر جور خودم راحتم عمل میکنم تو بحث بیان کردم سلیقم، اونم تودلی!
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زمانی هم که سلیقهٔ شخصی، چیزی نیست، با ده میلیارد بار گوش دادن هم سلیقهش عوض نمیشه و یکهو اون موسیقی تبدیل به چیزی مطابق با سلیقه نمیشه!
باز داری سعی میکنی قاعده و قانون تعیین کنی
اینو من و شما تعیین نمیکنیم
بستگی به خود فرد داره
من اینجوریم یه چیزو چندبار گوش میکنم ممکنه خوشم بیاد آخرش
دقیقا چیزی که راجب آلبوم دورچی پیش اومدS.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من با تو از کلیت و با روند نقد ادبی حرف میزنم، تو با من با موضع و با روند سلیقه حرف میزنی
تودلی من راجب سلیقم بود، از اون فراتر نمیرم، اگه رفتی هم همراهی نمیکنم علاقه ای به نقد و بحث اینجور داستانا ندارم
من با یه چی حال میکنم یا نمیکنم، تمامS.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
در نهایت، نوع حرف زدنت به نسبت چیزی که ازت انتظار میرفت، پسندیده نبود
اینجور راحت ترم