هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
آخه کافه؟! 🤌
من خودم یا کافهم یا بهم زنگ بزنی میام.
ما نهایتا برای استخر یا تولد گروه میزنیم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه ببین بخوای کافه بری با یسری دوست میری
بخوای پارک بری با یسری دوست دیگه
بخوای شهربازی بری با یسری دوست دیگه -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
مسئله اینه که هرکدوم اینا رو بخوای بری کافیه زنگ بزنی. نه گروه 🥲 -
danial hosseinyنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
یه منطق دیگه هم هست. اینکه تعدادتون بالای چهار پنجتا باشه. در این صورت باز منطقیه.
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
آخه کافه؟! 🤌
من خودم یا کافهم یا بهم زنگ بزنی میام.
ما نهایتا برای استخر یا تولد گروه میزنیممن نمیدونم کلن کافه نرفتم تاحالا ولی میدونم میزنیم
ببین اول گروه زده شده بعد تصمیم به کافه گرفته شده -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Blue28
توی پیام آیناز که نیت اولیه همین کافه رفتن تداعی میشه.
تو رو نمیدانم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به آدم دروغ میگن بعد میگن دروغ تشویقی بود:)))))))
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مدل جدید دروغ گفتنه؟!
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
دروغ تشویقی دیگه چیه؟ -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از این به بعد منم بهت دروغ میگم آخرش میگم ببخشید تشویقی بود:))))
-
یعنی برای تشویق کردنت دروغ میگن؟
شاید منظورشون دروغ مشقیه ️ -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من به تو میگم فلان کارو انجام بدی باشه قبول منم فلان چیزو بهت میدم بعد که انجام دادی میگم ببخشید دروغ گفتم باید یجور تشویقت میکزدم و انگیزه میدادم دیگخ:)))
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny دروغ مشقی چیه
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
عاو. صرفا دروغه ولی خب قراره که راه فرار الکی داشته باشه -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نمیدونم. شاید مثل فشنگ مشقی باشه -
mr.vinyzoreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ما پسرا راحت تر میگیریم...
-
mr.vinyzoreplied to danial hosseiny on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny مابرا هیچی گروه نمیزنیم ..
-
danial hosseiny
اه بابا چبدونم
یکی تو گروه ی غلطی کرد گفت بیایید بریم بیرون یکی دیگه ی گروه دیگه زد گفت اینارو ولش بیایید خودمون بریم
هرچندااا گروهه برا کافه نیست. خودمونی ک راحت باشیم توش نداشتیم این ماجراهه بهانه شد
41892/133973