هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
-
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
آمریکا استفاده از نرمافزار و سختافزار چینی در خودروهای خودران را ممنوع میکند؛ گزارش رویترز
و خنده دار
عجب -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اینا دیگه
عجب -
من تو این لحظات دارم یه چیزایی رو میفهمم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 به طور میانگین ۷ درصد مردم دنیا این گروه خونی رو دارن که o- حدود ۳ درصد از این کروه خونی نایاب تره
-
فرق بین خواب و بیداریمو میسنجم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جورایی میشه حق داد
البته بنظرم دلیل اصلی چیزی غیر از امنیته، ولی با توجه به روابط این دو کشور، میشه انتظار همچین چیزی داشت -
ولی خب من این دنیا رو تهشو میخوام
جلوی چشمام، نه تو رویا و نئشگی هام -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید باید فراموش کرد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فراموش شد
-
شاید باید رفت تا اومدنی باشه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Akito اره برای امنیت که نیست
الکی اینا دارند رسانه ای می کنند حالا چقدر بزرگش کنند نکه وسایل الکتریکی اسرائیل انفجار رخ داد
اینا می خواند به چین از این لحاظ ضربه بزنند بهش
بعدم بعد از آمریکا قدرت به چین منتقل میشه
برای همین می خواد هر طور شده به چین ضربه بزنه -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم..
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ
-
Blue28 کجا؟چیشد؟
79446/133895