هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 خدانگهدارتون
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam برم به کارم برسم و مشغول اورثینکم بشم
-
Blue28 نه نریی هاا تازه برگشتید بعد از چند روز تودلی رونق گرفته بود
-
بچه های تودلی 5 به 6 به شدت برونگران
بچه های قدیم بیشتر بودن ولی حرفاشون کمتر بود -
Blue28 آهان
فکر کردم کامل میخوای بری
روزت خوش -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
مسئله امنیت هم میتونه مطرح باشه
فکر کن الان مثلا تمام مردم ما، از ماشین هایی استفاده میکنن که با تجهیزات اسرائیل، میتونه بدون سرنشین هم حرکت کنه
یا به اینترنت و بلوتوث ماشین دسترسی داره
خب این یه زنگ خطر برای ما نیست؟ که تمام تکنولوژی نرم افزاری و سخت افزاری ما متعلق به اسرائیله؟
مثلا دلیل تحریم هواوی هم همین بود
ولی خب خیلی بی ربطه
هواوی یکی از بزرگترین شرکتا توی تولید تجهیزات مخابراتی تو کل دنیاست...
ولی بنظرم اونجوری هم که گفتم میشه استنباط کرد -
f.nalist زیر آبی ها خیلی زیاد بودن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam نه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist احتمالا دانشگاه شروع بشه هم بچها کمتر بیان اینجا
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 وای
-
Blue28 خوبه
-
دل من سیاس ولی آبی رو خیلی دوست دارم
روزای روشن آفتابی رو خیلی دوست دارم -
من به همشون حق میدم، چون هر کس به نفع ایدئولوژی و مردم خودش عمل میکنه، مثلا همین ایران با توجه به ایدئولوژیش از هر لحاظ سعی میکنه به اسرائیل ضربه بزنه، یا اصلا به نفع آمریکا نیست که چین و روسیه پیشرفتی به خودشون ببینن، حالا روسیه که خیلی توی چشمه، ولی به نظرم چین دشمن اول آمریکاست، قدرت نظامی، اقتصادی و سیاسی به شدت بالایی داره، با توجه به جمعیتش خیلی پتانسیل داره(روسیه تو خیلی چیزا توی دنیا برتره ولی جمعیتش دستش رو بسته)، کلا صلح و انسان دوستی و ... حرف مفتن، همه به فکر منافع ایدئولوژیک و مردمشون هستن! حالا اینکه کدوم رو به کدوم برتریت داد(ایدئولوژی یا منافع کشور) بستگی به سیاستای دولت داره و باز به ایدئولوژی بر میگرده.
-
با هوای تو توی کوچه های دلواپسی
غروب مبهم سرخابی رو خیلی دوست دارم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب (:
-
Akito اره می تونند اما برای زمانی هست که دوتا کشور وارد جنگ سخت بشند
الان جنگ اقتصادی دارند
و هر طور شده با رسانه و ممنوع واردات و تحریم و..
می خواهد چین رو ضعیف کند
الان امینت رو کردند بهونه و یک طور سر پوشی
شایدم بخواد کم کم با عیب گذاشتن رو ابزار الکترونیکی چینی در ادامه اگر اسیب ی تو یک جا دیگه دنیا به مردم وارد شد بزنن گردن چین و ضعیف بودن تولیدات ش و... -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 آره اینطوری هم میتونه باشه...
-
4و20
79475/133894