هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی خب من اگه ناراحت باشم، بخاطر ناراحتی بعضیاست
نمیخوام ناراحتی شون رو ببینم:/
ولی چیزی نیست میگذره ایشالا -
Anzw 18 دانشگاه که عالی
البته دیشب داخل گروه ۹۰ نفری بچهای مکانیک، با یه دهن سرویس یه دعوای اساسی کردم:/
داستانش مفصله
این اومده تو گروه واتساپ فارسی، به استاد بی احترامی کرده با حرفش، بعدش استاد فارسی(برای میانترم گفت فقط همین ۱۰ صفحه رو بخونین درحالی که بقیه ۱۸۰ صفحه میخوندن) عصبانی شد و گفت برای فاینال کل کتابو باید بخونین و از گروه خودش هم لفت داد:///
همه بچها دیشب پریده بودن به این پسره که اومد به استاد بی احترامی کرد، اینم زیر بار نمیرفت، تا اینکه من دست به کار شدم و خورد و خاک شیرش کردم
و خداروشکر امروز از گروه مکانیک لفت داد...
مردک الدنگ:/ -
Anzw 18 دانشگاه که عالی
البته دیشب داخل گروه ۹۰ نفری بچهای مکانیک، با یه دهن سرویس یه دعوای اساسی کردم:/
داستانش مفصله
این اومده تو گروه واتساپ فارسی، به استاد بی احترامی کرده با حرفش، بعدش استاد فارسی(برای میانترم گفت فقط همین ۱۰ صفحه رو بخونین درحالی که بقیه ۱۸۰ صفحه میخوندن) عصبانی شد و گفت برای فاینال کل کتابو باید بخونین و از گروه خودش هم لفت داد:///
همه بچها دیشب پریده بودن به این پسره که اومد به استاد بی احترامی کرد، اینم زیر بار نمیرفت، تا اینکه من دست به کار شدم و خورد و خاک شیرش کردم
Akito وای چه بد.
مرض دارند اونم برای درس های عمومی که تا میشه باید کمشون کردیکی نیست بگه چه کار به استاد دارید
jahad_121 جالبیش اینه قانع نمیشد و میگفت من حرف حق زدم:/
دیگه یسری بچها تو گروه داشتن پادرمیونی میکردن تا ولش کنم فوشش ندم -
Anzw 18 شاگرد شماییم دیگه...
-
Anzw 18 دانشگاه که عالی
داستانش مفصله
-
Anzw 18 میانترمو که امروز دادیم رفت پی کارش
البته از همون ۱۸۰ صفحه سوال اومد ولی استاد گفت بقیه رو شما داستان بنویسین من نمره میدم
امیدوارم برای فاینال هم یکم آروم شه و دوباره همینکارو کنم:/ -
دیگه اون قوییی ه نیستمممم
️
️
نگران نباشید خیلییی وقت بوده که بازی نمی کردم تازه شروع کردم اینم کم بازی می کنمفقط هر هفته می رم استادم ماتم می کنه بر می گردم
-
Anzw 18 داشتم اون داستانه رو تایپ میکردم
-
دیدی یه موقع میخوای یکی رو نبینی چون حالت ازش بهم میخوره ولی بدتر هی کرم اینو میگیری بری چکش کنی؟
چیکار داری بابا خدا دوستت داره که هی اینو جلوت سبز نمیکنه بعد تو نمیزاری؟
آره خلاصه...
منِ دکسترموررایت بخوام با بردن اسم «فلانی» گنده بشم... خاک بر سر من -
Akito باید میزدی تیکه تیکش میکردی ..
اصلا باید منو میبردی اونجا میزدم دهنشو سرویس میکردم .منننن ....از بس که فعلا انرژی تخلیه نشده دارم
@mr-vinyzo دیگه تو گروه بود و دستم بهش نمیرسید، به همین اکتفا کردیم