هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Map-Look چتتون بسته بود، خواستم تشکرکنم بابت لایک هاتون
سلام خوبین ..اگ کنکوری امسال هستی کمتر بیا اینجا
-
@Map-Look چتتون بسته بود، خواستم تشکرکنم بابت لایک هاتون
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا نیا اینجا ...سال کنکور اینجا سمه ....(اعتیاد اور)
-
🤍HALA MADRID🤍
-
https://uupload.ir/view/screenrecorder-2024-08-16-20-45-30-836_0_compressed_316x144_yvzy.mp4/
دور دو فرمان
نکات :
این فضا فانتزی غیر واقعیه واقعا داخل دور دو فرمان اینقدر لازم نیست فرمون رو برای عمود شدن به جدول بچرخونید دور دنده عقب هم یکیه ولی بستگی به خیابون هم داره ولی در کل اینا با واقعیت فرق داره و افسر هم خیلی براش مهمه بعد از دور زدن سریع فرمون صاف بشه
معمولا این دور در خیابونا خط ممتد دار گرفته میشه که شما باید اجازه خط ممتد بگیری
دور یه فرمون هم لازم به دنده عقب نیست و دور میزنی اصولاً این داخل خیابونا با عرض بیشتر و دو فرمون در عرض کمتره ولی روز آزمون اهمیتی نداره ممکنه در عرض زیاد دو فرمون بگیرن
در کل در عین ساده بودن تئوری دور دو فرمون و پارک دوبل همینه
حالا یکم قضا فانتزی غیر واقعیش کرده ولی شبیه اینه -
Zahra2020 سلام شما خوبید؟
بله کنکوری هستم ولی راستش اومدم که یذره تو فضای درس و اینا قرار بگیرم چون خیلی پرتم -
بله کنکوری هستم ولی راستش اومدم که یذره تو فضای درس و اینا قرار بگیرم چون خیلی پرتمArad Alizadeh سلام جدیدین؟
-
من اون شب میگفتم مگه امیرمسعود خداحافظی های کروس رو نذاشته بود چرا این هی کروس کروس میکرد
یا شاید من اشتباه فهمیده بودم -
بله کنکوری هستم ولی راستش اومدم که یذره تو فضای درس و اینا قرار بگیرم چون خیلی پرتمخب گلکم از الان به بعد پرت تر میشی
-
@f-nalist گزارشگر توپ میرسید دست والورده میگفت کروس
چون بعد کروس والورده شماره ۸ تیم رو یرداشت -
کنکوری ببینم اینجا آتیشش میزنم
-
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا نیا اینجا ...سال کنکور اینجا سمه ....(اعتیاد اور)
@mr-vinyzo دادا بدتراز گیم و بازی که نیس هست؟
-
زندگی کمی دیوانگی میخواست
اما ما زیادی دیوانه شدیم
دیوانه که باشی،
خودت هم نخندی
زخمهایت میخندند!#رسول_یونان
-
بله کنکوری هستم ولی راستش اومدم که یذره تو فضای درس و اینا قرار بگیرم چون خیلی پرتمArad Alizadeh میای تو بحث درس ولی نمیتونی بخونیش چون وقتت میره به حاشیه های درسی...
-
@mr-vinyzo دادا بدتراز گیم و بازی که نیس هست؟
Arad Alizadeh شاید بدتر...البته من وقتی گیم میزدم بعدش خسته میشدم میزاشتم کنار...