کتابخوان 
️
-
سلام به همهی کتابدوستهای نازنین
️
امیدوارم حال دلتون خوب باشه و دلتون گرم به عطر واژهها و قصهها...از اونجایی که بعد از کنکورم دلم میخواد دنیای قشنگ کتابهای غیردرسی رو کشف کنم، اینجا رو ساختم تا هم خودم یادم بمونه هم شما همراهم باشید.
اینجا قراره یه گوشهی امن و دلنشین باشه برای دوستداران کتاب ...
پس اگر کتابی خوندید یا میخونید که یه جمله، یه دیالوگ، یا یه بندش دلتون رو لرزوند، اینجا با ما به اشتراک بذارید تا ما هم لذت ببریم
اگه دوست داشتید اسم کتاب رو هم بنویسید، حتی یه توضیح کوچیک هم دربارهش بدین که فضاش چطوره، چرا قشنگه، یا اصلا چه حسی بهتون داده ...تا جایی که گشتم، چنین تاپیک مشابه ندیدم و قصدم جسارت به هیچ تاپیک دیگهای نیست. فقط خواستم جایی داشته باشیم برای اشتراک لحظههای ناب کتابخوانی :))
ما فعلا درگیر کنکور هستیم تا به موقعش خدمت میرسیم
️
ممنون که هستید 🤍
دانش-آموزان-آلاء
دانشجویان-درس-خون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
خب پیام اول :
نکته اصلی حل مشکل است نه اینکه اصلا مشکلی نداشته باشید. خوشحالی تلاش مداوم است چون حل مشکلات کاری مداوم است.
خوشحالی واقعی وقتی رخ میدهد که مشکلاتی را پیدا کنی که از داشتن آن ها و حل کردنشان لذت ببری.هنر ظریف رهایی از دغدغه
مارک منسن -
من فعلا درحال خوندن این کتابم هروقت تمومش کردم
نظرمو راجع بهش میگم -
نوشتهای متفاوت از یه نویسنده نام آشنا
روایت بخشی از تاریخ یک جزیره خیالی به نوعی طنز و تلخ و انتقادی
فونت مناسب ، کاغذ کاهی
روون و شیرین
نویسنده: امیرعلی نبویان
ویراستارادبی: یاسرنوروزی
ویراستارفنی: روژین فهمحصاری
طراح یونیفرم و فونت و متن: محمد منصورقناعی
طراح جلد: میثم همهئی
درباره کتاب:
راویِ داستان در چند جای کتابِ کأن لم یکن، «تاریخ» معرفی شده؛ آن هم تاریخی که به دست شکستخوردگان نوشته شده و تاریخچهی استرایک را تشریح میکند. بعد از اتمام جنگجهانی دوم، استرایک دیگر مورد حملهی کشورها قرار نگرفت و به دست فراموشی سپرده شد. اهالی استرایک نه پاسپورت دارند و نه میتوانند به جایی سفر کنند. تمام هموغم تام و اهالی جزیره برقراری ارتباط با دیگر کشورها و به دست آوردن استقلال رسمی استرایک است، درحالیکه کشورهای دیگر نه استرایک را بهعنوان خاک خود میپذیرند و نه استقلال آن را به رسمیت میشناسند. اما این کشورها از وجود یک چیز در این جزیره بیخبرند؛ اتاق کهربا، اتاقی ساختهشده از صدهاهزار قطعه سنگهای باارزشی مثل طلا و یاقوت و زمرد و یشم و عقیق که حدود 250 میلیون دلار میارزد!