عاشقان ارباب ...!!!
-
@mafi_mz خیلی خوب میشد که بیشتر حواست رو جمع کنی که داری در مورد کی این حرفا رو میزنی .
امام حسین یکی از برترین شخصیت ها بود و هست این رو من کسی نیستم که بگم روایت و حدیث های زیادی داریم بهتر به اونا رجوع کنی امام حسین از هر نظر برتر بود ویژگی های بارزی که امام حسین داشت با ایمان بود متواضع و فروتن بودن شجاعت و عدالت و ...... بهتر بیشتر مطالعه کنی ..
اشتباه ما همین که بد فهمیدم
عزداری امام حسین برا مظلومیت اون نبود من نمیگم عزداری هامون بی عیب و نقصه ولی همین عزداریا هاست که اسم امام حسین رو تو دل خلیا زنده نگه میداره شک نکن این عزداری ها نبود خیلی از ما ها یادمون میرفت اونقدر عوامل گمراهی زیاد شده که هر چه تکرار بشه این عزداری ها این مراسمات بهتره بود و هست
و کشته شدن درست نیست و شهید شدن درسته بهتر حرمت امام حسین رو نشکنیم جاهلیت اینه که نمیدونیم از کجا داریم ضربه میخوریم و این افکار رو کی به خوردمون داده خدا میدونه اگه این عزداری ها نبود الان ما تو چه وضعی بودیم
چه شفاه های که گرفته شده چه بلاهای که دور شد چه دلای که خوب شد چه بد های که خوب شد چه ناپاکی های که پاک شد رو این سفره خیلی چیزا هست خیلی چیزا بود فقطچشم باز میخواد که ما نداریم همین ...
.
rose77
خب این خیلی واضحه شما پیرو یه شخص باشید قطعا از فضیلت هاش میگید و جوری از خوبیاش میگید ک یادمون میره ایشونم یه انسان مث ما بوده؛چرا هیچ وقت همچین یادبودی برای امیر کبیر نداشتیم؟؟من نمیگم اون شخصیت بزرگی نبوده اصل حرفم اینه از اون بزرگترم داشتیم ک حتی به طرز فجیع تری هید شدن و بخاطر مرز و بوم های این کشور فدا شدن؛ولی چون پدربزرگی مث پیامبر نداشتن ک اسمشون تو تاریخ بمونه الان یادی ازشون نمیشه. -
rose77
خب این خیلی واضحه شما پیرو یه شخص باشید قطعا از فضیلت هاش میگید و جوری از خوبیاش میگید ک یادمون میره ایشونم یه انسان مث ما بوده؛چرا هیچ وقت همچین یادبودی برای امیر کبیر نداشتیم؟؟من نمیگم اون شخصیت بزرگی نبوده اصل حرفم اینه از اون بزرگترم داشتیم ک حتی به طرز فجیع تری هید شدن و بخاطر مرز و بوم های این کشور فدا شدن؛ولی چون پدربزرگی مث پیامبر نداشتن ک اسمشون تو تاریخ بمونه الان یادی ازشون نمیشه.@mafi_mz جاهلیت یعنی اینکه شما در مورد امیرکبیر حرف میزنی ولی عقاید اون رو نمیدونی
اول برو ببین امیر کبیر خودش چطوری بود بعد بیا حرف بزن ببین تو چه خانوادی به دنیا اومد امیر کبیر خودش عقاید مذهبی داشت و از دوست داران امام حسین بود که زیارت عاشورا میگن زیاد میخوند .....
هر کدوم از بزرگان ایران هم تو تقویم یه روز رو به اسمشون هست و شاید شما یادتون بره ولی ملت یادشون نمیره هیچ کدوم از این بزرگان رو ..
ولی بحث امام حسین (ع)اونقدر بزرگ و با عظمت هست که بهتر ما در این مورد نظر ندیم چون خیلی کوته فکریم و هنوز ه اون درجه از ایمان و وعقل نرسیدیم که بخوایم نظر بدیم ...
اشتباه ما همین جاست که امام حسین (ع) رو فقط یه انسان ساده میبینم ولی حرف شما هم درست باشه آیاانسان با انسان یکیست؟
-
rose77
خیلی افراد بودن ک از این دنیا رفتن و شخصیت والا تری از حسین ابن علی داشتن ولی چرا الان از اونا اینجوری یادی نمیشه؟؟
اگه هدف الگو برداریه ک کلا این مراسما بیهوده و جاهلیت هستن
ممکنه شما بگین ک دلیل این یاد بود، مظلومیت کشته شدن ایشون به همراه خانوادش هستش؛ولی حتی اگه الانم خودش زنده میشد و این عزاداریای ایرانیا رو میدید قطعا متاثر میشد و اه و افسوس میخورد که پیروانش چقد در جاهلیت فرو رفتن و به جای عمل کردن به آرمان هاش میان سینه میزنن.@mafi_mz
کی از حسین ابن علی (ع) والا تر بوده که الآن ازش یادی نمیشه؟اصلا آیا چنین فردی در طول تاریخ وجود داشته که از حسین (ع) برتر بوده؟ من که نمی شناسم شاید تو بشناسی......
بله منم قبول دارم که آرمان هایی که امام حسین (ع) براش مظلومانه جنگید هنوزم که هنوزه اون طور که باید تو جامعه عملی نمیشه و شاید بعضی مواقع دقیقا 180 درجه خلاف اون عمل میشه مثل : حمایت از ظالم - نهی از منکر- شراب خواری - فریب مردم و ....
هیچ موقع برای مظلومیت یک نفر این طور گسترده عزاداری نمیشه!
ممکنه افرادی به طرز وحشیانه تری کشته شده باشند که بر حق بوده اند ولی چوم مظلومیت ملاک نبوده پس براشون این چوری عزاداری نمی کنیم.
پس چرا واسه امام حسین عزاداری می کنیم؟؟؟؟؟
روایت شده که زمانی پیامبر (ص) در مسجد در حال سخنرانی بوده اند که ناگاه امام حسن (ع) یا امام حسین(ع) که کم سن و سال بده اند مقابل در مسجد زمین می خورند .... پیامبر(ص) چنان به سرعت از منبر پایین می آیند که صحابه شوکه می شوند و از آن رفتار پیامبر که آن طور نگران یک بچه کوچک می شوند متعجب می شوند وقتی پیامبر دوباره به منبر بر می گردند بیان می کنند که ندانستم که چگونه از منبر پایین آمدم
روایت دیگر از پیامبر است که می فرمایند حسنین ( امامین حسن و حسین (ع) ) سید جوانان اهل جنت هستند
پیامبر بار ها و بار ها به مروت و محبت به اهل بیت خود مردم را سفرش می کنند
و روایت های زیادی هست که عقل ناقص من به خاطر اطلاعات کم قدرت نقل اونا رو نداره.....
حالا یه سوال اگه حضرت محمد (ص) سفارش می کرد که مردم با حسین (ع) بجنگند آیا مردم ابله اون زمان می تونستن به این کیفیت جنایت کنند ؟؟؟؟؟؟به والله که از این بد تر نمیشد...
طفل شیرخواره یه نفر رو تو دستای خودش در حالی که تشنه باشه بکشند
سر یک نفر رو از پشت ببرند. داعشی های وحشی هم دیگه این کار رو نمی کنند
از روی جسدش با اسب بتازند در حالی که خودش تشنه بوده
اهل بیتشو بیارن و اون صحنه ها رو به اونا هم نشون بدن و بعد با اون وضع آورشون کنن
عزاداری می کنیم تا اینا رو یادمون نره . یادمون نره مردم اون زمان با امام زمان خودشون چه کردنند . حواسمون جمع باشه تا ما با امام زمان خودمون اون کارا رو نکنیم
حالا اگه یه سری آدم ابله تر از آدم های اون زمان تو عزاداری امام حسین کارایی مثل قمه زنی می کنند باید اونا رو محکوم کنیم نه عزاداری امام حسین رو که یکی از بالهای تشیع هست و اگه این بال نباشه بال امام مهدی هم می شکنه و اون موقست که تشیع که با اون همه زحمت به ما رسیده با مغز زمین می خوره و خدا می دونه که اگه تشیع نباشه چه بلایی سر اسلام میاد....
ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی باید می گفتم .
بیشتر مراقب رفتار و حرف زدنمون باشیم لطفا! -
یاد دارم که کسی گفت اگر بغض کنی برای حسین حتی بغض بدان که رسول خدا و اولادش هرگز دست رد به سینه ات نخواهند زد کاش بغض هاگریه ها حسینی باشد .امسال هرچه هستی حسینی باش .یادت نرود حسین است حرمت فراموشت نشود.
-
گفتم حال این روز هایم آشوب است گفتم ارامش کن و چه زیبا بود ارامم که کردی هیچ ارزوی دلم را نیز درمان کردی شدید دلم برای پابوس رضایت تنگ شده بود و چه زیبا خواسته ی دلم را اجابت کردی سال ها گذشت در محرمت گریه کردم و بهترین روز هایم بود براستی تو کدام حسینی؟کدام حسین که خواسته ی دله منه گنه کار را شنیدی ؟فقط امده ام بگویم مرحبا به حضرت زهرا مرحبا .حسین خودت میدانی اشوب های دلم زیاد است ولی راه درمانش در دست توست نمیخواهمش ولی مثل همیشه مواظبم باش.کاش همانی باشم که تو میخواهی کاش قدرتش را داشته باشم ولی به خاطر خوبیت بسیار ممنونم و میدانم این تشکر کافی نیس ولی از من گنه کار همین را هم بپذیر.دوستت دارم فراوان.
-