هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@بینهایتم-آرزوست آدم بی سوادی نیست انصافا
من قبولش دارم... برید نظراتشو درباره تاثیر معدل بخونید
همین یکی دوروز پیش مصاحبه کرده بود
واقعا منطقی حرف میزنهنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan نظرش چی بود همون ۲۰ درصد
؟
-
@آذر مخم کار نمیکنه خواهر جان داره ارور میده فقط
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
فاطمه بخواب فرزندم با این حالت -
واقعا منطقی حرف میزنهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعا منطقی حرف میزنهمنم قبولش دارم آدم پر دانشیه
نمیدونم چرا ایمیل میدم جواب نمیده... -
mohammadhassan
چرا به ابوالفضل ناسزا میگین پس؟نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
چرا به ابوالفضل ناسزا میگین پس؟ناسزا نمیگم
من کسیو نه صد درصد قبول دارم نه ردش میکنم
ولی هرکدومشون حواشی زیادی دارن
مثلا امسال تو حوزه گاج شهر ما عکس صدر یکتا رو زده بودن بهش تبریک گفته بودن : | -
واقعا منطقی حرف میزنهنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan منطقیه ولی موندم به چه حسابی گفت هم تشریحی هم تستی برگزار میشه یهو
-
mohammadhassan نظرش چی بود همون ۲۰ درصد
؟
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan نظرش چی بود همون ۲۰ درصد
؟
http://www.icana.ir/Fa/News/404862/کنکور-در-شرایط-فعلی-حذف-نشدنی-است
-
@آذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
چرا به ابوالفضل ناسزا میگین پس؟ناسزا نمیگم
من کسیو نه صد درصد قبول دارم نه ردش میکنم
ولی هرکدومشون حواشی زیادی دارن
مثلا امسال تو حوزه گاج شهر ما عکس صدر یکتا رو زده بودن بهش تبریک گفته بودن : |نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
خو از کجا میدونین نرفته:/ -
mohammadhassan
خو از کجا میدونین نرفته:/نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
خو از کجا میدونین نرفته:/شما در یک روز یکسان
در آزمون گاج با برنامه ای کپی قلمچی
چطوری میتونین هم قلمچی برین هم گاج؟
من قلمچیو قبول دارم دروغ نمیگه... چون همه چیش تقریبا شفافه... کارنامه رتبه برتراش تو سایت هست... تعداد شرکت کننده ازموناشو تو کارنامه هاش میزنه
ولی گاج چی؟ نه! -
mohammadhassan منطقیه ولی موندم به چه حسابی گفت هم تشریحی هم تستی برگزار میشه یهو
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan منطقیه ولی موندم به چه حسابی گفت هم تشریحی هم تستی برگزار میشه یهو
کی گفته؟
چی گفته؟
متوجه نشدم! -
@آذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
خو از کجا میدونین نرفته:/شما در یک روز یکسان
در آزمون گاج با برنامه ای کپی قلمچی
چطوری میتونین هم قلمچی برین هم گاج؟
من قلمچیو قبول دارم دروغ نمیگه... چون همه چیش تقریبا شفافه... کارنامه رتبه برتراش تو سایت هست... تعداد شرکت کننده ازموناشو تو کارنامه هاش میزنه
ولی گاج چی؟ نه!نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط بنده ی خدا انجام شدهmohammadhassan
اتفاقا یه چیزایی هس که چون مطمئن نیستم تهمت نمیزنم
ولی گاجو میشه پنجشنبه ش هم داد
سیاوش مهرانو میشناسید؟
یک تجربی یه سالی بود از مشد
اسمش تو هر دو مجله عم بود
اشکان اسماعیلی نیز
یا روز قبل یا قلم چیو عصرش میدن
سنجشو یه همچین حرکتی میزدن قبلا
الانو نمیدونم -
mohammadhassan
اتفاقا یه چیزایی هس که چون مطمئن نیستم تهمت نمیزنم
ولی گاجو میشه پنجشنبه ش هم داد
سیاوش مهرانو میشناسید؟
یک تجربی یه سالی بود از مشد
اسمش تو هر دو مجله عم بود
اشکان اسماعیلی نیز
یا روز قبل یا قلم چیو عصرش میدن
سنجشو یه همچین حرکتی میزدن قبلا
الانو نمیدونمنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آذر خب اونوقت شما اسم اونو بهتره آزمون نزارید
که تو یه روز برگزار نشه -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی گفته؟
چی گفته؟
متوجه نشدم!نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan تو یه هفته یهو گفت سال بعد کنکور هم تشریحیه هم تستیه همه تعجب کردن تا یه هفته عزا بود یه هفته نشد لغو شد بعدش
-
mohammadhassan تو یه هفته یهو گفت سال بعد کنکور هم تشریحیه هم تستیه همه تعجب کردن تا یه هفته عزا بود یه هفته نشد لغو شد بعدش
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan تو یه هفته یهو گفت سال بعد کنکور هم تشریحیه هم تستیه همه تعجب کردن تا یه هفته عزا بود یه هفته نشد لغو شد بعدش
امسال؟
نمیدونم.... -
امسال؟
نمیدونم....نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اره
-
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مادامی که جایگزین مناسب و مورداعتماد برای کنکور وجود نداشته باشد حذف این آزمون به جایی نمیرسد، عنوان کرد: شورای سنجش و پذیرش و وزارت آموزش و پرورش بایستی سیستم ارزشیابی حوزه آموزش متوسطه را تغییر دهند به گونهای که مشخصههای آماری موردنیاز، پراکندگی و تامین اعتماد داوطلبان را تامین کند.
دقیقا بدترین ایرادی که به تاثیر معدل وارده همین یه بنده که الحق والانصاف زد تو خال
-
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه ـ بوشهر تا اونجایی که من خبر دارم اینا از خودشون حرف نمیزنن فقط مجری ان.
حالا دیگه نمیدونم.. ولی اینو تاحالا نشنیده بودم. -
فاطمه ـ بوشهر تا اونجایی که من خبر دارم اینا از خودشون حرف نمیزنن فقط مجری ان.
حالا دیگه نمیدونم.. ولی اینو تاحالا نشنیده بودم.نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعمال دو تغییر اساسی در کنکور سال ۹۸ خبر داد و گفت: آزمون سال آینده به دو صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد و میزان تأثیر سوابق تحصیلی نیز در این آزمون به زودی اعلام میشود.
-
mohammadhassan رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعمال دو تغییر اساسی در کنکور سال ۹۸ خبر داد و گفت: آزمون سال آینده به دو صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد و میزان تأثیر سوابق تحصیلی نیز در این آزمون به زودی اعلام میشود.
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعمال دو تغییر اساسی در کنکور سال ۹۸ خبر داد و گفت: آزمون سال آینده به دو صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد و میزان تأثیر سوابق تحصیلی نیز در این آزمون به زودی اعلام میشود.
لینکشو میشه بدین ؟ : |
-
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
Whattttttt??????
تاثیر معدل کم نبود ؟؟؟؟ -
لینکشو میشه بدین ؟ : |
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده