پول حروم
-
mohammadhassan اوهم اگر مجبور نبودم عمرا ثبت نام میکردم به گاج حس خوبی ندارم وگرنه میرفتم گاج
@zahra-77 در پول حروم گفته است:
mohammadhassan اوهم اگر مجبور نبودم عمرا ثبت نام میکردم به گاج حس خوبی ندارم وگرنه میرفتم گاج
فقط اینو بدونید از نظر خدمات قلمچی از همه بدتره اینو به جرات میگم
وگرنه نگاه به جامعه آماریش نکنید اون بخاطر قدیمی بودنشه و کارای دیگشون.
وگرنه بی کیفیت ترینشون همین قلمچیه.
برید گزینه 2 میفهمید کیفیت یعنی چی -
فقط اینو بدونید از نظر خدمات قلمچی از همه بدتره اینو به جرات میگم
وگرنه نگاه به جامعه آماریش نکنید اون بخاطر قدیمی بودنشه و کارای دیگشون.
وگرنه بی کیفیت ترینشون همین قلمچیه.
برید گزینه 2 میفهمید کیفیت یعنی چیmohammadhassan والا همه مشاورا میزنند تو سرشون میگن فقط قلم چی ادم میترسه بره جای دیگه پشیمون بشه البته من قبلا عضو قلم چی بودم
-
mohammadhassan والا همه مشاورا میزنند تو سرشون میگن فقط قلم چی ادم میترسه بره جای دیگه پشیمون بشه البته من قبلا عضو قلم چی بودم
mohammadhassan والا همه مشاورا میزنند تو سرشون میگن فقط قلم چی ادم میترسه بره جای دیگه پشیمون بشه البته من قبلا عضو قلم چی بودم
اگه به برنامه و ایناست که گاج امسال برنامش رو کاغذ خیلی بهتره و بچه ها رو بدجور وسوسه کرده (نظام قدیم رو میگم)
قلمچی پول کاغذ آزموناشم میزاره تو جیبش ولی یه ذره خرج نمیکنه واسه کیفیت
کلی هم ادعا داره -
اگه به برنامه و ایناست که گاج امسال برنامش رو کاغذ خیلی بهتره و بچه ها رو بدجور وسوسه کرده (نظام قدیم رو میگم)
کلی هم ادعا دارهmohammadhassan در پول حروم گفته است:
اگه به برنامه و ایناست که گاج امسال برنامش رو کاغذ خیلی بهتره و بچه ها رو بدجور وسوسه کرده.
نظام قدیم منظورمه
-
کلی هم ادعا دارهmohammadhassan مشکلی که برنامه گاج داره اینکه دوره و مرورش کمتره ولی برنامه رو هم زود جمع میکنه قبل از عید برنامه رو میبنده واینکه بعد هر ازمون سوالات ازمونو توی فیلم بصورت رایگان حل میکنه این خیلی خوبه ولی کانون دوره مرور بیشتر دارع
-
mohammadhassan مشکلی که برنامه گاج داره اینکه دوره و مرورش کمتره ولی برنامه رو هم زود جمع میکنه قبل از عید برنامه رو میبنده واینکه بعد هر ازمون سوالات ازمونو توی فیلم بصورت رایگان حل میکنه این خیلی خوبه ولی کانون دوره مرور بیشتر دارع
@zahra-77 آره قبول دارم.
ولی بهتر از گزینه 2 و سنجشه و ... -
کلا دنبال بهترین نباشید
هرکدومشون یه فاکتورهای خوبی دارن. و یه سری بدی ها
حتی بستگی به شهری که توش هستید هم داره. -
@zahra-77 آره قبول دارم.
ولی بهتر از گزینه 2 و سنجشه و ...mohammadhassan شما خودت کدوم ازمون میری گزینه دو شرکت میکنی؟
-
mohammadhassan شما خودت کدوم ازمون میری گزینه دو شرکت میکنی؟
نه من امسال گاج ثبت نام کردم.
-
نه من امسال گاج ثبت نام کردم.
mohammadhassan اوکی موفق باشی
-
mohammadhassan اوکی موفق باشی
@zahra-77 مرسی ممنون
همچنین -
جالبه زنک زدم به نمایندگی تهران ..گفت باید با نمایندگی شهرتون ب توافق برسید ...یعنی ما کاری نمتونیم بکنیم ...!!! کسی از مشهد نیست بگه کدوم نمایندگی رفته و چقد پول داده ؟
جالبه زنک زدم به نمایندگی تهران ..گفت باید با نمایندگی شهرتون ب توافق برسید ...یعنی ما کاری نمتونیم بکنیم ...!!! کسی از مشهد نیست بگه کدوم نمایندگی رفته و چقد پول داده ؟
به این شماره زنگ میزنید دیگه؟ 6463 - 021
کسی اینجا فک نکنم بدونه
برید سایت کانون اسامی نمایندگی های مشهد رو بردارید زنگ بزنید. -
با مرکز کانون تهران تماس بگیرید و گزارش بدین
-
mohammadhassan من اصفهانم خیرسرمون توی یه کلان شهر زندگی میکنیم ولی وضعش از وضع یه جای دور افتاده ام بدتره بزای نیروهای مسلح و فرهنگیان تخفیف دارند اما برای بچه های قشر کارگر نه درصورتی که همین بچه های قشز کارگر به تخفیف احتیاج دارند نه فرهنگیان و نیروهای مسلح که حقوق تقریبا خوبی میگیرن نبوذ عدالت یعنی این یعنی تا پول نداشته باشی به جایی نمیرسی