شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
زندگی ایرانی مث کلاس درسه:
جغرافیا:مرور انواع سیل و زلزله و شهاب سنگ.
ادبیات:شنیدن انواع وعده های شیرین از زبان مسئولین
ورزش:سگ دو زدن روزانه برا یک لقمه نان
ریاضی:محاسبات پیچیده رساندن حقوق به انتهای ماهتاریخ:خروج از قرنطینه و حذف چهار تا صفر از پول ملی و تجربه زندگی اصحاب کهف
-
بچه ی همسايمون کليد نداشت پشتِ در مونده بود
گفتم کارت ملي تو بده بزارم درزِ دَر، زبونه ميره عقب در باز ميشهگفت واقعاااااً؟؟؟ واااااااااي چه جالب!!! مرسي همرام نيست...
اما کد مليمو حفظم !دره خودش از خنده باز شد
منم دارم ميرم خودم رو به کرونا معرفي کنم -
بچه ی همسايمون کليد نداشت پشتِ در مونده بود
گفتم کارت ملي تو بده بزارم درزِ دَر، زبونه ميره عقب در باز ميشهگفت واقعاااااً؟؟؟ واااااااااي چه جالب!!! مرسي همرام نيست...
اما کد مليمو حفظم !دره خودش از خنده باز شد
منم دارم ميرم خودم رو به کرونا معرفي کنم -
این پست پاک شده!
-
کد های دخترا :
هوم = عصبیه
خوبم = قطعا خوب نیست
بگذریم = اتفاقا نگذریم کامل برام توضیح بده
آهان اوکی = اصلا اوکی نیست
اوکی ببخشید = ۱% هم پشیمون نیستم
اشکال نداره = خیلیم اشکال داره و گند زدی!@Saahaar
فرهنگ لغت مامان دخترا:
این آشغالا که میمالی به خودت = لوازم آرایش
این آشغال که شب و روز دستته = گوشی
این آشغال که همش سرت توشه = لپتاپ
این آشغالا که میخوری = قره قروت و لواشک و پاستیل و چیپس
این آشغال دونی = اتاقم
آشغال = خودم
این آشغالی که دلت پیشش گیره = آقامونو میگه -
مورد داشتیم پسره نزدیکه کنکور رفته خواستگاری خانواده دختره گفتن اندازه رتبه کنکور پسرتون سکه مهر دخترمون. پسره از زندگی زده نشسته درس خوندن تا اونجایی که خبر دارم رتبه یک کشور شده بود!!!وژدانننننن
-
ﻫﺮﺩﻭﻣﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ…
ﻣﻦ ﻭ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﻢ..!
ﻣﻨﺘﻬﺎ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺭﻭ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ !
ﻣﻨﻢ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺗﻮﻭ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻟﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻫﺴﺘﻢ
ﺍﮔﻪ ﻫﺮ ﻧﻔﺮ ۳۵۰۰۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﺎﺑﺖ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﺎ ﭼﻘﺪ ﭘﻮﻝ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺷﺪﻩ..!!??
ﺁﺧﺮﺷﻢ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﭘﻮﻝ کیکاشون رو ﮐﻢ ﮐﻨﻢ..!!
-
بچه ها یه سوال
مگه تو چرخه کالوین NADPH و ATP مصرف نمیشه ؟؟
تو چند تا تست گفته تولید میشه
میدونین چرا ؟عمه هم ندارم ضمنا
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
-
رقابت تنگا تنگ و نفس گیر رنو و پراید در گذر زمان . -
-
طنازی کاربرای فضای مجازی بعد از زلزله شب گذشته تهران
خب تهران داره میره مرحله بعد!
بعد از کرونا هیچی به اندازه زلزله نمیچسبه
بمونیم خونه از زلزله میمیریم بریم بیرون از کرونا ؛ خدایا مرسی
فکر کنم تازه به تهران قیمت پراید رو گفتن، همه تن و بدنش از قیمت پراید لرزید
️
زلزله اومده ، به جای اینکه برم بیرون ، هول شدم رفتم دستمو شستم .
خدایا تکلیف مارو روشن کن
-
از مدیر عامل سایپا پرسیدن چرا تبلیغ پراید در تلوزیون پخش نمیشه : ایشون فرمودند کسایی که محصولات ما رو سوار میشن به خونه نمیرسند تا تبلیغ ببینند.
از مدیر شرکت رولز رویس پرسیدن شما چرا تبلیغات تلویزیونی نمیکنی گفتند: کسایی که میتونن رولز رویس بخرند وقت نشستن پای تلوزیون ندارند
-
یکی دو روز قبل از زلزله 5.1 ریشتری تهران نزدیکای شهر ما هم زلزله اومد دقیقا 5.1 ریشتر و عمق 7 کیلومتری اما اخبار اصلا اعلام نکرد زلزله مارو
بعد زلزله تهران یکی از اعضای خانواده میگفت اوفِیش خبرشو نگفتن خدا حالیشون کرد ما چی کشیدیم
آهای حواستون باشه با دعا گربه سیاه بارون نمیاد ولی با آهش زمین میلرزه