شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
تنها جایی که میتونم برم با غرور بشینمو سرمو بالا کنمو بگم :همون همیشگی
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:توش چی میریزه؟!
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اهنگه امید هست میگه تو یه افسونگری یا حور و پری
.
.
.
.
من می خوندم تو یه افسونگری با نون و پنیر
-
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
بیزحمت اونا رو آتیش بزنین
@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
بیزحمت اونا رو آتیش بزنین
همه از اینا دارن
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
-