شیمی خیلی مهم
-
-
@D-fateme-r در شیمی خیلی مهم گفته است:
Brilliant در شیمی خیلی مهم گفته است:
@D-fateme-r مرسی
درس پس میدیم استاد
اختیار داری
چوب کاری می فرماید
-
خب ب نام خدا
ببین خیلی خوبه که شیمیت صفره چون من یک سال تو قلمچی شیمی مثبت نزدمیا منفی بود
یا صفر
حتی ی تاپیک داشتم ک فرق عنصر و مولکول و اتم چیه ؟در این حد
یک ، شیمی درس حفظی هست ولی نیستیعنی اول باید بفهمیش بفهمیش بفهمیش و همچنان بفهمیش حالا بعدش میرسیم به ریزه کاری ها و نکات حفظی
پس وختی هنوز نتونستی ی مبحثی رو بفهمی لزومی نداره قفل کنی روی نکات حفظی چون این طوری فقط از شیمی زده میشی
دو ، فهمیدن یعنی چی ؟ فرض کن تو قسمت آرایش الکترونی ؛ تو این مبحث رو از چند تا معلم میبینی و چند تا کتاب درموردش میخونی و این حرفا ؛ حالا من ی آدم بی سواد میذارم جلوت ! هر وخت تونستی به اون بفهمونی که ارایش نویسی چطوریه یعنی خودت فهمیدیش ! پس این که برای ی مبحث زیاد وقت میذاری به این معنی نیست که فهمیدیش و تموم شد رفتمن برای فصل اسید باز دو سال وقت گذاشتم و هنوز نفهمیدمش
سه ، درمورد آموزش ، میتونی از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کنی یا هرکدوم از اساتیدی که تو الا هست ، این ی مساله ی کاملن شخصیه که تو با کدوم استاد راحتی (من خودم اگه موزلی و رادرفورد هم میومدن بهم درس بدن باز میگفتم هیچکس مث استاد اقاجانی نمیشه)
پس یک مبحث مشخص رو انتخاب کن و از چند تا استاد باهاش فیلم ببین و حتی از کتاب های کمک درسی براش درسنامه بخون ، ممکنه با درسنامه خوندن راحت باشی و ب فیلم نیاز نداشته باشی
چهار ، بعد از مرحله ی آموزش (که مهم ترین قسمته) میرسی ب تست زدن ، لازم نیست خودت رو با تستای غیر استاندارد خفه کنی (گفتم غیر استانداردنه تست سخت
)
درمورد انتخاب منبع نمیری از روی جلد کتاب یا قیمتش کتاب بخرییا مثلن اگه قبلن از خیلی سبز کتاب زیست خریدی و خوب بوده لزومن شیمی خیلی سبز هم خوب نیست
(مثال زدم)
از دوستات یا کتابخونه ، کتاب های مختلف رو امانت بگیر و باز ی مبحث مشترک رو از هرکدوم تست بزن ، هر کتابی که با لحن نویسنده راحت تر بودی برای تو نوشته شده و میتونی باهاش پیش بری ((: (تفاوت چندانی بین کتابای بازار نیست) -
@D-fateme-r توضیحات عالی بود ، عالی .... فقط من سایت اقاجانی رو رفتم اما همش نظام قدیم بود این اقاجانی ک اینهمه ازش تعریف میکنن نظام جدید تدریس نکرده؟ قرار نیس تدریس کنه؟
@for-ever در شیمی خیلی مهم گفته است:
@D-fateme-r توضیحات عالی بود ، عالی .... فقط من سایت اقاجانی رو رفتم اما همش نظام قدیم بود این اقاجانی ک اینهمه ازش تعریف میکنن نظام جدید تدریس نکرده؟ قرار نیس تدریس کنه؟
تدریس که داشتن فكر کنم اما بازم بپرسید اما رایگان بودنش نمی دونم -
@for-ever چرا تا حدودی تدریس شده و احتمالن از این ب بعد سریع تر تکمیل شه
http://khaneshimi.com/shimi10000/
مرورگرت رو آپدیت کن ((: -
تدریس که داشتن فكر کنم اما بازم بپرسید اما رایگان بودنش نمی دونم -
@for-ever چرا تا حدودی تدریس شده و احتمالن از این ب بعد سریع تر تکمیل شه
http://khaneshimi.com/shimi10000/
مرورگرت رو آپدیت کن ((: -
تدریس که داشتن فكر کنم اما بازم بپرسید اما رایگان بودنش نمی دونم