قلم چی و راه ابریشم
-
حسین زندی گزینه دو سوالاتش با کنکور تطبیق ۹۸ درصدی داره، بعدم میرفتید گزینه دو پیش ازمون و پس ازمون قلم چی رو هم میتونستید داشته باشید و تحلیل کنید
Amir Tajfar
سلام دوست عزیز،
فلسفه شرکت در ازمون های آزمایشی ، مقایسه خودتون با بیشترین جامعه آماری هستش، نه تطابق سوالات اون ازمون با کنکور سراسری!!(تازه بگذریم که همه ی موسسات و ازمون ها ادعای تطابق بالای سوالات خودشون با سوالات ۹۹ رو دارند!)
در مورد این که میشه توی ۲ هفته ۳۰۰ تا تست و ... رو تموم کرد یا نه؟ (حرفی که شما زدید)
باید بگم که بله به راحتی میشه این کار رو انجام داد و حتی میتونید علاوه بر راه ابریشم سوالات کتاب های تستون رو هم توی ۲ هفته حل کنید(همونطور که ۵۰۰۰۰ دانش اموز پایه دوازدهم دارن هر ۲ هفته این کار رو انجام میدن! و به بودجه بندی آزمونشون میرسن!!)
لطفا انقدر هم راجب نظراتی که دوستان میدن جبهه نگیرید ، اینجا کسی با کسی دعوا نداره که شما با این لحن با بچه ها صحبت میکنید، -
Alireza Yousofvand در قلم چی و راه ابریشم گفته است:
@M-an ببخشید شیمی که هنوز رایگانش اندازه ی فرسنگ یک هم نرسیده
برای شیمی که برای آزمون اولتون هم جلوتر درسنامه از فرسنگ دوم منتشر کردیم که بچه هایی که قلمچی میرن هم استفاده بیشتری ببرن
این به کنار همه دروس تخصصی حداقل یک مجموعه کامل رو سایت دارن
نمیشه در این مورد قولی داد چون بودجه بندی راه ابریشم از قبل مشخص بوده طبق اون جلو میره اما اگر محتوایی زودتر آماده بشه قرار میدیم که استفاده کنید
آزمون های قلمچی هم تکرار توش زیاده سعی کنید فرسنگ ها رو مسلط بشید هدف نهایی شما کنکور هست (این صرفا توصیه هست مگر نه من مشاور نیستم از برنامه فردی شما هم اطلاعی ندارم)
@M-an
سلام وقتتون به خیر
درسته برنامه از قبل مشخص بوده ، حالا اگر زودتر ضبط کنید و قرار بدید بسیار عالی میشه و ممنونیم
اما یه مورد، از فرسنگ های بعدی لطفا انتشار فیلم هارو حداقل طبق برنامه ای که خودتون توی سایت نوشتید قرار بدید، چون این فرسنگ انتشار فیلم ها حتی نسبت به برنامه خودتون هم ۲-۳ رو تاخیر داشت -
@M-an
سلام وقتتون به خیر
درسته برنامه از قبل مشخص بوده ، حالا اگر زودتر ضبط کنید و قرار بدید بسیار عالی میشه و ممنونیم
اما یه مورد، از فرسنگ های بعدی لطفا انتشار فیلم هارو حداقل طبق برنامه ای که خودتون توی سایت نوشتید قرار بدید، چون این فرسنگ انتشار فیلم ها حتی نسبت به برنامه خودتون هم ۲-۳ رو تاخیر داشت -
msm ksk
سلام وقت بخیر
بله ان شاء الله از فرسنگ های بعدی روند انتشار بهتر میشه
حفظ کیفیت و زمانبندی برامون مهمه@M-an ببخشید کنکورچه شیمی کی روی سایت قرار میگیره؟
-
بچه ها یادتون نره اخلاق آلایی خیلی مهمه
با همدیگه مهربان تر رفتار کنید
همه اینجا برای کمک به همدیگه هستیم با طیف مختلفی فکری@M-an در کل خیلی ازتو راضی هستم
خدا قوت
به اساتید هم تاکید کنید ماسک بزنن خدایی ناکرد مبتلا نشن -
Amir Tajfar
سلام دوست عزیز،
فلسفه شرکت در ازمون های آزمایشی ، مقایسه خودتون با بیشترین جامعه آماری هستش، نه تطابق سوالات اون ازمون با کنکور سراسری!!(تازه بگذریم که همه ی موسسات و ازمون ها ادعای تطابق بالای سوالات خودشون با سوالات ۹۹ رو دارند!)
در مورد این که میشه توی ۲ هفته ۳۰۰ تا تست و ... رو تموم کرد یا نه؟ (حرفی که شما زدید)
باید بگم که بله به راحتی میشه این کار رو انجام داد و حتی میتونید علاوه بر راه ابریشم سوالات کتاب های تستون رو هم توی ۲ هفته حل کنید(همونطور که ۵۰۰۰۰ دانش اموز پایه دوازدهم دارن هر ۲ هفته این کار رو انجام میدن! و به بودجه بندی آزمونشون میرسن!!)
لطفا انقدر هم راجب نظراتی که دوستان میدن جبهه نگیرید ، اینجا کسی با کسی دعوا نداره که شما با این لحن با بچه ها صحبت میکنید، -
Amir Tajfar
سلام دوست عزیز،
@M-an
سلام وقتتون به خیر
msm ksk اگرشما میتونید توی دو هفته نهصد تا تست بزنید و ویدئو هاش رو ببنید خیلی هم عالیه اینطوری رتبه یک تا دورقمی میشید حالا تست های عمومی بماند
Amir Tajfar
دوست عزیز ، خیر کسی که انقدر تست بزنه هیچ دلیلی بر تک رقمی یا دو رقمی شدنش نیست! -
msm ksk
سلام وقت بخیر
بله ان شاء الله از فرسنگ های بعدی روند انتشار بهتر میشه
حفظ کیفیت و زمانبندی برامون مهمه@M-an خانوم لطفا فرسنگ دوم رو طوری قرار بدید که ما جمعه جزوه هارو پرینت بگریم و از شنبه صبح شروع کنیم درسنامه هارو دیدن
-
msm ksk برای مقایسه با جامعه اماری میتونید چهارتا ازمون اخر سنجش رو شرکت کنید که بیشترین جامعه اماری رو اون زمان داره وگرنه این ازمون ها فقط برای تسلط و جمع بندی و امادگی کامل برای حاضر شدن برای کنکور هست
Amir Tajfar
حرفتون درسته، دقیقا هم قصد دارم تو ازمون های جمع بندی همین کار رو بکنم!!
بحث من ازمون های در طول سال هستش -
Amir Tajfar
بحث من ازمون های در طول سال هستش -
Amir Tajfar
بحث من ازمون های در طول سال هستشmsm ksk منظور خانم مدیر اینه که اگر با برنامه منسجم راه ابریشم پیش برید حتی اگر هم به بودجه بندی ازمون نرسید و تزارتون بد بشه مشکلی نداره مهم اینه که شما مطالب رو کاملا یاد بگیرید و به مرحله تسلط و تسریع برسید و در کنکور استفاده کنید
-
msm ksk هدف ازمون های توی طول سال هم گفتم
Amir Tajfar در قلم چی و راه ابریشم گفته است:
msm ksk هدف ازمون های توی طول سال هم گفتم
خب به هر حال میتونه به عنوان نظر شخصیتون محترم باشه -
@M-an خانوم لطفا فرسنگ دوم رو از جمعه این هفته یا حداکثر شنبه صبح قرار بدید بخدا الان ریاضیات خیلی تست داره نه میرسیم تست های ستاره دار رو بزنیم نه میرسیم فیلم هاشو نگاه کنیم یعنی اصلا ریاضیات این فرسنگ حیف شد بخدا قشنگ سه چهار روز وقت کم اوردیم لطفا روی همون بودجه بندی راه ابریشم عمل کنید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد