گزاره شناسی 11-15
-
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
-
ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم اخراج شدهreplied to mehranmirzaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
چه خوب
۱۱)درسته دیگه
۱۲)
۱۳)با اینکه نخوندم ولی فکر کنم اگر بی هوازی باشه لاکتیک اسید تولید میشه و موجب ضعف ماهیچه و درد میشه
۱۴)
۱۵)این رو در یوکاریوتها دیدم نه هر یاخته هوازی -
۱۱.درست
۱۲.درست طبق کتاب
۱۳.درسته اگه پروتئین و اینا رو بسوزونه
۱۴.لاکتیکی
۱۵.درست کتاب
-
غلط ادنوزین فسفات نداره
12 نمیدونم
درست
غلط ترش شدن شیر تخمیر لاکتیکیه
درست -
mehranmirzaei
به امید خدانادرست آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز میگویند نه یک نوکلئوتید کامل
درست، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود
نادرست در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود
درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
۱۱.استااااااااااااااد
مگه ادنوزین فسفات داره اخه -
درست
درست
نمیدونم
نمیدونم
درست
من برم بهتره واقعا در عجبم چرا شرکت کردم
شب همگی بخیر
خیلی خوبه این جلسات رفع اشکال واقعا ممنون mehranmirzaei
میتونم یه سوال ازتون بپرسم ؟( خصوصی اگر امکانش هست ) -
یعنی همه رو غلط گفتم
-
11.غ.ادنوزین قند ریبوز و بازالی ادنین هست . گروه فسفات نداره
12.غ. اتانول ربطی به تنفس هوازی نداره
13.ص. با تجزیه پروتیین ها برای تولید atp
14. غ. تخمیر لاکتیکی نه الکلی
15.ص. حداکثر 30 تا -
ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم اخراج شدهreplied to ابوالفضل ریسی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
چه خوب
۱۱)درسته دیگه
۱۲)
۱۳)با اینکه نخوندم ولی فکر کنم اگر بی هوازی باشه لاکتیک اسید تولید میشه و موجب ضعف ماهیچه و درد میشه
۱۴)
۱۵)این رو در یوکاریوتها دیدم نه هر یاخته هوازیاصلا چرا این دلیل واسه ۱۳ به ذهن من خطور کرد
-
ابوالفضل ریسی امشب تو جای سحر رو داری پر میکنی
-
ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم اخراج شدهreplied to دریا دریایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
ابوالفضل ریسی امشب تو جای سحر رو داری پر میکنی
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
۱۱_درست شاید
۱۲_درست
۱۳_درست گلوکز کافی نباشه به سراغ چربی و پروتئین رفته و تضعیف ایمنی ماهیچه
۱۴_درست شاید
۱۵_درست تجربه کامل گلوکز -
nafas.m در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
درست
درست
نمیدونم
نمیدونم
درست
من برم بهتره واقعا در عجبم چرا شرکت کردم
شب همگی بخیر
خیلی خوبه این جلسات رفع اشکال واقعا ممنون mehranmirzaei
میتونم یه سوال ازتون بپرسم ؟( خصوصی اگر امکانش هست )بله در خدمتم nafas.m
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
۱۴ تخمیر لاکتیکی هست نه الکلی
-
mehranmirzaei چتتون محدوده
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:
- آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
- اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
- تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
- علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
- هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.
با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز میگویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)
12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.
13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود
14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود
15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند
مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟
-
mehranmirzaei
من خوردم خیلی بدم خوردم