فاکتوریل
-
yasin sheibak
مثلن بگه نظرش چیه کدوم گزینس:/@fatemeh-Ma میگم اول گفت گزینه دو بعد حرفای تورو براش کپی کردم گفت این موضوع هم درسته جفت گزینه میشه
-
yasin sheibak سلام دو نمیشه
مثلا یه حالت اینه که پنج نفر ایستگاه اول پیاده بشن
بعد برای ایستگاه دوم سه حالت میمونه.هشت تا که نمیمونه
اصلا اینطوری نمیشه حالت بندی
تا صبح هم بشینی نمیشه 😂
باید با آدما بریم جلو
بعدشم چطوری یه سوال دو تا جواب داره 😂Parsa Nm دوست عزیز نگفته که ایستگاه اول 5 نفر میتونن پیاده بشه تکرار هم مجازه...
-
@fatemeh-Ma میگم اول گفت گزینه دو بعد حرفای تورو براش کپی کردم گفت این موضوع هم درسته جفت گزینه میشه
yasin sheibak
همونی ک من میگم😌😂 -
@fatemeh-Ma میگم اول گفت گزینه دو بعد حرفای تورو براش کپی کردم گفت این موضوع هم درسته جفت گزینه میشه
-
yasin sheibak نمیشه 🤦♂️
تعداد حالت ها یه عدد مشخصه
دو تا عدد که نمیتونه تعداد حالات بشه
حالا آخرش به چند روش میتونن سوار شن؟
دو تا عدد متفاوت نمیتونه باشه
خیلی واضحه کهParsa Nm خوب ببین چیزی تعیین نکرده که مثلا این ایستگاه این تعداد نفر خوب ایستگاه اول میتونن همه پیاده بشن!
-
Parsa Nm دوست عزیز نگفته که ایستگاه اول 5 نفر میتونن پیاده بشه تکرار هم مجازه...
-
Parsa Nm خوب ببین چیزی تعیین نکرده که مثلا این ایستگاه این تعداد نفر خوب ایستگاه اول میتونن همه پیاده بشن!
-
yasin sheibak
اگر این سوال تو کنکور اومد من بهت میگم نزن 😂😂
ابن سوال کلا خودش استثناست از یه دیدگاه نگاه کنی میشه چهار از یه دیدگاه دیگه میشه ۳ -
چرا میگین چهار اخه-_-
میشه 3 -
@fatemeh-Ma نگاه 5 ایستگاه داری
ایستگاه اول میتونه 8 نفر پیاده بشه
ایستگاه دوم اگه ایستگاه اول کسی پیدا نشه 8 نفر میتونن پیاده بشن
پس
8x8x8x8x8 هم میتونه در بیادyasin sheibak
نمیتونی ۸ به توان پنج براش درنظر بگیری.
چون تو نمیدونی سر هر ایستگاه چند نفر پیاده میشن. تازه حالتا هم متفاوت میشه.
وقتی تو هشت نفر داخل اتوبوست داری، میتونی سر ایستگاه اول بذاری ۸ اما سر ایستگاه دوم دیگه حق نداری هشت رو بذاری. یکی سر ایستگاه اول پیاده شده. تازه فکر کن این فقط مال وقتیه که سر ایستگاه اول فقط یه نفر پیاده شده... ممکنه سر اولی هیشکی پیاده نشده، سر دومی سه نفر پیاده شن.
اصلا مسئله رو حق نداری از تعداد ایستگاها تقسیم بندی کنی. اگه گفته بود سر هر ایستگاه چند نفر پیاده شن، قبول بود. اما الآن تعداد انتخابا رو باید بذاری براساس افراد. چون افراد انتخاب میکنن کجا پیاده شن.
و دوباره من میگم بیا فرض کن دونفر سوار این اتوبوس باشن :)
طبق فرض تو میتونیم بگیم دو به توان پنج که میشه ۳۲ حالت. درحالتی که فقط ۲۵ حالت وجود داره...