IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
چطوری حسابانو باید بخونم؟ فوووورییی
-
حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
بسته به اینکه تو چجوری یاد میگیری جوابا میتونه هر کدوم بشه
تو باید با همین امتحانا آزمایش کنی الان فیلم دیدی خب شدی x ، میری جزوه میخونی x+1 ، میری تست میزنی میشی x+5
حالا یکی دیگه شنیداری بهتر یاد میگیره اون فیلم ببینه خوب یاد میگیره
سوال من اینه خب این امتحان بیست شدی ،خب میخوای چکار کنی ؟ بعد امتحان درس یک و دو رو بلد باشی و بفهمی چجوری خوب یاد میگیری بشی ۱۶ یا مرگبار بخونی و بعد امتحان همه چی یادت بره حالا بشی ۲۰ -
سلام
استاد ثابتی هستن نه ثباتی🥲
بقیه بچها نظر دادن
منم نظر خودمو میگم
امیدوارم مفید باشه
راستی توصیه هام کلیه و برای شب امتحان بهتون کمکی نمیکنه
ببینید چیزی که همیشه به همه هم میگم، هرکسی روش مطالعه خودشو داره
این غلطه من به شما بگم برو ویدیو ببین بعد جزوه استاد خودن بخون بعد نیم ساعت تست بزن، اینا غلطه
درسته که مثلا روش مطالعه ای مثل اینکه ویدیو ببینین و تست نزنید و هیچ کاری نکنید هم صدرصد غلطه
بگذریم
من از کاری که خودم میکردم میگم
ولی بدونین شما خودتون باید روش خودتون پیدا کنین
من خودم ویدیو های آقای ثابتی با سرعت ۱٫۵ میدیدم، همزمان هم جزوه برداری میکردم و تمام مطالب رو مینوشتم، اکثر نمونه سوالات هم مینوشتم
قبل از حل خود استاد، ویدیو رو استپ میکردم و خودم یه دور تلاش میکردم حل کنم بعد ویدیو شروع میکردم
توی تست زدن از نردبام خیلی سبز استفاده میکردم(انصافا منبع سختیه، اگه پایه ضعیف دارین بنظرم سراغش نرید)
و خب تست میزدم دیگه، کار خاصی نمیکردم
تست های غلط و نزده رو علامت دار میکردم و نکته شون رو میخوندم
اگه نکته خاصی بود یه جای مخصوص تو دفترم یادداشت میکردم، اگرم سوتی محاسباتی و اینا بود، فقط یه دور پاسخنامه میخوندم تا روش پاسخنامه رو با روش خودم مقایسه کنم
البته بعد از عید دیگه سراغش نرفتم و از کتاب آبی کانون هم به عنوان درسنامه هم منبع تست استفاده میکردم(چون بحث نهایی هم بود، سعی کردم بیام سراغ منبع سطح پایینتر، ولی خودم از سطحش راضی بودم) -
-
جای شهریور از الان میگیرن فککنم