انجمن جدید آلاء - مشاوره تخصصی و محل اجتماع آلایی ها
-
سلام،
امیدوارم حالتون خوب باشه، پس از چند روز با نسخه ی جدید انجمن آلاء در خدمت شما هستیم.
منتظر نظرات خوب شما هستم. ( از لایک پست استفاده کنید- فلش بالا یعنی
)
ساختار انجمن آلاء )
در هر قسمت قوانین آن نوشته شده است، که از شما دوستان خواهش می کنم که به آن احترام بگذارید!
مشاوره
در این بخش یک بخش داخلی جدا وجود داره به نامرسمی آلاء
که توش فایل ها و مشاوره های مشاورین آلا« قرار می گیره!
داخل بخش مشاوره می توانید مطلب ارسال کنید ولی داخل زیر بخش رسمی آلاء، فقط ما می توانیمآزمون
محلی برای آرشیو سوالات امتحان نهایی، کنکور، آزمون های آزمایشی هست که شما هم در تکمیل این آرشیو می توانید کمکمون کنید.دروس
در اینجا لیست دروس فرار گرفته، سوال درسی، مطلب درسی، مشکل جزوه، مشکل فیلم داری جاش اینجاست.
فقط هر مطلب را در جای درستش بنویسید، در غیر این صورت یا حذف می شود، یا جواب نمی گیرید یا خیلی دیر جواب می گیردبحث آزاد از اسمش پیداست، پیرامون موضوع های دلخواه خود می توانید با دوستاتون صحبت کیند.
- سوال مشاوره ای دارم، کجا بپرسم؟ وارد بخش مشاوره که شدید روی
موضوع تازه
کلیک بفرمایید، سپس سوال خود را با فرمتی که در قوانین قسمت مشاوره آمده است، بنویسید. سپس روی فلش ریز کنار بفرست کلیک کنید و دکمه یسوال بپرسید
کلیک کنید.
###چطور پست های خودم رو خوشگل کنم
انجمن ما از زبون markdown استفاده می کنه برای پست ها، آموزشش رو می تونید تو لینک زیر بخونید
https://guides.github.com/features/mastering-markdown/به زودی یک آموزش فارسی هم خودمون درست می کنیم.
-
سلام،
امیدوارم حالتون خوب باشه، پس از چند روز با نسخه ی جدید انجمن آلاء در خدمت شما هستیم.
منتظر نظرات خوب شما هستم. ( از لایک پست استفاده کنید- فلش بالا یعنی
)
ساختار انجمن آلاء )
در هر قسمت قوانین آن نوشته شده است، که از شما دوستان خواهش می کنم که به آن احترام بگذارید!
مشاوره
در این بخش یک بخش داخلی جدا وجود داره به نامرسمی آلاء
که توش فایل ها و مشاوره های مشاورین آلا« قرار می گیره!
داخل بخش مشاوره می توانید مطلب ارسال کنید ولی داخل زیر بخش رسمی آلاء، فقط ما می توانیمآزمون
محلی برای آرشیو سوالات امتحان نهایی، کنکور، آزمون های آزمایشی هست که شما هم در تکمیل این آرشیو می توانید کمکمون کنید.دروس
در اینجا لیست دروس فرار گرفته، سوال درسی، مطلب درسی، مشکل جزوه، مشکل فیلم داری جاش اینجاست.
فقط هر مطلب را در جای درستش بنویسید، در غیر این صورت یا حذف می شود، یا جواب نمی گیرید یا خیلی دیر جواب می گیردبحث آزاد از اسمش پیداست، پیرامون موضوع های دلخواه خود می توانید با دوستاتون صحبت کیند.
موضوع تازه
کلیک بفرمایید، سپس سوال خود را با فرمتی که در قوانین قسمت مشاوره آمده است، بنویسید. سپس روی فلش ریز کنار بفرست کلیک کنید و دکمه یسوال بپرسید
کلیک کنید.
انجمن ما از زبون markdown استفاده می کنه برای پست ها، آموزشش رو می تونید تو لینک زیر بخونید
https://guides.github.com/features/mastering-markdown/به زودی یک آموزش فارسی هم خودمون درست می کنیم.
sohrab آقا سهراب، نظرسنجی مشکل داره، مجدد راه اندازی کنید
-
m.jafari9877 گفته است:
ممنون، از
به عنوان بهتر شده (
فلش رو به بالا کنار نقل قول
)
و ازبه عنوان بدتر شده استفاده بفرمایید. (
فلش رو به پایین کنار نقل قول
) -
https://guides.github.com/features/mastering-markdown/
به زودی یک آموزش فارسی هم خودمون درست می کنیم.این به پست اول اضافه شد!
-
امکانات جدید
امکان ورود به انجمن با تویتر، گوگل+ و اینستا گرام
نمایش آمار انجمن :
تغییر تصویر زمینه ی ی پروفایل کاربران: ( تصویر پیش فرض ) به :
http://forum.alaatv.com/images/UltimateMaterialLollipopCollection-433.png
-
سلام،
دوستان انجمن امروز 2 الی 3 ساعتی مشکل داشت، دلیلش هم اینه که داشتیم بروزرسانی می کردیم،
الان باید سرعتش بیشتر هم شده باشه و خیلی از مشکلاتی که به ما گفتید رو برطرف کردیم،
لطفا برای اینکه به مشکلات فنی سریع تر رسیده بشه، در قسمت پشتیبانی فنی به ما گزارش کنید و از ارسال پیام خصوصی جدا خودداری بفرمایید. -
آموزش تایپ زیبا در انجمن آلاء ( آموزش استفاده از ادیتور انجمن ) :