ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94)
-
بچه ها بنظرتون من که هیچی از ریاضی یادم نیس (یه مدت از درس فاصله داشتم) کدومو ببینم بهتره؟ صفره صفرما
مرسی واسه راهنماییاتون@mahsa_k در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بچه ها بنظرتون من که هیچی از ریاضی یادم نیس (یه مدت از درس فاصله داشتم) کدومو ببینم بهتره؟ صفره صفرما
مرسی واسه راهنماییاتونسلام
اقای امینی راد خیلی خوب تدریس کردن برای تجربیا -
@mahsa_k در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مرسی واسه راهنماییاتونسلام
اقای امینی راد خیلی خوب تدریس کردن برای تجربیا -
فااطمه من که صفره صفرم با ایشون پیش برم مشکلی پیش نمیاد؟ ایشون تدریس میکنن یا نکات کنکوری رو میگن؟
فااطمه من که صفره صفرم با ایشون پیش برم مشکلی پیش نمیاد؟ ایشون تدریس میکنن یا نکات کنکوری رو میگن؟
فک نکنم مشکلی پیش بیاد چون منم تقریبا صفرم
ولی تدریسشونوکه دیدم خیلی خوب بوده منکه راضیم ازپایه هم تدریس میکنن یعنی همون صفرتا صده خیالت راحت -
فک نکنم مشکلی پیش بیاد چون منم تقریبا صفرم
ولی تدریسشونوکه دیدم خیلی خوب بوده منکه راضیم ازپایه هم تدریس میکنن یعنی همون صفرتا صده خیالت راحت -
سلامبچهها کدوم استاد ریاضی تجربی رو بهتردرس میدن،خواهشا کمک کنید....
-
بچه های تجربی امروز آخرین جلسه ی ریاضی تجربی آقای حسینی فرد رو قرار می دیم رو سایت
البته در نظر داریم که یکی دو تا کنکور هم بعدا حل کنیم بذاریم انتهای فیلم ها که ببینید چطور میشه با نکاتی که تو این سری فیلم ها یاد دادیم، از پس تست های کنکور بر بیایید.
این کار یه حسن دیگه هم داره که تمام نکات خیلی سریع براتون مرور میشه.به شما توصیه می کنم در کنار مجموعه ی ریاضی تجربی های دیگه که استفاده می کنید، حتما این 32 جلسه ی ریاضی تجربی رو هم حتما نگاه کنید. باعث تثبیت مفاهیم تو ذهن شما میشه و راحت از پس تست های سخت بر میایید.
-
بچه های تجربی امروز آخرین جلسه ی ریاضی تجربی آقای حسینی فرد رو قرار می دیم رو سایت
البته در نظر داریم که یکی دو تا کنکور هم بعدا حل کنیم بذاریم انتهای فیلم ها که ببینید چطور میشه با نکاتی که تو این سری فیلم ها یاد دادیم، از پس تست های کنکور بر بیایید.
این کار یه حسن دیگه هم داره که تمام نکات خیلی سریع براتون مرور میشه.به شما توصیه می کنم در کنار مجموعه ی ریاضی تجربی های دیگه که استفاده می کنید، حتما این 32 جلسه ی ریاضی تجربی رو هم حتما نگاه کنید. باعث تثبیت مفاهیم تو ذهن شما میشه و راحت از پس تست های سخت بر میایید.
sohrab در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مرسی آقا سهراب عزیز
آقای فدایی فرد واقعا سبک تدریس خوبی دارناین 32 قسمت زیاد رو تدریس کار نکرده ولی خوب با تست یه جورای هر فصل رو جمع کرده یه جورایی حالت جمع بندی داره.
همین جا جا داره از آقای حسینی فرد به خاطر تدریسشون تشکر کنم.همچین با قدرت درس میده آدم حال میکنه!!! -
مرسی آقا سهراب عزیز
آقای فدایی فرد واقعا سبک تدریس خوبی دارناین 32 قسمت زیاد رو تدریس کار نکرده ولی خوب با تست یه جورای هر فصل رو جمع کرده یه جورایی حالت جمع بندی داره.
همین جا جا داره از آقای حسینی فرد به خاطر تدریسشون تشکر کنم.همچین با قدرت درس میده آدم حال میکنه!!!armin313 در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مرسی آقا سهراب عزیز
همین جا جا داره از آقای حسینی فرد به خاطر تدریسشون تشکر کنم.همچین با قدرت درس میده آدم حال میکنه!!!جمع بندی نبود، سطح کلاس بالا بود برای همین به همه ی کسانی که از فیلم آقای امینی یا آقای شامی زاده تو ریاضی تجربی استفاده می کنند، توصیه می کنم بعد از دیدن فیلم های خودشون، این فیلم ها رو هم ببینند
این به این معنی نیست که آقای شامی زاده یا آقای امینی سطح پایین درس میدن یا نکاتی رو نمی گن، نه اشتباه نکنید.به این معنیه که یه بار درس رو از اون عزیزان یاد گرفتید و حالا سریع و فشرده اینجا مرور می کنید.
حتی بهتره که این کار رو مبحث به مبحث انجام بدید ولی با فاصله ( مثلا 1 ماه بعد یا دو هفته ی بعد )
-
mhsmhs در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
آیا هندسه تدریس نمی شود
هندسه تدریس شد، آقای حسینی فرد هم تدریس کردند
به اسم هندسه پایه روی سایت قرار گرفتsohrab در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
آیا هندسه تدریس نمی شود
به اسم هندسه پایه روی سایت قرار گرفت
سهراب جان فصل 4 هندسه رو تدریس نکرد آقای حسینی فرد ها البته فصل 3 رو هم کامل نگفتتتتت
تو هندسه پایه -
آیا هندسه تدریس نمی شود
به اسم هندسه پایه روی سایت قرار گرفت
سهراب جان فصل 4 هندسه رو تدریس نکرد آقای حسینی فرد ها البته فصل 3 رو هم کامل نگفتتتتت
تو هندسه پایهarmin313
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/9/20/
هندسه پایه تکمیل هستش تقریبن
فصل اول هندسه یک و فصل اول هندسه دو در قالب هندسه واستدلال
و فصل اخر هندسه یک و فصل اخر هندسه دوم هم در قالب اشکال فضایی و هندسه فضایی تدریس شدن ! -
ترو خدا اگه میشه یکی بگه اقای حسینی هندسه پایه تدریس میکنن یا نه؟؟؟؟؟؟
-
سلام ....من نگاه میکنم فیلما رو .
.....اما باور کنین نوشتن ریز مبحث ریاضی اونم فصل منحنی درجه 2 خیلی سخت و وقت گیر لطفا اقا سهراب اگه نمیرسین تدریس این استاد رو ضبط کنین
بی زحمت فقط این فصل منحنی درجه 2 رو کامل کنین
ممنون
اگه بدون حضور دانش اموز سر کلاس باشه که عاااالی میشه -
ینی این دبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررفوووووووووووووووووووووووق العادس
چه منحنی درجه 2 درس دادن استاد
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...........سپاس گذارم:)..:)...:)....:)
اقا سهراب لطفن این فصل رو کامل کنین ازش بیشترتست حل کنین ...از هذلولی ...و سهمی ...لطفن -
ینی این دبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررفوووووووووووووووووووووووق العادس
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...........سپاس گذارم:)..:)...:)....:)
اقا سهراب لطفن این فصل رو کامل کنین ازش بیشترتست حل کنین ...از هذلولی ...و سهمی ...لطفنمارال در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اقا سهراب لطفن این فصل رو کامل کنین ازش بیشترتست حل کنین ...از هذلولی ...و سهمی ...لطفنایشون تحلیل هم درس دادن
یعنی عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالین
منم ازشون سپاس گزارم.
آقا سهراب ارادت ما رو به گوش استاد برسونین
تستای خیلی خوبی حل میکنن