جذب مدیر(ادمین) برای بخش های مختلف انجمن
-
سلام خدمت دوستان آلایی عزیز دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء ،
قبل از هر چیز ورود بهاره خانم به جمع ادمین های سایت رو تبریک می گم. برای اینکه انجمن منظم تر بشه و بحث های علمی، مطالب، نمونه سوال جزوات و نکات علمی و یا پست ها و تاپیک های خوب در انجمن زیاد بشه و در کل انجمن مفید تر بشه.
همچنین می خواهیم برای بخش های مختلف انجمن مدیر جذب کنیم، کسایی که می خوان کمک کنند دستشون بالا :joy:
اگر متقاضی زیاد باشه رای گیری می کنیم، هر قسمت فعلا 1 مدیر قراره داشته باشه.بخش ها:
- هر درس
1.1. یک بخش مجمعه فیلم هاشه
1.2 یک بخش درس کده هست، مثل شیمی کده، زیست کده و...
==> فعلا مدیر برای درس میذاریم و برای زیر بخش هاش مدیر جدا قرار نمی دیم. - بحث آزاد
2.1. غیر درسی -> مدیر این بخش ترنم هستند.
==> خود بحث آزاد هنوز مدیر می خواد!
- هر درس
-
درود :)!اگه دوس داشتین میتونین تو درس زیست رو من حساب باز کنین!
-
من رد صلاحیت شدم آیا؟
-
منم میتونم مدیر زیست سوم بشم اگ اجازه بدین ..اگ نه هم ک اشکال نداره
-
آقا سهراب چی شد؟ انتخابات خیلی طول کشیدا :joy:
-
@dr-bernosi در جذب مدیر(ادمین) برای بخش های مختلف انجمن گفته است:
تصمیم سختیه مطمئنا که اینقدر طول کشیده :joy:
-
هرکسی میخواد بیاد زودا! سریع کاندیدا ها اعلام بشن 2 روز هم وقت تبلیغ دارینا :joy:
-
نگران تقلب هم نباشین این انتخابات تقلب توش نیس :) فرد امین و مورد اعتماد همه آقا سهراب فرد موردنظرو انتخاب میکنن
-
خب پس منم خودمو معرفی کنم شاید تایید صلاحیت بشم :joy:
من شخصا میتونم تو زمینه ادبیات فعالیت کنم البته از بعد کنکور.. فعلا یه تاپیکشو زدم واسه آرایه ها ایشالا واسه تاریخ ادبیات و...تاپیک ایجاد میکنم :joy:
آموزش آرایه های ادبی
و همینطور بحث آزاد که فعلا دوتا تاپیکشو زدم
تازه های پزشکی
تازه های تکنولوژی
انشالا قراره بعد کنکور 2تا دیگه هم بهش اضافه کنم.. :joy:
خب دیگه فعلا تو همین دومورد میتونم فعالیت داشته باشم :joy: -
نگران تقلب هم نباشین این انتخابات تقلب توش نیس :) فرد امین و مورد اعتماد همه آقا سهراب فرد موردنظرو انتخاب میکنن
فرد مورد نظر؟ یکی انتخاب میشه؟ :joy:
خوب میشد واسه هردرس یه ادمین بود -
Vezra در جذب مدیر(ادمین) برای بخش های مختلف انجمن گفته است:
من شخصا میتونم تو زمینه ادبیات فعالیت کنم فعلا یه تاپیکشو زدم واسه آرایه ها ایشالا واسه تاریخ ادبیات و...تاپیک ایجاد میکنم :joy:
تازه های پزشکی
تازه های تکنولوژی
خب دیگه فعلا تو همین دومورد میتونم فعالیت داشته باشم :joy:رقیب شما فک کنم از الان معلوم شد banoo! به فکر تبلیغات باشین :joy: فقط متناتون باید مورد تایید انچمن قرار بگیره ها :joy:
-
خوب میشد واسه هردرس یه ادمین بودVezra در جذب مدیر(ادمین) برای بخش های مختلف انجمن گفته است:
خوب میشد واسه هردرس یه ادمین بودبنظرم برای ادبیات مبحثی ادمین باشه بهتره !خودش یه دنیاس
-
Vezra در جذب مدیر(ادمین) برای بخش های مختلف انجمن گفته است:
من شخصا میتونم تو زمینه ادبیات فعالیت کنم فعلا یه تاپیکشو زدم واسه آرایه ها ایشالا واسه تاریخ ادبیات و...تاپیک ایجاد میکنم :joy:
تازه های پزشکی
تازه های تکنولوژی
خب دیگه فعلا تو همین دومورد میتونم فعالیت داشته باشم :joy:رقیب شما فک کنم از الان معلوم شد banoo! به فکر تبلیغات باشین :joy: فقط متناتون باید مورد تایید انچمن قرار بگیره ها :joy:
-
بازم میخوایم! بانو خانوم قرابت،شما ارایه،تاریخ و لغت و زبان فارسی میمونه!
-
بقیه دروس موندن دینی،عربی،زبان فک کنم مشخصه،زمین :| :joy: ریاضی،زیست،فیزیک و شیمی!!!
-
یکی هم ادمین موسیقی بیاد :)