Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مشورت تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

مشورت تحصیلی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
موفقیتکنکورمشورت
295 دیدگاه‌ها 44 کاربران 17.9k بازدیدها 46 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mehdi_zanganeM آفلاین
    mehdi_zanganeM آفلاین
    mehdi_zangane
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام.دوستان گل آلایی.هر مرحله ای از زندگیتون هستید امیدوارم به روشنی مسیر زندگیتون رو ترسیم کرده باشید برا خودتون و با جون و دل براش بجنگید.خب هدف از ایجاد این تاپیک اینه که هر وقت احساس کردید یه گیری توی مسیرتون دارید بیاید بگید که باهم مشورت کنیم و مطرح کردنش گره گشا باشه به امید خدا . من به عنوان کوچیک شما در حد توان و زمانم در خدمتتونم امیدوارم بتونم کمک ناچیزی بهتون کنم و از دوستان دیگه هم میخوام همکاری کنن.باهم و کمک هم به امید خدا مسیر همواری در پیش خواهیم داشت و یه چیز دیگه اینکه برای هدفتون تلاش کنید و به تلاشتون افتخار کنید .سالم و سلامت باشید.البته دوستان ادمین اگه مغایرتی با اهداف آلا داشت پاک کنید پست رو 🙂 بسم الله...

narmilaN mehdi_zanganeM M 3 پاسخ آخرین پاسخ
    16
    • mehdi_zanganeM mehdi_zangane

سلام.دوستان گل آلایی.هر مرحله ای از زندگیتون هستید امیدوارم به روشنی مسیر زندگیتون رو ترسیم کرده باشید برا خودتون و با جون و دل براش بجنگید.خب هدف از ایجاد این تاپیک اینه که هر وقت احساس کردید یه گیری توی مسیرتون دارید بیاید بگید که باهم مشورت کنیم و مطرح کردنش گره گشا باشه به امید خدا . من به عنوان کوچیک شما در حد توان و زمانم در خدمتتونم امیدوارم بتونم کمک ناچیزی بهتون کنم و از دوستان دیگه هم میخوام همکاری کنن.باهم و کمک هم به امید خدا مسیر همواری در پیش خواهیم داشت و یه چیز دیگه اینکه برای هدفتون تلاش کنید و به تلاشتون افتخار کنید .سالم و سلامت باشید.البته دوستان ادمین اگه مغایرتی با اهداف آلا داشت پاک کنید پست رو 🙂 بسم الله...

narmilaN آفلاین
      narmilaN آفلاین
      narmila
      دانش آموزان آلاء

mehdi_zangane
      سلام من خودمو کشتم نتونستم یه پست با این موضوع بذارم
      تعدا استادا زیاده و جلسات مختلفی برای هر درس به لطف الا ضبط شده کدوم استادا رو برای درسای مختلف پیشنهاد میدین؟؟

.pa

mehdi_zanganeM Z 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • narmilaN narmila

mehdi_zangane
        سلام من خودمو کشتم نتونستم یه پست با این موضوع بذارم
        تعدا استادا زیاده و جلسات مختلفی برای هر درس به لطف الا ضبط شده کدوم استادا رو برای درسای مختلف پیشنهاد میدین؟؟

mehdi_zanganeM آفلاین
        mehdi_zanganeM آفلاین
        mehdi_zangane

narmila سلام من درسای عربی و دینی رو استفاده کردم .استاد ناصح زاده عربی و استاد رنجبر زاده دین و زندگی ولی فکر میکنم اگر از هر استاد یک یا دو قسمت دانلود کنید و ببینید خودتون با روش کدوم عزیز بهتر یاد میگیرید اینطور بهتر باشه .بازم دوستای آلایی نظرتونو بگید دانش-آموزان-آلاء

narmilaN 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • mehdi_zanganeM mehdi_zangane

narmila سلام من درسای عربی و دینی رو استفاده کردم .استاد ناصح زاده عربی و استاد رنجبر زاده دین و زندگی ولی فکر میکنم اگر از هر استاد یک یا دو قسمت دانلود کنید و ببینید خودتون با روش کدوم عزیز بهتر یاد میگیرید اینطور بهتر باشه .بازم دوستای آلایی نظرتونو بگید دانش-آموزان-آلاء

narmilaN آفلاین
          narmilaN آفلاین
          narmila
          دانش آموزان آلاء

mehdi_zangane
          شما رشتتون چیه؟؟
          من برای دروس تخصصی میخوام انتخاب کنم 😞

.pa

narmilaN mehdi_zanganeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • narmilaN narmila

mehdi_zangane
            شما رشتتون چیه؟؟

narmilaN آفلاین
            narmilaN آفلاین
            narmila
            دانش آموزان آلاء

تخصصی رشته ریاضی اگه کس دیگه ای استفاده کرده لطفا نظرشو بگه

.pa

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • narmilaN narmila

mehdi_zangane
              شما رشتتون چیه؟؟

mehdi_zanganeM آفلاین
              mehdi_zanganeM آفلاین
              mehdi_zangane

narmila من تجربی.برای شیمی هم استاد آقاجانی رو دوستان خیلی تعریف میکنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • narmilaN آفلاین
                narmilaN آفلاین
                narmila
                دانش آموزان آلاء

باشه ممنون بابت کمک. 🙂

.pa

sky daughterS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • narmilaN narmila

باشه ممنون بابت کمک. 🙂

sky daughterS آفلاین
                  sky daughterS آفلاین
                  sky daughter
                  خیرین کوچک دریا دل

narmila
                  برای دیف استاد ثابتی
                  فیزیک استاد طلوعی
                  گسسته استاد موذنی
                  تحلیلی استاد شامیزاده

دلخوش به خنده های منِ خیره سر نباش
                  دیوانه ها به لطف خدا غالبا خوش اند...
                  #حسین زحمتکش

narmilaN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • sky daughterS sky daughter

narmila
                    برای دیف استاد ثابتی
                    فیزیک استاد طلوعی
                    گسسته استاد موذنی
                    تحلیلی استاد شامیزاده

narmilaN آفلاین
                    narmilaN آفلاین
                    narmila
                    دانش آموزان آلاء

sky daughter اینا تا عید تموم میشن حتما؟
                    تحلیل استاد شامیزاده کامله ولی اون یکیا در حال ضبطن ؟؟؟؟

.pa

1
                    • narmilaN narmila

sky daughterS آفلاین
                      sky daughterS آفلاین
                      sky daughter
                      خیرین کوچک دریا دل
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده

narmila در مشورت تحصیلی گفته است:

نمیدونم مطمئن نیستم
                      اما اگه تا عیدم کامل بشن که شما نمیتونین تا عید همه رو ببینید که
                      تازه برای دیف و گسسته هم میتونید استاد شامیزاده رو ببینید خیلی گله
                      من واسه این دو تا استاد دیگه رو گفتم که زمان یک جلسه اشون کمتره

#حسین زحمتکش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • zeiinabZ آفلاین
                        zeiinabZ آفلاین
                        zeiinab
                        دانش آموزان آلاء

سلام مشکل من سرعت .نمیدونم واقعابایدچیکارکنم باوجوداینکه فارغ التحصیلم ولی روزانه سه تنوع درس دارم رشته ریاضیم هستم وباوجودسرعت پایین میدونم موفق نمیشم ممنون میشم کمکم کنید.🙏😞

mehdi_zanganeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • م آفلاین
                          م آفلاین
                          محمد phd
                          دانش آموزان آلاء

سلام می خواستم بدونم شما که از عربی و دینی استفاده می کنید راضی بودین از ستادایی که انتخاب کردین؟
                          بعد تدریس استادای الا ما رو از کتاب های کمک اموزشی بی نیاز میکنه یا پیشنهاد می کنید که رو درسنامه ی کتاب ها هم یه نگاه بندازیم

sky daughterS mehdi_zanganeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • م آفلاین
                            م آفلاین
                            محمد phd
                            دانش آموزان آلاء

یه سوال یادم رفت تو درس هندسه اکثر فیلما ناقص هستند به جز یکی؟ نظرتون در مورد هندسه چیه و کلا چه جوری خودنش خوبه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • م محمد phd

سلام می خواستم بدونم شما که از عربی و دینی استفاده می کنید راضی بودین از ستادایی که انتخاب کردین؟
                              بعد تدریس استادای الا ما رو از کتاب های کمک اموزشی بی نیاز میکنه یا پیشنهاد می کنید که رو درسنامه ی کتاب ها هم یه نگاه بندازیم

sky daughterS آفلاین
                              sky daughterS آفلاین
                              sky daughter
                              خیرین کوچک دریا دل

محمد phd در مشورت تحصیلی گفته است:

سلام
                              عربی رو که من استاد ناصح زاده میبینم با کتاب کاری ندارم
                              دینی هم نیازی نداره این کتابای کمک آموزشی توضیحات اضافی دده الکی آدم گیج میشه البته این نظر منه...

#حسین زحمتکش

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3

محمد phd در مشورت تحصیلی گفته است:

سلام
                                عربی رو که من استاد ناصح زاده میبینم با کتاب کاری ندارم
                                دینی هم نیازی نداره این کتابای کمک آموزشی توضیحات اضافی دده الکی آدم گیج میشه البته این نظر منه...

sahbaS آفلاین
                                sahbaS آفلاین
                                sahba
                                فارغ التحصیلان آلاء

sky daughter عربیو چن میزنی حدودا؟ینی چقدی تاثیر داشته برات؟

وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض آلود...

1
                                • zeiinabZ zeiinab

سلام مشکل من سرعت .نمیدونم واقعابایدچیکارکنم باوجوداینکه فارغ التحصیلم ولی روزانه سه تنوع درس دارم رشته ریاضیم هستم وباوجودسرعت پایین میدونم موفق نمیشم ممنون میشم کمکم کنید.🙏😞

mehdi_zanganeM آفلاین
                                  mehdi_zanganeM آفلاین
                                  mehdi_zangane

zeiinab سلام.مشکل سرعت منظورتون چیه؟ منظورتون 3 درس در روز هست یا کند پیش رفتن تو درسا یا کند تست زدن یا انتظار دارید مثلا تا یه زمانی مباحث آزمون تموم بشه یا ... ؟ راجع به 3 درس در روز هم بگم که، بد نیستش خوبه.البته بستگی به مقدار درس خوندنتون در روز داره.در کل منظورتونو بگید تا به امید خدا راهی پیدا کنیم.

zeiinabZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • sahbaS sahba

sky daughterS آفلاین
                                    sky daughterS آفلاین
                                    sky daughter
                                    خیرین کوچک دریا دل

sahba در مشورت تحصیلی گفته است:

در حد 48 اینا 😅
                                    آخه قواعدو نمیخونم
                                    بعد اون متن و اینام نیاز به تمرین داره اکثرا توش اشتباه میکنم
                                    در حد 70 هدفمه...

#حسین زحمتکش

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • م محمد phd

mehdi_zanganeM آفلاین
                                      mehdi_zanganeM آفلاین
                                      mehdi_zangane

محمد phd بله کاملا راضی ام. عربی که کتاب نیاز نمیشه دیگه.دینی هم استاد خط به خط از کتاب درسی جلو میرن.
                                      هندسه درسی هست که کاملا نیاز به تمرین کردن داره.اگر هدفتون زدنش تو کنکوره.پس زیاد تست بزنید و با تست یاد بگیرید. فیلم استادای عزیز آلا رو من ندیدم.ولی میگم هندسه خیلی خیلی به خودتون بستگی داره نه استاد.

1

در حد 48 اینا 😅
                                        آخه قواعدو نمیخونم
                                        بعد اون متن و اینام نیاز به تمرین داره اکثرا توش اشتباه میکنم
                                        در حد 70 هدفمه...

sahbaS آفلاین
                                        sahbaS آفلاین
                                        sahba
                                        فارغ التحصیلان آلاء

sky daughter خوبه
                                        من عربی نمیخونم
                                        همون متنارو میزنم فقط 40 میشم
                                        خب این درصدت از قبل بهتر شده ینی؟

وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض آلود...

1
                                        • sahbaS sahba

sky daughter خوبه
                                          من عربی نمیخونم

sky daughterS آفلاین
                                          sky daughterS آفلاین
                                          sky daughter
                                          خیرین کوچک دریا دل

sky daughter خوبه
                                          من عربی نمیخونم

آفرین خیلی خوبه
                                          آره
                                          قبلنا 25 اینا میزدم

#حسین زحمتکش

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 14
                                          • 15
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه