كارنامه ي كنكور ٩٥ شما
-
goraz1376 سلام، آفرین خدا رو شکر که تونستید نتیجه ی خوبی کسب کنید.
واقعا خوشحالمون کردید،
می تونید بگید که فیلم های آلاء چقدر مفید بود براتون ؟
البته بهترین دلیل موفقیت شما تلاش ها و زحمات خودتون بوده ولی دوست دارم بدونم که آلاء کمکی هر چند ناچیز تونسته داشته باشه یا نه ؟ -
پیامی که خستگی همه ی آلایی ها را در آورد
️ خوشحالیم که آلاء مفید بود
️
کسب رتبه 47 تجربی
توسط آرش گروسیان
-
goraz1376 سلام، آفرین خدا رو شکر که تونستید نتیجه ی خوبی کسب کنید.
واقعا خوشحالمون کردید،
می تونید بگید که فیلم های آلاء چقدر مفید بود براتون ؟
البته بهترین دلیل موفقیت شما تلاش ها و زحمات خودتون بوده ولی دوست دارم بدونم که آلاء کمکی هر چند ناچیز تونسته داشته باشه یا نه ؟sohrab سلام ممنون خیلی لطف دارید
اینجا امکانات آموزشی در حد صفره(اغراق نمیکنم! واقعا صفره. مثلا دبیر شیمی نداشتیم یه نفر رو که تو آزمایشگاه کار میکرد رو اوردن به عنوان دبیر شیمی!) منم کلا درسخون نبودم و نیستم . اما خب دبیرهای خوبی مثل آقای شامیزاده، رفیعی، کارزائیان، ناصح زاده و آقاجانی و حاجی سلیمانی، خداییش آدمو ب درس علاقمند میکنن. هرچند رتبه ی خیلی خوبی نیاوردم اما همین رو هم واقعا واقعا واقعا مدیون آلاء هستم. بدون اغراق میگم 70 درصد از نتیجمو مدیون آلاء هستم چون واقعا جز دیدن فیلم های آلاء، کار دیگه ای نکردم. تو مدرسه یا خواب بودیم یا با بچه ها حرف میزدیم یا دک میکردیم میرفتیم دور دور :دی
خیلی خیلی ممنونم از همه بزرگوارایی که واسه آلاء زحمت کشیدن. مخصوصا آقای ناصح زاده و آقاجانی و رفیعی و شامیزاده و آقا سهراب عزیز. واقعا دمتون گرم -
شلام دوستان عزيز،
كارنامه هاي كنكور خودتون رو اينجا بين دوستاتون شير كنيد،
ببينيم كي چي كار كردهسلام
لطقا بچه هایی که موفق شدن و یا موفق نشدن دلیلشونو بذارین و بگن که از کدوم فیلم ها استفاده کردند و موفق شدن
ممنون