مشاوره _برنامه ریزی قسمت 2
-
مشاوره - برنامه ریزی قسمت 2
#ریاضی
#تجربی
#انسانی
میشه به من برنامه بدی؟
چطور برنامه ریزی کنم ؟
برنامه ندارم نمی تونم درس بخونم چی کار کنم ؟
#مشاوره
بهنام اسماعیلی، مشاور آلاء
دانلود از لینک زیر
@alaa_sanatisharif
-
مشاوره - برنامه ریزی قسمت 2
#ریاضی
#تجربی
#انسانی
میشه به من برنامه بدی؟
چطور برنامه ریزی کنم ؟
برنامه ندارم نمی تونم درس بخونم چی کار کنم ؟
#مشاوره
بهنام اسماعیلی، مشاور آلاء
دانلود از لینک زیر
@alaa_sanatisharif
-
سلام من امسال برای اولین بار کنکور دادم و برای نرفتن به سربازی دانشگاه پیام نور رفتم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم حالا می خواستم از آقای امینی بپرسیدکه برای شرکت در کنکور96 باید تا بهمن انصراف بدم یا می توانم تا بعد از کنکور انصراف ندهم و به طور کلی آیا انصرا ف قبل از کنکور فقط برای روزانه هست یا همه
-
اساتید بزرگوار سال از نیمه گذشت،وما هنوزمنتظریم ببینیم شما چه آزمونی رو پشنهاد میکنید.پیشنهاد میکنم اگر قرار نیست قسمت بعد رو بزارید یا حداقل قراره دم کنکور بزارید این قسمت رو هم حذف کنید.از سایر برنامه هاتون کمال تشکر رو دارم هرچند که تشکر خشک وخالی به درد نمیخوره....
-
سلام من امسال برای اولین بار کنکور دادم و برای نرفتن به سربازی دانشگاه پیام نور رفتم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم حالا می خواستم از آقای امینی بپرسیدکه برای شرکت در کنکور96 باید تا بهمن انصراف بدم یا می توانم تا بعد از کنکور انصراف ندهم و به طور کلی آیا انصرا ف قبل از کنکور فقط برای روزانه هست یا همه
m.d سلام..متولد چ سالی هستید؟
مثلن من سال 95 کنکور دادم..و متولد خرداد 77 هستم...
تا خرداد 96 معافیت دارم از سربازی...
که تا اون موقع کنکور ثبتنام کردمو..دیگ میرم دانشگاه -
@m-d @دانش-آموزان-آلاء شما احتمالا الان بچه دارم شدی ولی این جوابو برای کسایی ک بعدا میبینن مینویسم ، ن لازم نیست قبل کنکور انصراف بدی وقتی کنکورتو دادی و ی رشته خوب اوردی اونموقع اگه خواستی انصراف بزن و بطور کلی بله انصراف قبل کنکور فقط برای روزانه هااست