چقدر طول می کشه تا یک فیلم تولید بشه
-
سلام
دوستان هر فیلم پروسه ی زیر رو طی می کنه:- فیلم برداری
- تدوین و رندر
- کانورت
- آپلود و اضافه کردن به سایت
- تایید مدیریت و دبیر
- نوشتن ریز مباحث تدریس شده در فیلم
مثلا درس زیست وقتی سه شنبه ضبط میشه بر اساس حجم کارها و صف سرور ادیت ما و سرور کانورتمون و وقت نیروهای کار از 4 شنبه همون هفته تا 2 شنبه ی هفته ی بعدش طول می کشه بیاد روی سایت.
تا الان به طور میانگین فیلم که سه شنبه ضبط میشه، پنجشنبه عصر در سایت قرار گرفته. -
دوستان عزیز آلاء اومدم یه سری چیزا رو به شما بگم
@ادمین @حامیان-آلاء @administrators @فارغ-التحصیلان-آلاء
قبل از اینکه برم سراغ اصل مطلب، یه شایعه رو تو انجمن جمعش کنم، گروه @ادمین کارمند آلاء نیستند بلکه کسایی هستند مثل خودتون که سالیان گذشته تو انجمن فعالیت می کردند و بعد که فارغ التحصيل شدند از روی مرام و معرفتی که داشتند تشریف آوردند و باری از دوش آلاء برداشتند البته کسان زیادی مثل search و siavash و... در پس کار کمک می کنند یا خواستند جزو ادمین ها باشند ولی ما سه تا ادمین برای سال اول نیاز داشتیم و از بقیه بابت نیت خیرشون تشکر کردیم.
نتیجه: بارگزاری فیلم ها دست @ادمین ها نیست، تاخیر فیلم ها رو گردن این بندگان خدا که خالصانه زحمت می کشن نندازید.
فیلم ها به محض آماده شدن آپلود می شوند رو سایت، که روندش تو پست اول توضیح داده شده
... ادامه دارد ...
-
در ادامه...
سه مدل کاربر تو انجمن هست،
- کسانی که می خواهند درس بخونند و از انجمن برای درسشون و گذران وقت با دوستای خوب و جدیدشون استفاده می کنند.
- کسایی که کارمند خیلی از این موسساتی هستند که دشمنی دارند با آلاء و بین ماها دارند زندگی می کنند و سعی دارند از هر فرصتی برای خراب کردن محیط استفاده کنند
- کسایی که جزو دسته ی اولند و به دلیل اعصاب کم یا قدرت استنتاج پایین زود به هم میریزند و مورد بازی افراد دسته 2 قرار می گیرند.
تشخصی بین دسته 2 و 3 سخته!
سعی کنید محیط انجمن رو برای خودتون و دوستاتون پاک نگه دارید- پیام های بد رو ریپورت کنید
- آدم های مزاحم رو بلاک کنید ( هم چت روم و هم پیام های عمومیش رو بلاک کنید) و ادمین ها خبر بدید.
- با هم مهربون باشید و به هم کمک کنید تا با هم رشد کنید.
- اجازه ی پخش شایعه و تبلیغ تو انجمن و در کل نقض قوانینش رو ندید
تا محیط خوبی برای زندگی داشته باشید
-
-
سهراب جان من خودم شخصا از تمام استادها و ادمین ها که واقعا خالصانه زحمت میکشن تشکر میکنم و آروزی سلامتی براتون دارم,خدا خیرتون بده
-
منظورتون از نوشتن ریز مباحث فیلم همونی هست که امسال استادا چند دقیقه ی اول میگن میخوان چیا رو تدریس کنن و توصیه میکنن؟
من امروز متوجه شدم شما اونا رم مینوسین آخه من تو ریز مباحث خودم همیشه اونا رو مینویسم بعد یه جورایی تکراری میشه اولشbanoo در چقدر طول می کشه تا یک فیلم تولید بشه گفته است:
منظورتون از نوشتن ریز مباحث فیلم همونی هست که امسال استادا چند دقیقه ی اول میگن میخوان چیا رو تدریس کنن و توصیه میکنن؟
من امروز متوجه شدم شما اونا رم مینوسین آخه من تو ریز مباحث خودم همیشه اونا رو مینویسم بعد یه جورایی تکراری میشه اولششما به همین سبک که تا الان نوشتی ادامه بده و تغییری توش ایجاد نکن!
ممنون -
سلام
دوستان هر فیلم پروسه ی زیر رو طی می کنه:- فیلم برداری
- تدوین و رندر
- کانورت
- آپلود و اضافه کردن به سایت
- تایید مدیریت و دبیر
- نوشتن ریز مباحث تدریس شده در فیلم
مثلا درس زیست وقتی سه شنبه ضبط میشه بر اساس حجم کارها و صف سرور ادیت ما و سرور کانورتمون و وقت نیروهای کار از 4 شنبه همون هفته تا 2 شنبه ی هفته ی بعدش طول می کشه بیاد روی سایت.
تا الان به طور میانگین فیلم که سه شنبه ضبط میشه، پنجشنبه عصر در سایت قرار گرفته.sohrab
خدا قوت
ما به کار شما ایمان داریم -
عامیانه میگم دیگه....دمتون گرم..
.امیدوارم همه شما که این کار رو برای آلا و خیلی های دیگه انجام میدید به هرچی میخواین برسین... ادمین ها مدیرها استادها و حامیان الا واقعا انسان هایی هستید که تو دنیا کم پیدا میشه...این کار خیر شما شاید از طرف دانش اموزای الا بی جواب بمونه....ولی از طرف خدا هرگز بی جواب نمیمونه..!مرسی
دمتون گرم