کمک برای ضبط همایش ها...
-
بچه ها سلام خوبین؟ هر که دوست داره همایش ها ضبط بشن بسم الله بگه و در حد توانش کمک کنه...
-
10 میلیون تومن گفتن خرج داره!!!!
-
كاش حداقل آقا سهراب بياد بگه تا الان چقد جمع شده!
من از ديروز تاحالا دارم به همه دوستام كه از آلا استفاده ميكنن و اينترنت ندارن ميگم! -
Mashlab313 در کمک برای ضبط همایش ها... گفته است:
مخاطبای آلاء اگه هرکدوم 5 تومن کمک کنن خیلی خیلی خیلی خیلی ... بیشتر از 10 میلیون جمع میشه.
-
Mashlab313 در کمک برای ضبط همایش ها... گفته است:
مخاطبای آلاء اگه هرکدوم 5 تومن کمک کنن خیلی خیلی خیلی خیلی ... بیشتر از 10 میلیون جمع میشه.
-
اصلا ممکنه اطلاع رسانی شه اخه خیلیا تازه عضو شدن خیلی چیزا رو نمیدونن
-
terme در کمک برای ضبط همایش ها... گفته است:
ARTHUR باید به چه شماره ای واریز کرد ؟
از این قسمت می تونید اقدام کنید.
http://sanatisharif.ir/donate.php -
تو صفحه ی اصلی سایت (بالا) با رنگ قرمز نوشته شده کمک مالی به آلاء
توی انجمن بچه ها هر ماه تاپیک میزنن ضمناً توی نوار بالای انجمن هم نوشته کمک به آلاء که اگه کلیک کنید وارد اون تاپیک می شید.
توی کانال تلگرام هم هر چند وقت یکبار اعلام میشه
-
-
تو صفحه ی اصلی سایت (بالا) با رنگ قرمز نوشته شده کمک مالی به آلاء
توی انجمن بچه ها هر ماه تاپیک میزنن ضمناً توی نوار بالای انجمن هم نوشته کمک به آلاء که اگه کلیک کنید وارد اون تاپیک می شید.
توی کانال تلگرام هم هر چند وقت یکبار اعلام میشه
-
بچه ها سلام خوبین؟ هر که دوست داره همایش ها ضبط بشن بسم الله بگه و در حد توانش کمک کنه...
ahmad.mola در کمک برای ضبط همایش ها... گفته است:
چقدر دیگه نیاز دارن تا هزینه جور شه؟من خودم خیلی به همایش نیاز دارم چون بعضی مطالب اصلا شروع نشده حداقل تو همایش بیان ی جوری میگن ک وقت کمتری ازمون بگیره .
-
چقدر دیگه نیاز دارن تا هزینه جور شه؟من خودم خیلی به همایش نیاز دارم چون بعضی مطالب اصلا شروع نشده حداقل تو همایش بیان ی جوری میگن ک وقت کمتری ازمون بگیره .
sheyda 96 در کمک برای ضبط همایش ها... گفته است:
کاملا موافقم.همایش یه چیز دیگست!