سوال از شما پاسخ از ما
-
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli
سلام آقای اسماعیلی ما همین هفته انتخاب رشته داریم من میخوام به ترتیب اولویت رشته مهندسی پزشکی رو انتخاب کنم,دانشگاهش خیلی مهمه واسم چون تبریز اگه بیوفتم شرایط ادامه تحصیلم یخورده سخت میشه,در مورد دوره شبانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر تو دوره کارشناسی من چیزی در مورد شهریه هاش پیدا نکردم,ممنون میشم اگه کمک کنید,اولویت هام در حال حاضر روزانه امرکبیر,اصفهان و شبانه امیر کبیر و آخرش دانشگاه تبریزه
و سوال دوم هم اینه که دانشگاه ها تا تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرن یا بر اساس رتبست؟مثلا صنعتی امیرکبیر تا تکمیل 90 نفر ظرفیتش دانشجو قبول میکنه یا چه ظرفیت تکمیل بشه یا نشه رتبه های بالای 1000 رو قبول نمیکنه؟ -
بقیه دوستان هم اگه اطلاع دارن ممنون میشم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
عرض سلام و تشکر ویژه
من فارغ التحصیل تجربی چند سال پیش هستم و میخواستم در کنکور 97 شرکت کنم .تغییرات کتب درسی96 نسبت به97چقدره و در کدوم دروس و اینکه برای کنکور 97 قراره ویدیوهای آموزشی جدیدی قرار بدن یا نه از همین ویدیوها استفاده کنیم ممنون. -
سلام
من تو انتخاب منابع درس ریاضیات رشته ریاضی برا کنکور ۹۷ به مشکل خوردم اینم بگم که بار سومم میشه که میخوا کنکور بدم
یه کتاب میخوام که هم درسنامش خوب باشه هم تستاش شما چیرو پیشنهاد میدید؟! -
سلام
من دانشجو هستم
رشتم ریاضی بوده
از مهر قرار بود،مهندسی معدن بخونم
این دومین بار تصمیم گرفتم،دوباره کنکور بدم،بار اول که دانشجو بودم خواستم کنکور بدم پشیمون شدم،افسردگی گرفتم،دیگه بیخیال کنکور شدم تغییر رشته دادم
الان دوباره هوای کنکور برم داشته،ولی امشب دوباره دپرس شدم،می خوام برم رشته خودمو بخونم میترسم وسط راه دوباره کار دسته خودم بدم
الان بگین چیکار کنم.... -
سلام
من دانشجو هستم
رشتم ریاضی بوده
این دومین بار تصمیم گرفتم،دوباره کنکور بدم،بار اول که دانشجو بودم خواستم کنکور بدم پشیمون شدم،افسردگی گرفتم،دیگه بیخیال کنکور شدم تغییر رشته دادم
الان دوباره هوای کنکور برم داشته،ولی امشب دوباره دپرس شدم،می خوام برم رشته خودمو بخونم میترسم وسط راه دوباره کار دسته خودم بدم
الان بگین چیکار کنم....f_bh76 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام
من دانشجو هستم
رشتم ریاضی بوده
الان بگین چیکار کنم....پیشنهاد من اینه که ببینین قلبا چی رو میخواین و برین دنبالش. ببینین یکی میگه پزشکی خوبه یکی میگه مهندسی خوبه اون یکی میگه هیچ کدوم و اینا...
شما هر رشته ای که قلبا دوست دارین برین سراغش. به حرف مردم و اینکه نمیدونم جایگاه اجتماعیش چطوره توجه نکنین.رشته هایی هستن مثلا میگم IT -اینجا هنو کاملا وارد نشده ولی اونور اب تو استرالیا و امریکا و اینا بکوب دارن جذب میکنن اونم با امکانات عالی.این فقط یه مثال بود. شما اول هدفتون رو مشخص کنین که چی باشه بعدا میشه کمک کرد.ولی توجه کنین که زمان داره میگذره .... ساعت رو ببینین
-
من ی آدمی هستم خیلی استرس دارم،خیلی،ی ذره ذهنم درگیره این میشه که آخرش چی میشم،گریم می گیره،دیگه نمی تونم بخونم،
خودم می خوام پرستاری قبول شم،ولی نمی دونم چیکار کنم...f_bh76 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
من ی آدمی هستم خیلی استرس دارم،خیلی،ی ذره ذهنم درگیره این میشه که آخرش چی میشم،گریم می گیره،دیگه نمی تونم بخونم،
خودم می خوام پرستاری قبول شم،ولی نمی دونم چیکار کنم...اصلا جای نگرانی نیس -همه مشکل دارن -کسی برنده میشه که با ارامش جلو بره و پیشرفت کنه.
من متاسفانه در مورد مشاوره الا و شرایطش اطلاعی ندارم . شما اروم باشین و تمام تلاشتونو بکنین . اگه قلبا پرستاری دوست دارین برین بدون نگرانی استارت کار رو بزنین به خاطر چیزی هم نگران نباشین. این که نگران اینده باشین طبیعیه.
یه کاری بکنین -وقتی حالتون عالیه برین تو یه برگ بزرگ بنویسین "پرستاری " و یا هر رشته ای که میخواین. براش تلاش کنین و بهش میرسین.
$ برگه رو هم بزنین یه جایی که جلو چشاتون باشه همیشه مثلا اتاقتون. -
f_bh76 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
واقعا نیاز دارم یکی کمکم کنه
f_bh76 شما باید با یه مشاور کنکور کار کنین. برای شروع من میگم مشاور رو که پیدا کردین بهش بگین که دوره برنامه ریزی رو کم کنه مثلا برای دو هفته برنامه بده-اگه تونستین توی دو هفته عملکرد خوبی داشته باشین که با بگید با همون برنامه پیش برین ولی اگه احیانا نتونستین بعده اون دو هفته بگین برنامه رو عوض کنن. برنامه هر شخصی جداست -سعی کنین با برنامه مشاورتون سریعتر چفت بشین.
وقت زیادی نمونده-هر چه سریعتر یه مشاور خوب پیدا کنین و باهاش کار کنین. وجود یه مشاور خوب برای رشته هایی که رتبه زیر 10000 منطقه میخوان تقریبا ضروریه-با شرایط شما هم که خیلی بیشتر احتیاجه. مشاور کنکور رو توی شهرتون یا شهرای مجاور پیدا کنین. دنبال مشاوره های اینترنتی و مشاوره های نمیدونم دانشجو های پزشکی و اینا نرین.دنبال مشاوری باشین که تجربه زیاد داشته باشه و پولکی نباشه و بتونه خدمت کنه.
امیدوارم به هدفتون برسین و تمام تلاشتونو بکنین.خداحافظ