اعلام نتایج انتخاب همیار ها
-
%(#ff0080)[سلام به دوستان گل آلایی]
با توجه به مصاحبه های صورت گرفته از دوستای خوبمون افراد زیر انتخاب شدن :
%(#ff0080)[ریاضی] : moein , @Reza-Tah
%(#ff0080)[ریاضی تجربی] : @dr-sobhan
%(#ff0080)[فیزیک] : @Phenomenon , یه آلایی%(#ff0080)[شیمی] : @mahdis127 , ARTHUR , پویا ( سرگروه : ARTHUR )
%(#ff0080)[زیست] : @Dr-Saraaa , @Dr-Bernosi
%(#ff0080)[ادبیات] : banoo
%(#ff0080)[عربی] : Drmehdi
%(#ff0080)[زبان] : alireza_ysf75
دوستای خوبمون @Reza-Tah , ARTHUR , moein , @Phenomenon برای چند درس اعلام آمادگی کرده بودین این دسته بندی برای تمرکز بیشتر هست حتما به همدیگه کمک کنید تا نتیجه بهتری داشته باشین .
از دوستای خوبمون Vezra Masoumeh هم ممنونیم که تو درس ادبیات فعالیت می کنن.
از دوستای خویمون مهندس mehdi_zangane و Yasin Sadeghi هم ممنونیم که قراره کمک کنن .
راستی قراره هر هفته یه پیام انگیزشی برا آلایی ها بفرستیم ( اینجا رو ببینین )
همینجا از دوستای خوبمون که قبول زحمت کردن و همراه آلا موندن تشکر می کنم و ازشون می خوام که وسط راه تنهامون نزارن (خودشون می دونن تا کی
)
همه ی آلایی های گل @دانش-آموزان-آلاء می تونن به همیارا و آلا کمک کنن انتخاب همیارها به این معنی نیست که بقیه به سوالا جواب ندن ! همه با هم به هم کمک می کنیم تا همه ی آلایی ها بدرخشن
پ ن 1 :کسانی که می خوان اضافه بشن می تونن این تاپیک بهمون بگن
پ ن 2 : به زودی یه سورپرایز تو درس شیمی براتون داریمشاد و سربلند و سر به زیر باشین
-
جای من عجیب خالیه تو این لیستا ((:
-
تو درس ادبیات بهتر بود مبحثی انتخاب میکردین! یه دریاس خوده ادبیات!
-
@dr-bernosi در اعلام نتایج انتخاب همیار ها گفته است:
معصومه و مهسا هم توی ادبیات کمک میکنن خوشحال میشم شما هم به ما ملحق شین.همچنان میتونه مبحثی باشه کما این که خودمم تاپیک ها رو مبحثی ایجاد کردم.املا و لغت تاپیک ندارن .میتونین شما یا هر کدوم از بچه ها تاپیکشو ایجاد کنین
-
معصومه و مهسا هم توی ادبیات کمک میکنن خوشحال میشم شما هم به ما ملحق شین.همچنان میتونه مبحثی باشه کما این که خودمم تاپیک ها رو مبحثی ایجاد کردم.املا و لغت تاپیک ندارن .میتونین شما یا هر کدوم از بچه ها تاپیکشو ایجاد کنین
banoo در اعلام نتایج انتخاب همیار ها گفته است:
من که زیستم :| تکوتنها با ساراخانوم! کمک نیازم خودم