کمپین آلاء رو زنده نگه داریم
-
سلام به دوستای همراه آلایی
میدونید مشکلی برای آلا پیش اومده که تا مرز تعطیلی پیش رفته
بچه های انجمن کمپین زدن حتما شما هم همراهی کنید
برین لینک زیر رو امضا کنید و کامنت بدین
کلیک کنید
راستی ایمیل ها فراموش نشه اگه کسی هنوز نفرستاده بفرسته حتما به دوستای آلایی تون هم اطلاع بدینآپدیت : دوستای گل ممنون از حمایت هاتون همونطور که بچه ها اطلاعیه فرستادن ایمیل زدن رو متوقف کنید ممنون
به این تاپیک سر بزنید http://forum.alaatv.com/topic/4112/خدایا-مواظب-آلا-باش -
دوستان حتما شرکت کنین و حتما حتما کامنت یادتون نره!
@Dr-Bernosi @Phenomenon مهی جون @Dr-Saraaa @dr-yassi nazaniin Faeze2000 @parastu23 بهاره فااطمه sohrab AHP sky daughter Vezra ARTHUR zahra1303 Mmdasn sahba masoud @Reza-Tah _MILAD_miliarderjavan narjes96 alireza_ysf75 ms96 sad96 Masoumeh javad-mahdizadeh
sonsy @ahmad-mola @Dr-Mah_sa sata nikitabanoo @دکتر-محبوبه Marjan 77 سجاد96 bahare xaniar @R-Maryam @mahdis127 Yasin Sadeghi fotros313
javad0140 مهسام good student @m-ϻ @تنها HMA10 @Dr-mahdi monalia Dark Knight -
من به ایشون ایمیل زدم
فکر میکنم کامنت گذاشتم وامضاهم کردم
ازصمیم قلب امیداورم مثمرثمرواقع بشه -
reza213 در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
چطوری بفرستیم! فیس بوک باس داشته باشیم؟
نه فیس بوک لازم نیست، اون بغل مشخصاتتون (اسم فامیل و شهر و کشور، ایمیل) و نظرتون رو بنویسید و Sign رو بزنید
-
نه فیس بوک لازم نیست، اون بغل مشخصاتتون (اسم فامیل و شهر و کشور، ایمیل) و نظرتون رو بنویسید و Sign رو بزنید
mohammadhassan در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
پیام خودمو ک فرستادم کجا میتونم ببینم؟!
-
همون پایین بخش نظراته میتونید ببینید.
-
هامون سبطی:
مدت پنج سال است که جمعی از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف به اقدامی دست زده اند که درمیان هیاهو های صنفی و سیاسی گویا ندایش فقط به گوش دانش آموزان محروم کشور رسیده است و بس، و خودم هم بیش از چند ماه نیست که از به پا شدن این نهضت واقعی آموزشی باخبر شده ام. این عزیزان با پول معلمی خودشان دو اتاق از مدرسه ی دانشگاه شریف را با دست خودشان اکوستیک کردند، دوربین خریدند، وسایل ضبط حرفه ای صدا به اتاقک اکوستیوشان که حالا شده استودیوی ضبط آلاء اضافه کردند و شروع کردند به یاد دادن مفهومی و هوشمندانه مطالب کتاب درسی به دانش آموزان خیالی خودشان! بعد سایتی به راه انداختند و گفتند همه این ها را در طبق اخلاص گذاشتیم فقط به اسم فاطمه زهرا و برای احیای عدالت علی در مدارس کشور. ابتدا کسی باورش نمیشد بعدها هم که باورشان شد می گفتند که تب تندی است که زود به عرق می نشیند و دولتی مستعجل است که بر سر دانش آموزان کشور دیری سایه نمی افکند. اما امسال گروه آموزشی آلاء پنجمین سال خدمت رایگان آموزشی خود را پیش رو دارد. تا کنکون این جوانان افتخار آفرین سالی دویست میلیون تومان از سرمایه اندک خودشان هزینه کرده اند تا آلاء زنده بماند و شعارشان این است
آلاء رایگان است و به لطف فاطمه زهرا همیشه رایگان می ماند!
سال گذشته،کسی که در نقاط صفر مرزی و خانه های روستایی و پای سفره های نان بی قاتوق این مرزوبوم دست دانش آموزان دبیرستانی این کشور را گرفت نه امثال من یا وزارت فخیمه آموزش و پرورش که دانش آموختگان بی ادعا و معصوم دانشگاه صنعتی شریف بودند. با دویست میلیون که البته برای این بزرگان کمرشکن است اما برای دولت نفت چه؟
شاید باورتان نشود که سایت آلاء در ماه های فروردین و اردیبهشت و خرداد ۱۲۰ ترابایت دانلود رایگان فیلم های آموزشی این معلمان گمنام آموزش و پرورش را شاهد بوده است. روزانه چهل هزار بازدید!اما این حد از خدمت میتواند مشکلاتی را به وجود بیاورد! هرزآموزان سودجوی نخاله پرور، نمیتوانند شاهد باشند که یک عده جوانک نخبه ی مذهبی! بیایند و سوادشان را در طبق اخلاص بگذارند و خوان یغمای آنها را محدود کنند. متاسفانه ریاست دانشگاه صنعتی شریف دانسته یا نادانسته دارد خانه ی آمال و آرزوی چهل هزار دانش آموز کشور را ویران می کند و از عزیزان آلاء خواسته است که استودیوی خودساخته شان را تحویل دهند و بروند. از آنجا که بعید میدانم ریاست فرهیخته ی دانشگاه صنعتی شریف از زیر و بم اثرگذاریهای مثبت بچه های آلاء و پیامدهای آموزشی و حتی اعتباری بر هم زدن خانه ی آلائی ها آگاهی داشته باشد، %(#ff0000)[خبرنگاران فهیم حوزه آموزش را به تهیه گزارشی از بچه های آلاء دعوت می کنم.]
دکتر هامون سبطی
مدیر مسئول نشر دریافت و انجمن فرهنگی ناشران آموزشی کشور -
واقعاً کاش میشد کاری کنیم که خبرنگارا گزارشی از آلاء تهیه کنند و تو اخبار نشون داده بشه ... هم به گوش و چشم رئیس دانشگاه شریف میرسید ... شاید هم برای آلاء خیر و حامی مالی پیدا میشد.
ARTHUR در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
واقعاً کاش میشد کاری کنیم که خبرنگارا گزارشی از آلاء تهیه کنند و تو اخبار نشون داده بشه ... هم به گوش و چشم رئیس دانشگاه شریف میرسید ... شاید هم برای آلاء خیر و حامی مالی پیدا میشد.
اگه شدنی بود به 10 پیامم جواب میدادن
-
09303001947
این شماره ی دریافت پیامای شهرونداس برای باشگاه خبری خبرنگاران
-
کمتر کسی پایه هست! همه میگن خب تا الان خدا نگهش داشته بقیشم نگه میداره!
درسته ولی هرچیزی ممکنه! یکم همت به خرج بدین وقتی نمیگیره -
09303001947
@dr-bernosi در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
09303001947
از همه ی بچه ها خواهش میکنم به تلگرام شماره ی بالا ( یوزرنیم : @Shahrvandyjc ) پیام بدن . قطعاً اگه تعداد پیام ها بالا باشه میشه امیدوار بود.
-
09303001947
از همه ی بچه ها خواهش میکنم به تلگرام شماره ی بالا ( یوزرنیم : @Shahrvandyjc ) پیام بدن . قطعاً اگه تعداد پیام ها بالا باشه میشه امیدوار بود.
09303001947
داداش برای تبلیغ آلا گفتم فقط یه نفر اومد
-
09303001947
09303001947
من نصب کنم این تلگرامو الان میفرستم
-
جریان تخریب رو بگین
-
اینطوری یکمی کنجکاو میشن
-
سلام دوستان
من خیلی از شنیدن این پیام ها ناراحت شدم...
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشه -
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهgood student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهسلام، مرسی
توی کمپین هم شرکت کنید لطفا -
good student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهسلام، مرسی
توی کمپین هم شرکت کنید لطفاmohammadhassan چطور شرکت کنم؟