-
سلام به دوستان گل آلایی
امیدوارم حالتون خوب باشه
اینجا می خواییم با رتبه های آلایی مصاحبه کنیم
آماده این؟این گل ها هم برای همه ی آلایی هایی هست که برای هدف هاشون تلاش می کنن
-
مصاحبه با دوست خوبمون @Phenomenon
%(#ff0066)[سلام خودتونو معرفی کنید]
️ سلام محمد رضا باقری...رتبه 170 منطقه 3 و 2600 کشوری...از تهران
%(#ff0066)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
️کلی فیلم دیدم از الاء دیدم..ریاضی فیزیک شیمی دینی عربی ادبیات ! همشونم عالی بودن و تو پیشرفتم خیلی تاثیر داشتن...
%(#ff0066)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
️الاء بهترینه تو زندگیه من و همه دانش اموزا..انشالله ک همیشه باشه...
%(#ff0066)[در مورد انجمن بچه ها و...]
️انجمن واقعن خ خوب بودش...مخصوصن این اواخر که ما تو تاپیک دیف خیلی تست حل میکردیم و خیلی برام جالب بود...بچه ها هم بچه های گلی هستن
%(#ff0066)[راستی از همایش های تخته خاک استفاده کردین]
همایش ..استاد نصیریرو دیدم
همایششون خ خوب بود و یه سری نکات جدید یاد گرفتم ...
از همایش تخته نع استفاده نکردم :/...ولی طبق تعریفی که بچه ها میکردن خیلی خوب بودن...:)%(#ff0066)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
️روزای سخت ! روزای بعد ازمون بود..و روزای اسون هم ک خب نبودش
!! همه یه روزا سخ بودش
%(#ff0066)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
️شیرین ترینش اشنا شدن با الا بودش که اتفاق مهمی بود تو زندگیم...این رتبمو مدیون الا هستم...
%(#ff0066)[شیرین ترین خاطره از فروم]
️شیرین ترین خاطره تو فروم...؟؟ چیزی به ذهنم نمیرسه..
%(#ff0066)[بدترین ها رو هم بگین]
️بدترین خاطره تو فروم ؟؟ بازم چیزی به ذهنم نمیرسه..
%(#ff0066)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
️دلیل موفقیت سعی تلاش و اراده است...این سه تا به موفقیت میرسونن
%(#ff0066)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
اوهوم...خیلی کارا هستن...انتخاب منابع نامناسب مهم ترینش بود
%(#ff0066)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
️اگ برگردم عقب بیشتر تلاش میکردم و ازمون رو زودتر می نوشتم و قسمت دوم هم بالا گفتم
%(#ff0066)[اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
️هیچ موقع تا وقتی که به هدفشون نرسیدن دست از تلاش برندارن حتی اگر قرار واسش یه سال دیگ هم پشت کنکور بمونن...
%(#ff0066)[رشته و دانشگاه انتخابی شما؟]
️احتمال قوی مهندسی کامپویتر بزنم..حالا امیرکبیرم باشه دیگ بهتر
%(#ff0066)[ دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟]
️منابع خوب خیلی مهمه و بنظرم باید خیلی وسواس به خرج داد..مخصوصن اونایی که رتبه های خیلی عالی میخان و خیلی سعی و تلاش میکنن...
خوب اما منابع...همش نشرالگویا نع !
بنظرم کل فیزیک و ریاضی و شیمی نشرالگو
ادبیات هم همینطور
عربی گاج کامل و خیلی سبز ...گاج کامل منبع تستی واقعن عالیه
زبانم بنظرم دو تا لقمه لغت با یه کتاب درک مطلب و یه کتاب قواعد خوبه...
%(#ff0066)[منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟]
️همش خط ویژه
%(#ff006f)[اگه برمی گشتید به عقب کدوم کتاب هارو دیگه سمتش نمیرفتید ؟ با ذکر دلیل !]
️ مبتکران شیمی ...و ریاضیات پایه خوشخوان..خیلی جالب نبودن اینا میکروبانک هندسه جامع ...و همین گسسته و تحلیلی گاج یخورده ضعیف بودن...
%(#ff0066)[ نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش]
️گروهشون باید خیلی خرخون باشن تا مفید باشه بحثشون..
%(#ff0066)[ روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟]
️خو مسلمن روش مطالعه هرکس شاید فرق داشته باشع..
ادبیات اون قسمت های حفظیش رو باید مرور میکردم اونم زیاد...مثلن لغت و املا و تاریخ ادبیات...و ارایه ادبی و زبان فارسی و قرابت که خوب مفهومی هستن رو منبع خیلی خوبی داشتم.....البته برا ادبیات کتاب درسی رو هم خوندم که خیلی تاثیر داشت
دینی قبل از خوندن هر درس فیلمای اقای رنجبر زاده رو میدیدم تا قشنگ مفهوم رو بگیرم..بعد یه دورم کتاب درسی رو میخوندم و بعد تست...رویه کل درسای دینی به همین شکل بود برام...
عربی اوایل برام خیلی سخت بود...بخاطر همین با کتاب درسی شروع کردم و خوب توسنتم توش پیشرفت کنم و منبع تستیم گاج کامل بود که خیلی عالی بودش
زبان هم کل سال رو نشستم لغت خوندم بعد درک مطلب هم هرشب داشتم...حتی تستای گرامرم بعضن نیازمنده ترجمه جمله هستن...
تو ریاضیات تمرین خیلی مهمه...تمرینای کتاب درسی هم واسه هر کتاب رو بررسی میکردم که پتانسیل خ قوی واسه مطرح شدن داره...البته برا ریاضی هم کلی فیلم دیدم..فیلمای استاد شامیزاده و شهریان واقعن عالی هستن...البته هندسه پایه رو هم کلن نخوندم...
فیزیک هم مثل ریاضی هستش...خیلی تمرین حل میکردم..فیلم اقای فدایی فرد و طلوعی و کازرانیان خیلی به من کمک کرد...
شیمی کابوس من بود...اصلن نمیتونستم نتیجه بگیرم توش...تا اینکه شروع به مطالعه کتاب درسی کردم که خوب واقعن عالی بود...از کتاب درسی غافل نشین...
%(#ff0066)[– روش شما برای مرور درس ها چه بود؟]
️ مرور درس اغلب با خوندن خلاصه برداری هم صورت میگرفت...درسنامه های کتاب تست هامو هم میخوندم...همین دوتا اکثر اوقات کفایت میکرد..
%(#ff0066)[– نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟]
️مشاور که نع..ولی یه نفر که رتبه برتر باشه واقعن لازمه که کنار دانش اموز باشه...حالا این شخص برا من پشتیبانم بود...خلاصه تجربیات نفر برتر سالهای قبل به شدت موثره ...
%(#ff0066)[– شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟ کدوم آزمون میرفتین]
️ بله به نظرم ضرورت داره خیلی...خوب دانش اموز اشنا میشه و مهارت کسب میکنه و سرجلسه عملکرد بهتری پیدا میکنه...و از همه مهمتر اشکالاتش پیدا میشه و میتونه اونا رو برطرف کنه...به همه دانش اموزان توصیه میکنم یه حتمن ازمون ازمایشی شرکت کنن..من خودم قلمچی شرکت کردم و اینو توصیه میکنم به دانش اموزا
%(#ff0066)[– تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟]
️کم پیش اومده که بخام خسته بشم از درس...وقت های هم که خسته میشدم یه نگاهی به نفرات برتر و فیلم ها تجلیل از نفرات برتر مینداختم و بعد سریع میرفتم سردرس...البته راه های دیگ ای هم هست...من از پشتیبانمم خیلی انگیزه میگرفتم..خیلی سوادش بالا بود
%(#ff0066)[– میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟]
️میانگین 9 الی 10 ساعت
%(#ff0066)[– چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟]
️حدودن 5 ساعت اما غیرپیوسته
%(#ff0066)[– در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟]
️من از مهر شروع کردم :))
%(#ff0066)[– برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟]
️من برنامه ریزیم بلند مدت بودش و همین کلید موفقیت من بود..یه برنامه ریزی داشتم و همیشه بهش عمل میکردم...یه برنامه ریزی روزانه و منظم که خیلی دقیق چیده بودمش....بنظرم کلید موفقیت هر دانش اموز داشتن یه برنامه عالی هستش..که البته تقسیم بندی زمان ها هم خیلی مهمه که باید مطابق با ضریب هر درس رعایت بشه
%(#ff0066)[– بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟]
️من خودم بهترین روش رو استفاده از خلاصه برداری ها و کتاب تست های که در خصوص این زمینه تالیف شدن رو توصیه میکنم....البته میشه از تستای مارک دار هم استفاده کرد برا مرور که خوب نتیجش به بهتره
%(#ff0066)[– چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟]
️نوشتن نکاتی که میدونید فراموشتون میشه...من این نکته رو اینطور بدست می اوردم که هرموقع برای دومین بار یه مبحثی رو میخوندم اگر دیدم یه نکته برام تازگی داره اونا سریع یاد داشت میکردم...تو خلاصه نویسی اون چیزایی که خوب فهمیدین و یادتون هست رو نیازی نیس بنویسین چون در اینصورت اون دیگ خلاصه نویسی نمیشه
...! خودش یه جزوه کامل میشه
%(#ff0066)[– نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟]
️60 درصد اختصاصی و 40 درصد عمومی...
%(#ff0066)[– تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟]
️ من بیشتر به حل تست میپرداختم...مگر اینکه دیگ توی یه درسی خیلی ضعیف باشم که میرفتم فیلم نگا میکردم و مجددن حل تست...
%(#ff0066)[– میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟]
️نمیدونم
..ینی چک نکردم ببینم تو کنکور پایه رو خوب جواب دادم یا پیش
%(#ff0066)[– به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟]
️وقت رو از دست ندن و شروع کنن به مطالعه ..هر چی زودتر شروع کنن مسلمن تجربشون بیشتر میشع...و اشتباهاتشون هم معلوم میشه و برطرف میکنن...
%(#ff0066)[– چه توصیه میکنم به دوستان که در تاه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟]
تا بستون پایشون رو قوی کنن..مخصوصن ریاضی و شیمی که در سال تحصیلیه پیش دانشگاهی به مشکل برنخورن...این توصیه رو جدی بگیرین ...
%(#ff0066)[-نقش و اثر خانواده در موفقیت شما؟]
️حمایت و دلگرمیشون...
%(#ff0066)[-چقدر رتبتون در حد انتظارتون بود؟چقدر با رتبه ی ازمون های ازمایشی فاصله داشت؟]
️ربتم که اصلن در حد انتظارم نبود...تو اخرین ازمونی که دادم حدودن 80 و خورده ای شدم :/...ولی یه تجربه ای که به دانش اموز بدم اینکه اصلن توجه نکنین که رتبتون تو ازمون ازمایشی خوب شده یا بد...مهم کنکوره !
%(#ff0066)[-ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟]
️ بله...
%(#ff0066)[– مهمترین توصیه ای که برای داوطلبان کنکور 97 برای استفاده از بازه ی زمانی پیش رو دارند ، چیست؟]
️بهترین توصیه اینکه هیچوقت دست از تلاش برندارین ...هیچ چیزی جای تلاش شما رو نمیگیره و مطمئن باشین هرچه قدر زحمت کشیده باشین همونقدر هم نتیجه میگیرین...
%(#ff0066)[-موفقیت خود را تقدیم به چه کسی میکنید؟]
️به هیچکس
%(#ff0059)[خسته تون نمی کنم]
%(#ff0059)[ممنون]
️خاهش میکنم :))
️
مصاحبه با دوست خوبمون @sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک
%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :
(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...
%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]