شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم
-
سلام ممنون از سایت خوب و عالیتون
من لیسانس حسابداری دارم دیپلمم فنی بوده . تصمیم گرفتم کنکور امسال رو شرکت کنم اما نمی دونم چطور و از کجا شروع کنم
یه برنامه خوب میخام در ضمن من شاغلم و 7ساعت در روز مشغولمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia
سلام
اگه تصمیمتون جدیه از همین امروز شروع کنید
شاید فک کنید خیلی زمان دارید تا تیر سال بعد اما بدونین که خیلی خیلی زود میگذره پس هر چه سریع تر باید بجنگید برای هدفتون
به نظر من باید به دروس زیست ، شیمی و ادبیات و دینی توجه بیشتری داشته باشین(چون ضریبشون بالاتره) ریاضیتونم که باید خوب باشه چون میگین حسابداری خوندین:)
موفق باشید -
elia
سلام
اگه تصمیمتون جدیه از همین امروز شروع کنید
شاید فک کنید خیلی زمان دارید تا تیر سال بعد اما بدونین که خیلی خیلی زود میگذره پس هر چه سریع تر باید بجنگید برای هدفتون
به نظر من باید به دروس زیست ، شیمی و ادبیات و دینی توجه بیشتری داشته باشین(چون ضریبشون بالاتره) ریاضیتونم که باید خوب باشه چون میگین حسابداری خوندین:)
موفق باشیدنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
ممنون بله جدی جدی
ریاضیم خوبه
شیمی هم شروع کردم
ولی برنامه دقیق درسی باید داشته باشم -
@m-an
متشکرم
فکر کنم احتیاج به برنامه ریزی فردی دارم
برای برنامه ریزی چطور ؟ ایا انجمن آلا برنامه ریزی فردی داره؟
بنظزتون دیر اقدام نکردمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia
آزمون دادن خوبه چون باعث میشه خونده هاتونو بسنجین و بهتر عمل کنین از طرفی پیش نرفتن با آزمون هم یکم خوب نیست(من پارسال مدرسه میرفتم نمیتونستم هماهنگ شم فک میکنم اگه شرکت نمیکردم بهتر بود!) به نظرم اینو از یه مشاور بپرسین بهتره:)
زمان بیشتری رو باید به تخصصی ها و مخصوصا زیست اختصاص بدید
حتما حتما حتما قبل از تست زدن باید کتاب درسی رو مطالعه کنید
مباحثی که براتون سخته رو میتونید حذف کنید مثل هندسه از ریاضی .. از زیست و شیمی هیچی حذف نشه چون مباحث ترکیب میشن با هم -
elia
آزمون دادن خوبه چون باعث میشه خونده هاتونو بسنجین و بهتر عمل کنین از طرفی پیش نرفتن با آزمون هم یکم خوب نیست(من پارسال مدرسه میرفتم نمیتونستم هماهنگ شم فک میکنم اگه شرکت نمیکردم بهتر بود!) به نظرم اینو از یه مشاور بپرسین بهتره:)
زمان بیشتری رو باید به تخصصی ها و مخصوصا زیست اختصاص بدید
حتما حتما حتما قبل از تست زدن باید کتاب درسی رو مطالعه کنید
مباحثی که براتون سخته رو میتونید حذف کنید مثل هندسه از ریاضی .. از زیست و شیمی هیچی حذف نشه چون مباحث ترکیب میشن با همنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
-
@dr-saraaa
ممنون بله جدی جدی
ریاضیم خوبه
شیمی هم شروع کردم
ولی برنامه دقیق درسی باید داشته باشمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia
خب خیلی خوبه که شروع کردین
من اگه جای شما بودم:)
برای ادبیات اول 3 تا کتاب درسی دوم ، سوم و پیش رو میخوندم بعد میرفتم سراغ قرابت و روزانه تست میزدم... یه روز در میان در حد نیم ساعت لغت و املاء رو کار میکردم (برای تاریخ ادبیات هم همینطور) آرایه رو هم اول تک تک آرایه هارو کار میکردم بعد از همشون تست کلی میزدم
دینی:اول کتاب رو میخوندم بعد میرفتم سراغ درسنامه کتاب آموزشی:) بعدش تست میزدم
زبان :هم که اول لغت کار میکنن بعد میرن سراغ کلوز و ..
عربی: با فیلمای آقای ناصح زاده پیش میرفتم و از عربی کامل تست میزدم -
@dr-saraaa
ممنون بله جدی جدی
ریاضیم خوبه
شیمی هم شروع کردم
ولی برنامه دقیق درسی باید داشته باشمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
ولی برنامه دقیق درسی باید داشته باشم
عمومی ها رو گفتم:) خواستین اختصاصی هارو هم میگم بهتون
-
elia
خب خیلی خوبه که شروع کردین
من اگه جای شما بودم:)
برای ادبیات اول 3 تا کتاب درسی دوم ، سوم و پیش رو میخوندم بعد میرفتم سراغ قرابت و روزانه تست میزدم... یه روز در میان در حد نیم ساعت لغت و املاء رو کار میکردم (برای تاریخ ادبیات هم همینطور) آرایه رو هم اول تک تک آرایه هارو کار میکردم بعد از همشون تست کلی میزدم
دینی:اول کتاب رو میخوندم بعد میرفتم سراغ درسنامه کتاب آموزشی:) بعدش تست میزدم
زبان :هم که اول لغت کار میکنن بعد میرن سراغ کلوز و ..
عربی: با فیلمای آقای ناصح زاده پیش میرفتم و از عربی کامل تست میزدمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
خوب الان من از 7 صب تا 1 ظهر می تونم بخونم و 10تا 1 شب
چه زمانی رو چند ساعت اختصاص بدم به عمومیا مثلا همین ادبیات رو کی بخونم
میگن خوندنیا رو یادمون میره چی؟
اره لطفااختصاص رو هم بگین
ممنون میشم -
@dr-saraaa
ممنون میشمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
@dr-saraaa
ممنون میشمبه نظر من اون تایم اولو اختصاصی بخونین (ینی 7 تا 1 ظهر) و 10 تا 1 شب رو هم عمومی بخونین
چون اول صبح انرژیتون بیشتره و اختصاصیا هم مهمترن
چشم الان توضیح میدم -
سلام
به آلا خوش اومدین
شما می تونید به قسمت مشاوره برین مشاوره های رسمی آلا و از اونجا فایل مشاوره ای مربوط به شرایط خودتون رو پیدا کنید و استفاده کنین
اگه سوالی داشتین که فایل مربوطه جوابش رو نداد می تونید به سایتk96.ir برین و سوالتون رو به صورت فایل صوتی بپرسین
حتما بگین که در انجمن آلا پرسیدین و اونجا هم می پرسین
مشاوران آلا جوابتون رو خواهند داد
اینجا هم دوستان خوبی داریم که کمکتون می کننشاد و موفق باشین
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
وای نا امید شدم رفتم مطالبو خوندم میگن باید بیشتر از یک سال وقت بزارم حتی 2 یا 3 سال
ولی من باید امسال هرطور شده موفق شم -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیست:اول فیلمای اقای پازوکی رو ببینید که مفهوم درس براتون جا بیوفته:) (بقیه اساتید آلا هم خیلی خوبن میتونید یه جلسه از هر کدوم رو ببینید بعد انتخاب کنید؛اقای پازوکی مثال بود:)) )
بعد کتاب درسی رو بخونید ( توی درس زیست کتاب درسی حرف اولو میزنه پس هیچوقت از کتاب غافل نشید)
بعدش میتونید برید سراغ تست...نکته هایی که توی تستا به نظرتون مهم هستن رو توی کتاب بنویسید وقتی کل فصلو مطالعه کردید و تستاشو زدید برگردید به کتاب و سعی کنین خودتون نکات جدیدو پیدا کنید:) کتاب رو هم خیلی خیلی خیلی زیااااد مرور کنید
شیمی:حتمااااا فیلمای آقای آقاجانی رو ببینید بعد درسنامه از کتاب آموزشی و بعدشم تست ( نکات تستارو میتونید تو کتاب یا یه دفتری چیزی وارد کنید:) )
فیزیک و ریاضی: روش خوندنشون مث همه تقریبا ؛ اول یه درسنامه بعدشم تست ... هر چی بیشتر تست بزنید درصدتونم میره بالاتر:)
+تستایی که به نظرتون نکات خوبی دارن رو علامت بزنید که دوران جمع بندی برین سراغشون و مرورشون کنید -
@m-an
وای نا امید شدم رفتم مطالبو خوندم میگن باید بیشتر از یک سال وقت بزارم حتی 2 یا 3 سال
ولی من باید امسال هرطور شده موفق شمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
@m-an
ولی من باید امسال هرطور شده موفق شماصلا اینطور نیست .. 1 سال کافیه
شما تلاش کنید ان شالله خدا هم کمکتون میکنه:) -
@m-an
ولی من باید امسال هرطور شده موفق شم -
زیست:اول فیلمای اقای پازوکی رو ببینید که مفهوم درس براتون جا بیوفته:) (بقیه اساتید آلا هم خیلی خوبن میتونید یه جلسه از هر کدوم رو ببینید بعد انتخاب کنید؛اقای پازوکی مثال بود:)) )
بعد کتاب درسی رو بخونید ( توی درس زیست کتاب درسی حرف اولو میزنه پس هیچوقت از کتاب غافل نشید)
بعدش میتونید برید سراغ تست...نکته هایی که توی تستا به نظرتون مهم هستن رو توی کتاب بنویسید وقتی کل فصلو مطالعه کردید و تستاشو زدید برگردید به کتاب و سعی کنین خودتون نکات جدیدو پیدا کنید:) کتاب رو هم خیلی خیلی خیلی زیااااد مرور کنید
شیمی:حتمااااا فیلمای آقای آقاجانی رو ببینید بعد درسنامه از کتاب آموزشی و بعدشم تست ( نکات تستارو میتونید تو کتاب یا یه دفتری چیزی وارد کنید:) )
فیزیک و ریاضی: روش خوندنشون مث همه تقریبا ؛ اول یه درسنامه بعدشم تست ... هر چی بیشتر تست بزنید درصدتونم میره بالاتر:)
+تستایی که به نظرتون نکات خوبی دارن رو علامت بزنید که دوران جمع بندی برین سراغشون و مرورشون کنیدنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
واقعا لطف می کنی و با حوصله جواب میدی ممنونم خدا خیرت بده
زیست هنوز شروع نکردم ولی به قول شما از فیلم شروع می کنم
چون شیمی هم فیلم آقای آقا جانی رو دیدم خیلی بهم کمک کرد بعدش رفتم مبحثشو خوندم دیدم چقد راحته
ادبیات اینا هم فیلم دیدنش تاثیر داره؟ -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
elia
ببخشید من خیلی پرحرفی کردم:)
امیدوارم حرفام مفید بوده باشن
عالیه مختصر مفید توضیح دادین کمکم کرد مرسی -
@dr-saraaa
واقعا لطف می کنی و با حوصله جواب میدی ممنونم خدا خیرت بده
زیست هنوز شروع نکردم ولی به قول شما از فیلم شروع می کنم
چون شیمی هم فیلم آقای آقا جانی رو دیدم خیلی بهم کمک کرد بعدش رفتم مبحثشو خوندم دیدم چقد راحته
ادبیات اینا هم فیلم دیدنش تاثیر داره؟ -
elia
خواهش میکنم عزیزم:)خوشحالم که تونستم کمک کنم
ادبیات رو من نمیبینم والا...با کتاب که میخونم نتیجه میگیرم
کلاسعی کنید بیشتر کتاب بخونید و تست بزنید
البته فک کنم آلا برای ادبیات یه برنامه ویژه داره:)نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
elia
خواهش میکنم عزیزم:)خوشحالم که تونستم کمک کنم
ادبیات رو من نمیبینم والا...با کتاب که میخونم نتیجه میگیرم
کلاسعی کنید بیشتر کتاب بخونید و تست بزنید
البته فک کنم آلا برای ادبیات یه برنامه ویژه داره:)
مرسی میگردم پیدا میکنم -
@phenomenon
سلام ممنونم از پاسختون
بنظرتون آزمون های قلم چی رو شرکت کنم؟
اینجا که خوندم خیلی بچه ها رضایت نداشتن و ضمن اینکه شاید نتونم پا به پای کانون پیش برم
ولی از طرفی اصلا تا بحال جو کنکور سراسری رو تجربه نکردم و اکثردرس ها برام جدیده
من اصلا نمی دونم چه زمانی رو به چه درسی حالا تخصصی یا عمومی اختصاص بدم؟
ایا همه مطالب کتابرو بخونم یا سر فصل ها و مباحث مهم؟
اصلا کتاب رو بخونم یا منابع معتبرو؟نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
@phenomenon
سلام ممنونم از پاسختون
اینجا که خوندم خیلی بچه ها رضایت نداشتن و ضمن اینکه شاید نتونم پا به پای کانون پیش برم
اصلا کتاب رو بخونم یا منابع معتبرو؟ازمون های قلمچی رو بهتون توصیه نمیکنم...ازمون سنجش میتونه مناسب باشه
ببین...شما اون تایم مطالعه تون رو مشخص کنید...برفرض شده 10 ساعت...6 ساعتش رو به اختصاصی ها و 4 ساعت رو ب عمومی ها اختصاص دهید
خو با توجه به اینکه هنوز خیلی وقت دارین تا کنکور همه مطالبو بخونین ...
هم باید کتاب بخونین هم منابع معتبرو هردو در کنار هم...! -
@m-an
متشکرم
فکر کنم احتیاج به برنامه ریزی فردی دارم
برای برنامه ریزی چطور ؟ ایا انجمن آلا برنامه ریزی فردی داره؟
بنظزتون دیر اقدام نکردم -
elia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
@phenomenon
سلام ممنونم از پاسختون
اصلا کتاب رو بخونم یا منابع معتبرو؟ازمون های قلمچی رو بهتون توصیه نمیکنم...ازمون سنجش میتونه مناسب باشه
ببین...شما اون تایم مطالعه تون رو مشخص کنید...برفرض شده 10 ساعت...6 ساعتش رو به اختصاصی ها و 4 ساعت رو ب عمومی ها اختصاص دهید
هم باید کتاب بخونین هم منابع معتبرو هردو در کنار هم...!نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
elia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
@phenomenon
سلام ممنونم از پاسختون
هم باید کتاب بخونین هم منابع معتبرو هردو در کنار هم...!
چرا قلم چی نه؟]