حامیان مالی آلاء (تاپیک ویژه مهر ماه 1396)
-
سلام خدمت دوستان عزیز دیگه تصمیم گرفتم که منم یدونه از این تایپکا بزنم امیدوارم از این تایپک استقبال بشه
وگرنه خودم از یارانتون کم میکنم .
خب همه میدونیم الا داره زحمت میکشه و فیلم اموزشی ضبط میکنه برای کنکوری ها و اینا همش هزینه داره چه بهتر خود دانش اموزا هم از این کار آلاء در حد تواناییشون قدر دانی کنند
.اگه با موبایل میخوان واریز کنن کد USSD رو تو همون صفحه میتونن ببینن، حالا من کد رو اینجا میزارم
:
یا هم از طریق لینک زیر میتونند اقدام کنند
کمک به آلاء
پس از پرداخت لطفا در این تاپیک بگین که پرداخت کردید تا دیگران هم ببینند.. نیاز به اسکرین شات نیست ولی اگر باشه که چه بهتر
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار
توجه:
اونایی که وبلاگ دارند یا در گروه های تلگرام هستند لطف کنند سایت آلا رو تبلیغ کنند تا دانش اموزای بیشتر اشنا بشن . -
این پست پاک شده!
-
مجددا پرداخت شد.
شماره تراکنش هم که دستم خورد سریع محو شد ۱۷۰۰۰ اولش ۹۹۰ آخرش ....وسطشو یادم نمیاد یه ۲۷ داشت فک کنم شایدم ۷۲به هرحال تاپیک خلوته یه کاریش بکنین
-
170003029856
-
#call_of_duty -
هرکس باید به اندازه ای که زحمت می کشه دستمزد بگیره اگه آلا ء عزیز هم لطف می کنه و فایل هارو ضبط می کنه باید دستمزد کاراش رو بگیره
.......محتوا ویرایش شد........
site2017 در
حامیان مالی آلاء (تاپیک ویژه مهر ماه 1396)
گفته است:
هرکس باید به اندازه ای که زحمت می کشه دستمزد بگیره اگه آلا ء عزیز هم لطف می کنه و فایل هارو ضبط می کنه باید دستمزد کاراش رو بگیره
.......محتوا ویرایش شد........
تبلیغ در انجمن ممنوع میباشد.
محتوا ویرایش شد.