Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • ممنون میشم بگین

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    Hhh HhH
    @دانش-آموزان-آلاء
  • کتاب تست زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    pari pariyaP
    @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
  • کتاب تست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    HA ahmadiH
    سلام لطفاً اگه میشه کتاب های تست و کمک درسی برای تمام دروس دهم که بهترین هستن رو بگید
  • کدوم دبیر؟

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    رضا صفریر
    @saba-rahimi سلام خدمت شما ممنون بابت راهنمایی
  • راه ابریشم دینی

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @pari-pariya خیر با جزوه ی استاد نیازی به متن کتاب نیست نظر خودتونه به نظرم حدود ۵۰۰۰ تست با همایشها برای به درصد عالی توی دینی کافی باشه و نیازی به خرید کتاب تست دیگه نیست در ضمن کتاب تست ۹۹ هم هیچ فرقی با ۱۴۰۰ نداره چون اصولا دینی زیاد تغییر نمیکنه
  • راه ابریشم دینی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    Hhh HhH
    @راه-ابریشمی-ها-دینی
  • ادبیات فارسی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    amir ahmadiA
    گوگل کن (( تحلیل کتاب های ادبیات پویا مردوخی )) قشنگ کل کتابا رو تحلیل کرده بعد گفته هر کدوم مناسب چه سطحیه فارغ التحصیل دندون پزشکی و دانشجو دارو هست
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • جواب بدین ممنونم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    عسل عیسی پرهع
    سلام دوستان کتاب های کار کانون قلم چی رو دارم الان تست خیلی سبز هم گرفتم ایا هر دو بزنم ؟ چون اونجوری وقت هم نیست که هردو منبع رو زد بنطرتون از کتابهای کانون استفاده نکنم ؟ کتاب کار دینی میکرو طبقه بندی سه پایه گرفتم ( یازدهم و دوازدهم و دهم) ایا خوبه ؟ چون من گفتم میکرو طلایی اینو بهم داد ایا طلایی و طبقه بندی با هم یفرقی ندارن ؟
  • دینی راه ابریشم یا دینی استاد ناصری و درسنامه کتاب

منتقل شده
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    Mahdieh AnvaryM
    @hamed-bagheri-0 ممنون
  • دینی استاد ناصری

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Fereshte JafarvandF
    @mahdieh-anvary شک نکنید بله واقعا عالین استاد ناصری عزیز
  • معرفی کتاب کمک درسی برای شیمی ۱۲

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    mahdi shokryM
    @ali-maghsoodi ممنونم از راهنمایی شما.
  • زیست ذبحی تفت خوبه بنظرتون

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    نگار سلطانین
    خییییلی خوب هستن بنظرم
  • لقمه مهروماه و بانک تست لرنیتو و منتا

کنکوری ۱۴۰۱ لقمه مهروماه منبع درسی
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    763 بازدیدها
    Saudade 19S
    @علی-مهدوی سلام نمیدونم چه اصراری به پیچیده کردن ماجرا هست یه منبع بخرین برا هر درس و با درسنامه هاش قشنگ آموزش ببینین و یه تعداد هم تست آموزشی بزنین(مثلا ضریب 10 همون کتاب - یا آزمون پایان فصل اگه داره) و بعد شروع کنین به تست سنجشی زدن و تمام آموزش از لقمه.. تست از منتا؟ واقعا با این استراتژی های عجیب غریب نتیجه ی جالبی به دست نمیاد...اگه نمیگفتین رتبه سه رقمی میخوایید باز یه چیزی...
  • ادبیات.

ادبیات کنکور ادبیات فارسی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    fatemeh pakmehrF
    سلام. من نمی دونم برای ادبیات چیکار کنم امسال کنکور دارم و فعلا قرابت معنایی میخونم و میدونم کافی نیست، من ادبیاتم واقعا قوی نیست و متاسفانه تست های ادبیات کنکور هم به شدت سخت هستن. نمی خوام کل مباحث ادبیات رو بخونم آخه خیلی سخت و سنگینه و امسال واقعا خیلی دارم انرژی میزارم مشکلی نداره درصد خیلی بالایی هم نشه ولی میخوام تلاشمو بکنم. اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم چون درس خیلی مهمی هست و خیلی تاثیر گذاره.
  • جزوات شیمی دهم استاد پویا نظر

تجربی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    mahdi mehrabaniM
    سلام بچه ها کسی جزوه های شیمی دهم استاد پویان نظر رو نداره اگه لطف کنین بفرستین ممنون میشم
  • کدوم بهتره؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    luna lunaL
    @homayoon-ebrahimpoor جلد دوم آی کیو درسنامه کامل +نکات تخصصی همراه با مثال داره ک میشه بصورت سلف استادی از مبتدی تا پیشرفته یادگیری داشت. جلد اولش هم تموم تست ها را پوشش میده پس خیالم راحت تره بابت اینکه ی منبع کامل و سطح بالای ریاضی در طول سال کار میکنم. نردبام درسنامش مختصر تر بود و اینکه احتمال دادم شاید جامعیت سوالات و انواع تیپ تست نسبت به ای کیو درش دیده نشه. البته اینو بگم ک من فایل پی دی افش دیدم و هنوز با خود کتاب زیاد پیش نرفتم .
  • انتخاب منبع برای ریاضی و فیزیک تجربی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    AnselA
    @mahan-alizadeh سلام من برای فیزیک کتاب میکرو نقره ای گاج داشتم خیلی مفیده هم درسنامش هم تست های خوبی داره (البته تست های استاد طلوعی خیلی بهتره)
  • یه راهنمایی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    SinaFS
    @homayoon-ebrahimpoor تقریبا همه جور تستی داره ، اولاش آسونه و کم کم سخت میشه و چن تا سوال آخرش که کنارشون iq داره واقعا ایده میخواد و خیلی سخته اما در کل نسبت به بقیه منابع ، یکمی سطحش بالاتره و اگه دانش آموز متوسط به بالا هستین براتون عالیه ( البته یه دانش آموز متوسط هم اگه باهاش خوب کار کنه حتما نتیجه میگیره ولی برای دانش آموز ضعیف ، من توصیه نمیکنم(البته همچین شخص خاصی هم نیستم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: ) ) .
  • هندسه

منتقل شده @ریاضیا @کنکوری۱۴۰۱ @کنکور ریاضی @دانش-اموزان-ال راه ابریشم
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    JuDiJ
    @sara-rezaee-0 سلام😺 من برای هردوش خیلی سبز داشتم درسنامش روون بود تستاشم خوب و ترکیبی بود برای جمع بندی هم آزمون پلاس گاج رو داشتم اونم خیلی خوب بود