Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • تدریس استاد یاری

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    خانومخ
    @Jalal-Javdani در تدریس ایشون واقعا عالیه . لطفا ادامه بدید . آدم اصلا سر کلاس آقای یاری خسته نمیشه و کلی حال میکنه . گفته است: پاسخ: تدریس استاد یاری تدریس ایشون واقعا عالیه . لطفا ادامه بدید . آدم اصلا سر کلاس آقای یاری خسته نمیشه و کلی حال میکنه . سلام خوش اومدین خیلی خوشحالیم که الا بهتون کمک کرده
  • کدوم فیلم ها!?چه دبیرانی

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    ZaraaZ
    @AIDENMAHDI همشون خوبن همه عالین........اما رشتتون چیه؟
  • فیزیک

قفل شده است
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    romisaR
    @Aida-Banoo اینکه برای ازمون جواب میده یا نه به خیلی چیزا بستگی داره جدای از سطح کتاب تست و نوع تستا و درسنامش مهمتر از همه به نوع کارکردن شما با اون کتاب و نحوه ی حلاتون و مرورهاتون و همینطور اینکه هر تستی رو چجوری یاد می گیرید و حل می کنید بستگی داره ی مثال می زنم مثلا یکی هست که وقتی یه تستی رو بلد نیس میره پاسخنامه رو میخونه و یاد می گیره اما نفر دوم وقتی تستی رو بلد نیس علاوه بر اینکه میره پاسخنامه رو ببینه و یاد بگیره، خودش بعد از دیدن پاسخ میشینه از اول تستو حل می کنه تا به جواب برسه مطمئنا نفر دوم موفق تره و نفر اول سطحی تر خونده و زودتر فراموش می کنه
  • نظام قدیمی ها سوال؛))

منتقل شده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    M.ba78M
    @eli-smiler زیاد وسواسی نباش انچنان فرقی ندارن باهم بستگی داره خودت چقد کار کنی و تست بزنی
  • کتاب تست برا زیست

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    663 بازدیدها
    Mohammad BeyramiM
    @mehdi-esfandiari چرا؟؟؟
  • یه سوال دارم از نظام قدیمی هایی که موفق بودن تو کنکور؛))

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    A
    @eli-smiler در یه سوال دارم از نظام قدیمی هایی که موفق بودن تو کنکور؛)) گفته است: @Amin-Mehraji در یه سوال دارم از نظام قدیمی هایی که موفق بودن تو کنکور؛)) گفته است: @eli-smiler در یه سوال دارم از نظام قدیمی هایی که موفق بودن تو کنکور؛)) گفته است: سلام، میخواستم بپرسم که بنظر شما منِ نوعی ای که از فیزیک هیچی حالیم نیست(به جز قانون یک و دوی نیوتون)فیلم های فیزیک کدوم یکی از استادای آلا رو ببینم بهتره؟؟؟؟؟!! @همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دکتر طلوعی ممنون، شما نتیجه گرفتین؟ من نظام قدیم با ایشون میخوندم که البته نصفه ول کردم چون میخوام نظام جدید بدم
  • ریاضی و فیزیک مبتدی

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    S
    سلام دوست عزیز همه اساتید فوق العاده ان ولی برای سطح مبتدی : ریاضی آقای امینی راد که خیلی بیان روان و شیوایی دارن و فیزیک هم آقای داداشی بنظرم برای شروع خوب هستن ولی برای فیزیک حتما کلیپ های آقای کازرانیان رو ببینید که سطح بالا و تستی کارمیکنن
  • خیلی ضعیفم.. از کجا شروع کنم 🤷♀

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    reyhanehbayatR
    @saman-bf
  • کتاب های سه سطحی‌

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    عطاع
    @Alireza96 در کتاب های سه سطحی‌ گفته است: سلام دوستلن نظرتون. راجب کتاب های سه سطحی تجربی چیه؟ کدوم بهتره؟ کتاب های iq گاج چطوره؟برای عمومی ها خوبه بگیرم؟ سلام. کتاب های سه سطحی تستای چالش برانگیز دارن. همون تستا از آزمونای قلم چی انتخاب شدن. فقط تعداد تست کمی داره. در مورد کتاب های IQ میتونم بگم سطح سوالاتش بالاست اما بخش پاسخنامه تشریحیش خیلی عالیه. چون روش های حل تست و فرمول های مختلفی رو بهتون آموزش میده. کتاب IQ واسه عمومیا بهتره. چون من تعریف عمومیاشو خیلی شنیدم. فقط یه چیزی. همون اول سراغ تستای IQ نرین چون همونطور که گفتم سطح تستاش خیلی بالاس و ممکنه که سوالای زیادی رو اشتباه بزنین و از اون درس ناامید و دلزده بشین ( البته من توصیم کلی بود حالا بستگی به سطح درسی شما داره) موفق باشین
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • درسنامه سیرتاپیاز

منتقل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    O
    @m-mp-ss ممنونم از راهنماییتون
  • کسی تجربه ای برای فیزیک نداره لطفاا

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    hossin 404H
    سلام منم دهمم فیزیکم داغون داغون داغون بود نمی خوام تبلیغ کنما نه اصلا ولی راستیتش تو تلگرام یه کانالی هست به نام فیزیک دانان جوان که من خیلی خیلی خوب نتیجه گرفتم ازش با اینکه دو روز مونده بود به امتحان ولی نتیجه گرفتم نمره تک نیاوردم با اینکه خیلی از بچه های کلاسمون به زور ارفاغ اومدن بالا من خیلی خوب نتیجه گرفتم اموزشاشم خیلی ارزونن خیلی هم خوب هم ارزون نه مثل حرف اخر 400 تومنا فصلی 30 تومن و کمتر اگه بتونی تخفیف بگیری خیلی عالی درس میدن خیلی ولی من تجربه ای که کلا کسب کردم که تو سال های قبل مشکل ساز نبود امسال مشکل ساز شد این بود که ریاضی فیزیک و شیمی به خصوص هندسه که باید از قبل خونده باشی تمرین کرده باشی اماده باشی تا بتونی نمره خوب بگیری دروس عمومی هم باید از قبل هی نگاه کرده باشی خونده باشیشون اگرنه بدجوری گیر میکنی امسال من این خطا رو نوبت اول انجام دادم بد جوری ضربه خوردم
  • کتاب های گاج

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @mohammad81118 خواهش
  • انتخاب استاد

منتقل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    سلام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار
  • آزمون ساز آنلاین

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    reza.aR
    اپلیکیشن لرنیتو هم یه آرشیو کامل از تمام آزمون های همه موسسه ها داره
  • قرابت.معنایی

منتقل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    sara sogoleS
    @محمد-مهدی-0 وایییییییییییییی خوشحال شدم
  • فیزیک تجربی کمک میخام🙏

منتقل شده
    6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    ZaraaZ
    سلام من تازه وارد جمع شما آلایی ها شدم و آشنایی با جمعتون ندارم .....ولی بنظرم آقای یاری خوب هستن.....
  • نکات تستی برای ریاضیات.فیزیک.شیمی

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    hosynH
    @hot_ice راحت کن خودتو بگو مشتق میگیریم
  • همایش طلایی استاد صنیعی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    kasra allahyariK
    سلام بر دوستان . بچه ها کسی همایش طلایی ستاد صنیعیو تهیه کرده ؟ اگه کسی تهیه کرده ممنون میشم نظرشو درباه این همایش بیان کنه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • فیلم ها و همایش های خوب برای رتبه شدن

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) خوش اومدین امیدواریم موفق باشین خوبه که تونستیم کمکتون کنیم بچه هارو منشن میکنم تا کمکتون کنن @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین راستی:) اگه ممکنه عنوان های کوتاه و مناسبی برای تاپیکتون انتخاب کنید