Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • منابع برای دروس نظام جدید

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    @Mahdiyeh-sadat-Pourbager سلام به پیج اینستاگرام آلاء یه سر بزنید فکر کنم خیلی میتونه کمکتون کنه
  • اقای امینی یا ثابتی ؟ which one is beter

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    صفر تا صد آقای ثابتی رو اگه یه بیس خوب و عالی داری ببین چون مطالب رو فقط دوره میکنه ولی آقای امینی صفر تا صد میگه هر جفتشون خوبن مونده با کدوم یکی بهتر انس بگیری
  • مشاوره منبع شیمی

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ب
    @faaa31 در مشاوره منبع شیمی گفته است: @به-سان-خورشید اوهوم ممنون مرسی خواهش میکنم وظیفه اس
  • مشکل همیشگی زیست😏

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    faaa31F
    @Flight
  • خرید مُنتا :|

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    گ
    این اشتباه رو اصلا نکن منتا هیچ تاثیری تو پیشرفتت نمیذاره پاسخ نامه اش که پر از غلطه و کاملا تشریحی و عادی جواب داده شده تا تستی برای دروس تخصصی هم تو آزمون باید کاغذ داشت نه اینطوری ، ما مدرسه مون پارسال منتا ثبت نام کردمون اصلا بدرد نمیخورد باز انگار آزمون یار بهتره
  • استفاده از مناب الا برای کنکور 99

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    ali rabieeyA
    ببخسید یه سوال دیگه اگه میشه دوباره الا یه محصول جدید برای 99 میده پس چرا تخفیف گذاشته الان من گیج شدم بگیرم یا نگیرم
  • منابع کنکور نظام جدید

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    DrfariborzD
    @fatemehahmadi سلام همون نظام قدیم رو بخونین،دفتر برنامه ریزی قلمچی رو هم تهیه کنین طبق اون برنامه ریزی رو یاد بگیرین،سعی کنین با یه دوست دلسوز درس بخونین بین خودتون هر روز قرار بذارین تا تعهد به درس خوندن پیدا کنین خوندن نظام جدید برای افرادی خوبه که سال ها به کلی از درس های دبیرستان دور بودن یا اینکه زیاد پشت کنکور موندن و دیگه تکرار درس هایی که بارها خوندن براشون عذابه
  • کتاب کمک درسی برای زیست پیش ۲

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    DrfariborzD
    @Milad0835 درود،همون زیست پیش 2 خیلی سبز کارتون رو به طرز عالی راه میندازه،درسته درسنامه نداره ولی تست به تست اموزشی بزنید و پاسخ ها رو بخونید و نکات جدید که متوجه میشین رو هایلایت کنید یا بنویسین،پس از اتمام یه فصل خواهید دید که چقدر مسلط شدین
  • انتخاب بین دو نظام

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @_nAwr_ میدونی متاسفانه مشکل چیه اینه ک حتی دبیر فیزیک ک من باهاش کار میکنم میگه نظام قدیم هسی هم سعی کن کلاس نظام جدید استفاده کنی امسال دبیر ریاضیات میگفت نظام جدیدا راحت میتونسن کنکور نظام قدیم رو جواب بدن ریاضیش رو
  • برنامه ریزی برای دهم و یازدهم

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Faezeh QaderiF
    سلام من دهم و یازدهم و شروع کردم اما یه برنامه ریزی خوب ندارم اگه میشه راهنمایی کنین
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • ویدیو های الا دقیقا چطورن؟

منتقل شده
    19
    4 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Mahdi2001M
    @sarnisa6 خواهش میکنم
  • بهترین منابع ادبیات کنکور 99

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    ب
    والا من خودم کلیپ های نظام قدیم داریوش راوش رو میبینم. نکات خوبی رو میگه. کلیپ های دکتر سبطی رو هم دیدم. جفتشون خوبن
  • منابع تجربی نظام قدیم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    A
    @ملیکا باید سطح بالا آموزش ببینید و سطح بالا هم تست بزنید
  • جمع بندی پایه

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    parniyan.kP
    الا برای کنکور 99 عید امسال فیلمایی مثل پروژه تفتان میزاره ؟یا برای جمع بندی پایه باید همون تفتان پارسالو تهیه کنم ؟؟؟ امسال عید میشه بگید قصد جمع بندی پایه رو با فیلمایی مثل تفتان دارید یا پروژه دیگه ای ؟ ممنون میشم کمکم کنید پون خیلی استرس جمع بندی پایه رو دارم ونمیدونم الان تفتان پارسالو تهیه کنم یا بزارم تا عید @sohrab @administrators @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @M-an
  • کنکور ۹۹

منتقل شده کنکور 99 همایش سوال
    17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    ب
    [image: 1563560392071-15635604417616530864815811441123-resized.jpg] @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
  • راهنمایی برای منابع ریاضی و فیزیک

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    amir bahramiA
    researcher گفته است: @amir-bahrami از اساتید ریاضی استاد ثابتی رو می شناسم ولی سطح بالا درس میدن به نظر شما اقای ثابتی رو برای دروس ریاضی ببینم خوبه یا دبیر دیگه ای رو ببینم؟ (هدف من الان فهم مطلب هست نه روش های کنکوری)
  • کنکوریا نظام جدید 98 لطفااااااا ج بدید

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    parniyan.kP
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • منبع شیمی

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    625 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @for-ever خواهش کاری نکردم
  • شیمی خیلی مهم

منتقل شده
    30
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    580 بازدیدها
    B
    @for-ever در شیمی خیلی مهم گفته است: @Brilliant برای استفاده از سایت باید حتما عضو شد؟ من استفاده نکردم جدیدا ولی احتمالا اره