Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • ميخوام بخونم اما يه سري سوال دارم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    VictorKekeV
    تا خرداد سوم رو تموم کنید، از روی ویدئو های آلا جزوه بنویسید، از وویس مطالعه استفاده کنید برای آموزش نحوه جزوه نویسی. تابستون دوم رو تموم کنید و مثل سوم براش جزوه بنویسید. هیچ تست تالیفی حل نکنید فعلا فقط و فقط از آبی های قلم چی استفاده کنید. به جز زیست که هرچقدر کتاب مختلف بخونید بهتره. سال چهارم هم موازی با برنامه قلم چی، از روی جزوات پایه رو مرور کنید و پیش رو هم موازی با دبیر و قلم چی پیش ببرید
  • دوران نوروز و روحیه ادامه مسیر

1
    5 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    VictorKekeV
    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز، دوستان در ادامه وویسهای مشاوره ای، فایلهای جدیدی رو در حیطه مطالعه نوروز و روحیه ضبط کردیم، و در تاپیک قرار دادیم. اگر مایل بودید به تاپیک مربوطه رجوع کنید. @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء https://forum.alaatv.com/topic/6392/ویکتور-ککه-مشاوره-دور-همی
  • چرا میخاید دکتر شید؟؟؟

59
    6 رای ها
    59 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    MohammadHM
    هنوز نمیدونم چرا!
  • برنامه های شخصی

26
    6 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    [image: 1519561139620-513-copy-resized.jpg] [image: 1519561161936-314.jpg] [image: 1519561171959-20.jpg] #اینارو قبلا مشاورم داد ،کاملشو دارم خواستین بگین بدم بهتون ;)
  • اردوی نوروزی آلاء ، سکوی پرتاب به سوی موفقیت

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    mohammad300M
    باسلام خدمت تمامی آلایی های عزیز و دوست داشتنی انشالله که همگی سلامت و تندرست باشید و پر قدرت و با انرژی مضاعف درس بخونید تا در روز کنکور با رضایت کامل از عملکرد خود سر جلسه کنکور حاضر شوید و بهترین نتیجه رو کسب کرده و مزد زحمات خود را بدست آورید. امروز می خواستم یک توضیح مختصر و دوستانه در مورد برنامه مهم آلاء به عنوان یک نفر که خود تجربه شرکت نمودن در اردوی نوروزی آلاء را دارد را در اختیارتون قرار بدم ... در عنوان این موضوعی که ایجاد نمودم ، اردوی نوروزی رو به سکوی پرتاب به سوی موفقیت بودن تشبیه نمودم ، به راحتی می توانم بگویم بی شک همینطور هست ! اردوی نوروزی آلاء علاوه بر تاثیر علمی خود ، یک محرک قوی برای رسیدن به موفقیت است از نکات مثبت اردو می توان به محیط اردو اشاره کرد ... اردویی که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود ...دانشگاه درجه یک کشور که حتی چند ساعت بودن در چنین دانشگاهی باعث ایجاد انگیزه و علاقه مضاعف برای تلاش بیشتر و بهتر نمودن می شود ... اما چه بسا که یک بازه زمانی ۱۰ روزه در چنین محیطی قرار بگیریم ... محیطی که کاملا جو درسی و کنکوری حاکم بر آن هست و از تمامی نقاط کشورمان جمع شده اند و به خواندن درس با روش های خاص و متنوع مشغول می باشند و هرکسی که در آن جو حاکم قرار می گیرد را مشتاق به خواندن بیشتر درس و تلاش مضاعف نمودن می کند ... علاوه بر محیط اردو ، حضور مستمر مشاوران و مراقبان در محیط مطالعه و گوشزد نمودن نکات مهم و اشکالات فردی دانش آموزان از نکات مثبت اردو می باشد... جزوات ویژه اردو ، آزمون های مستمر روزانه اردو ، پیگیری مشاوران اردو ، حضور در کلاس های بهترین اساتید کشوری ، رفع اشکال توسط مراقبان و مشاوران و وجود برنامه های تفریحی و ... از نکات مثبت اردو نوروزی آلاء می باشد که میتوان به آنها اشاره نمود. توصیه من به دوستانی که تصمیم به شرکت نمودن در یکی از اردو های نوروزی را دارند بدون تردید اردوی نوروزی آلاء می باشد. چرا که علاوه بر برنامه قدرتمند اردوی نوروزی آلاء ، دست اندرکاران این اردو از مسئول اردوی نوروزی آلاء جناب آقای ابوذرخانی عزیز و گرامی گرفته تا اعضای مجرب و فعال اردو جناب آقای نائب کبیر و سایر دوستان همگی ، افرادی متخصص و کاربلد و باتجربه در راه کنکور و موفقیت در کنکور هستند که کمک های فراوانی در قسمت های مختلف اردو به دانش آموزان می کنند. و در آخر کلامم ، این نکته هایی که بنده اشاره کردم هیچ جنبه ای جز راهنمایی نمودن شما دوستان آلایی و آشنا نمودن هرچه بیشتر شما با برنامه نوروزی آلاء ، نبوده و نیست. و انشاءلله با انتخاب درست شما ها که لایق بهترین ها هستید به نتیجه دلخواه خودتان در کنکور برسید با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان @آلاء @مشاوران_آلاء @کنکوریها @دانش-آموز @اردو-نوروزی-97 @کنکوری-97 @حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء
  • 0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    M
    پاسخ: تغییر رشته به ریاضی
  • حرفای من با آلایی ها

93
    14 رای ها
    93 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M.ba78M
    @mohammadh باشه مرسی از لطفتون
  • راهنمايي: چطورياست؟

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    894 بازدیدها
    donya bivafaD
    @paripari پری خانم راست میگن,داییم میگفت 2تا از همکلاسی هامون انصراف دادن از دانشگاه پزشکی سال 6 م!واقعا خیلیا هستن ک نمیتونن تحمل کنن.
  • مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره

173
    2
    0 رای ها
    173 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    B
    متاسفم شاید نباید اظهار نظر میکردم مث اینکه باعث ناراحتی شدم عذر می خوام موفق باشید
  • درس گسسته و هندسه( کنکور ریاضی)

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    709 بازدیدها
    F
    @negarin خیلی ممنون عالی بود
  • مطالب مشاوره در مورد برنامه ریزی

قفل شده است
    9
    6 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    mina071M
    @m-an بخاطر سرعت پایین کنم عذر میخوام
  • انگیزه واقعی!

41
    6 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    paripariP
    جز اتلاف وقت نتیجه ای نداره فقط ی چیز دستتون بیاد و بفهمید ک مثلا ریاضیش اثر داشته و شمام بشینی خوندن ریاضی
  • ثبت نام کنکور سراسری97

97
    0 رای ها
    97 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Dr.LilaD
    @m-an باش ممنون
  • دانشگاه ازاد

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @elhame-h دنبال کن
  • کنکور سراسری97

قفل شده است
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    sabatjS
    اگه کیفیت دوربین گوشیت خوبه از عکست عکس بگیر توی برنامه پینت paint توی ویندوز اینو بزن حجمش کم بشه Ctrl + W یه پنجره باز میشه اونجا عددشو تغییر بدی حجمش کم میشه اگر نشد میخوای بده من برات درست کنم
  • یه پشت کنکوری بیاد لطفا

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    919 بازدیدها
    M
    @fatemdr ن فرق نداره یکین
  • برنامه الفا مثبت

قفل شده است
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    774 بازدیدها
    M.anM
    جای درستی رو برای این کار انتخاب نکردین ! این تاپیک قفل میشه به حقوق مادی و معنوی افراد و موسسات احترام بزارید !
  • کنکور و سربازی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    645 بازدیدها
    ن
    @dr-sobhan بله درسته ! حق با شماست . امروز رفتم پلیس +10 گفتن شما معافیت تحصیلی نداری و مشمول حساب میشی . به همه دوستان پشت کنکوری (البته پسر ها) هم ، که این پست رو دنبال کردن باید بگم که برید پلیس +10 پیگیری کنید ، شاید شما هم مشمول باشید............:smiling_face_with_horns: :face_screaming_in_fear:
  • نمونه برنامه پارسالم

22
    6 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    paripariP
    @اسمان-ابی نه گلم یک روز در میون اویل بعدها در یک روز ولی ساعت بیشتر مطالعه
  • یه آرزوی خوب ...

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    M
    خیلی دوست دارم دانشگاه صنعتی شریف قبول بشم من 16 سالمه و در تهران هم هستم لطفا یکی راهنماییم کنه که چقدر بخونم و تمرین کنم از 6 صبح تا 2:30 بعد از ظهر مدرسه هستم تا برسم خونه 4 هست لطفا کسی اهنماییم کنه که چقدر بخونم بعد کتاب های تست نظام قدیم رو بخونم بدرد می خوره ؟ یا کلا همه چی عوض شده آلایی ها لطفا درباره تغییر محتوای قدیم با جدید صحبت کنید خدا ککتون باشه همیشه دعاتون می کنم چون درسام با ویدیو های آقای مسعودی بهتر شد خیلی دوست دارم یه روز حضوری ببینمش به امید اون روز ... @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء