دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
بافت شناسی قلب؛ زیست دهم
-
@amin-sotoudeh در بافت شناسی قلب؛ زیست دهم گفته است:
iCy HeARt آره تو خود کتاب نوشته از بافت پوششی سنگفرشی و بافت پیوندی متراکم تشکیل شده.فقط گیر این این بودم که بافت پیوندی متراکمش کجاس؟ حالا خلاصه مرسی
بافتا با هم میکس نمیشن ک حتما جدان دیگه ..خاهش
-
-_× یعنی بافت پیوندی متراکم اپی کارد زیر بافت پیوندی سست میوکارده دیگه؟ یعنی بافت پیوندی متراکم زیر(چسبیده به) بافت پیوندی سست به غیر از بافت قلب تو بافتای دیگه داریم؟اگه داشته باشیم میشه گفت که خودش یه لایه جداست (فقط می خوام یه بحث را بندازم تا به یه نتیجه برسیم نه دو تا)
-
@Rakhshandeh-Sh ببین الان فرض کن شما قلب ی گوسفند رو در اوردی و روی بطن و دهلیز رو برش زدی جوری که می تونی انگشتتو بکشی توی قلب.همون درون که داری دست بهش می کشی و میشه توی حفره ی قلب از جنس بافت پوششیه خب!! این از این
بعدم در مورد "قاعده" نیگا کن خود قلب انگاری اون نوک سمت چپش(مربوط ب بطن چپ) تیز میشه و مثل راس یک مثلث برعکس میشه!!! پس قاعده ی قلب میشه اون بالای قلب که رگها اونجان مثل آئورت و بزرگ سیاهرگ ها! حالا میتونی دریچه ها رو هم مثل مثلث فرض کنی یعنی الان دستاتو مثل ترامپ به هم بچسپون بعد انگاری این ی دریچه ست(مثلا دولختی) که وقتی خون فشار میاره بهش باز میشه(میره کنار و خون میریزه تو بطن)!!پس اگه دریچه ها رو هم اینطوری فرض کنیم بازم مثل مثلث میشه و نوکشون رو به بطنه(تو دولختی و سه لختی) ولی قاعده شون رو به دهلیزه!(تجسم هندسی)
-
Mohsen Taheri دکتر محسن دست مریزاد هیچ کس به این خوبی قانعم نکرده بود درضمن بافت پوششی که فرمودی تو حفره ها هست کجای دریچه ها میشه دورتادورشون ؟ مثل بستری براشون احتمالا؟ ممنونم ازت
-
@Rakhshandeh-Sh کتاب گفته این درچه ها نتیجه چین خورگی بافت پوششی ان یعنی هم خودشون بافت پوششی دارن هم دور و برشون بافت پوششی هه بافت پیوندی متراکمم مثل یه طناب گرفتتش که کتاب میگه باعث استحکامش میشه( جدا از طنابای ارتجاعی یا همون الاستیکی که به ماهیچه های پاپیلاری یا همون برجستگی های ماهیچه ای وصلن)
-
@amin-sotoudeh طناب ؟ چجوری میشه
-
@Rakhshandeh-Sh