دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
فااطمه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عااطفه طبق متن کتاب اغلب پیام های حسی به تالاموس میرن واونجا تقویت میشن
اون منظورش پیامای بویایی بوده که تالاموس نمیره
من منظورم پیامای پایین تر از مغز %(#ff0000)[اندام تحتانی بدن]
اونام جز این جمله کتاب هس ؟؟؟؟؟
از طرفی اگه فرض کنیم پیامایی که مستقیم به مغز میرن مستقیم که نمیتونن برن قشر مخ دیگه حداقل باید از یه جایی رد بشن
حالا از تالاموس میرن یا نه -
فک کنم سوالم جیز بودش
چون تو نت گشتم دیدم این چیزایی که ما میخونیم با اون چیزی که بعدا خواهیم خوند در حد قلقلک زیستیه
چون فک کنم تقریبا چی شد
:|
خودم جواب سوال خودم تا یه حد میدم که اگه یک نفری خدایی نکرده ذهنش درگیر شده باشه بدونه اخرش چی شد ....البته اون چیزایی که من خوندم داش گیجم میکرد انقد پیچیده بود اما یه توضیح در حدی که شاید فهمیده باشم بدون اضافه میدم
12 جفت عصب مغزی حسی حرکتی و مختلط
از طرفی تمام اعصاب حسی به مغز میان هیچ کدوم به نخاع نمیره
اگه درس فهمیده باشم
اعصاب حسی که از بخش های تحتانی بدن میان به مغز از راه نخاع میان بالا و از ساقه ی مغز و تالاموس و لیمبیک و میان قشر مخ
12 جفت عصب خود مغز فقط تومغز و گردن میپلکه
که اونا میان تالاموس و احتمالا بعدم لیمبیک .....تنها عصب حسی %(#ff5500)[مغز] که از تالاموس رد نمیشه فقط بویایی هس که خودتون قضیش رو میدونین
البته من خودم نصف اون چیزایی که تو نت خوندم نفهمیدم
اما فک کنم در حد دبیرستان و کنکور همین کارمون راه بندازه -
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حوصله توضیح ندارم
ریشه پشتی و شکمی و 31 جفت عصبو ...........قبولت دارم اما اون اسمش عصب نیس تار
میشه تار حسی و حرکتی
که همشون با هم دورشون یه غلاف پیوندی اومده شده عصب مختلط
ینی عصب مختلط اکسون حرکتی و دندریت حسی داره -
عااطفه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
masoud
مسعود حرف منو قبول نداری باشه
هم اقای پازوکی تو تدریسش گف تا ر
هم تو کتاب ای کیو گاج
برو پاسخ نامش رو بخون تست 1539
دقیقن گفته اعصاب مختلط مجموعی از تار های حسی و حرکتی است
:|مهسا الان من تواین کتاب مرجع دانشگاهی میبینم نوشته اعصاب نخاعی یه قسمت وقسمتی هم تار عصبی پس هردومیتونه درست باشه دیگه ؟
-
بچه ها کسایی که موافقن بعد از این مبحث های دستگاه عصبی و حرکت تدریس بشه کامنتو ریپلای کنن
مبحثای جون دار و ترکیبی هستن -
فااطمه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عااطفه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
masoud
مسعود حرف منو قبول نداری باشه
هم اقای پازوکی تو تدریسش گف تا ر
هم تو کتاب ای کیو گاج
برو پاسخ نامش رو بخون تست 1539
دقیقن گفته اعصاب مختلط مجموعی از تار های حسی و حرکتی است
:|مهسا الان من تواین کتاب مرجع دانشگاهی میبینم نوشته اعصاب نخاعی یه قسمت وقسمتی هم تار عصبی پس هردومیتونه درست باشه دیگه ؟
اون اعصابی که از نخاع رد میشن تشکیل یه هرم میدن که اسمش رو یادم نیس اونا اعصاب مغز که از جسم سفید پشت نخاع رد میشه
توی تعریف تار خوندم مال نخاع نوشته بودش تار -
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj52r6X-IrSAhVG0xoKHfSUAcIQFggbMAA&url=http%3A%2F%2Fdaneshnameh.roshd.ir%2Fmavara%2Fmavara-index.php%3Fpage%3D%25D9%2586%25D8%25AE%25D8%25A7%25D8%25B9&usg=AFQjCNExnxUUmT-VR_Fc29lYFxZ3h9tQ4Q
این یه لینک دیگه برید ببینید فاطمه و مسعود
تیتر ساختمان نخاع تیتر دوم
خط 6
دقیقا گفته ریشه پشتی تار حسی و ریشه شکمی تار حرکتی -
@ادمین ریز مباحث جلسه 93:
مدت زمان: 22 دقیقه
این فیلم دومین جلسه از فصل 8 سال سوم (ژنتیک و خواستگاه آن) می باشد. در این جلسه روش محاسبه انواع ژنوتیپ و فنوتیپ در صفات (اتوزومی) گفته می شود و سپس 5 سوال از این قسمت حل می شود:
بررسی روش محاسبه انواع ژنوتیپ و فنوتیپ در صفات (اتوزومی) در قالب فرمول
تست 1: در یک صفت تک ژنی اتوزومی 5 اللی، الل m1 بر 4 الل دیگر غالب است و m2 بر m3 و m4 و m5 غالب است و رابطه بقیه الل ها هم توانی است. چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ مورد نظر است؟
تست 2: در مورد یک صفت تک ژنی 4 اللی اتوزومی تفاوت میان حداقل و حداکثر انواع فنوتیپ چقدر است؟
تست 3: صفتی در یک گیاه تحت تأثیر 5 الل است. اگر این صفت صفتی اتوزومی باشد، کدام گزینه نمی تواند نشان دهنده انواع فنوتیپ این صفت باشد؟
تست 4: در یک صفت 2 ژنی در انسان برای ژن اول 3 الل وجود دارد که اولی بر 2 الل دیگر غالب است و برای ژن دوم 5 الل وجود دارد که اولی بر 4 الل دیگر غالب است و دومی بر 3 الل باقی مانده غالب است. برای این صفت چند نوع فنوتیپ دیده می شود؟
تست 5: صفتی به 30 شکل مختلف در جامعه دیده شده است. این صفت حداقل چند اللی است؟لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5632