Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
ramses kabir فشار وارده از سوی مایع از فرمول ρ g h ... رو کم میشه ارتفاع زیاد نمیتونیم نظر بدیم اما از فرمول فشار = نیروی وزن به روی مساحت با افزایش مساحت سطح مقطع فشار کم میشه
-
@samann
ممنون اما تو تدریس استاد محمد رضا یاری میگفت تغییری نمیکنه نمیدونم چرا اومدم دنبال دلیلش -
ramses kabir فشار وارد بر کف از طرف مایع تو ظرف( اگر افزایش حجم ظرف درنظر گرفته نشه) با افزایش دما ثابت می مونه
-
دوستان این k +u از کجا اومده یهو؟
-
@Rakhshandeh انرژی جنبشی و پتانسیل
-
K99_Dr چرا جمع شدن؟
-
@Rakhshandeh چون انرژی کل شامل دوتاشون میشه
-
@Rakhshandeh ببین اون کار برابر است با انرژی مکانیکی که برابر است با جمع انژی پتانسیل گرانشی و جنبشی هستش برای مثال ی توپی رو در نظر بگیرین که از یه ارتفاعی رها میشه و سرعت اولیه نداره و فقط انرژی پتانسیل گرانشی داره و رفته رفته به انژی جنبشی افزوده میشه......
بنابراین:
W=E=U+K
و این U+K از اونجا اومده.......
@بچه-های-همخوانی
@همیار -
-
فقط تست و اموزش های اقای کازرانیان
-
دکتر علی ف من فقط از استاد داداشی رو دیدم هنوز از استاد کازرانیان هیچ دوره ای رو شروع نکردم.به نظرتون اگه هم سطح با استاد کازرانیان بیش برم دیگه میوفتم رو روال؟؟
-
@Zahra-Doostmohammadi آره فقط امتحانش کن حال سال چندمی
-
@Zahra-Doostmohammadi باید تست فراوون حل کنی و تو باطلت خیلی چیزای الکی ننویسیو در کل سرعتتو ببری بالا دیگه ولی میخای بتونی تستارو بهتر و باسرعت بالا حل کنی فقط باید تست فراوون از منابع متفاوت بزنی
@بچه-های-همخوانی -
امیر احمدی ممنونم از راهنماييتون
-
@Zahra-Doostmohammadi خواهش
-
سلام کسی میدونه تو این سوال چرا نیازی نبود طراح عدد ولت سنج رو بده ؟!
خیلی روش فک کردم ولی ب نتیجع ایی نرسیدم@بچه-های-همخوانی
Virus
@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Winner اگه از مقاومت 7 جریان 1 میگذره پس از اون یکی هم 1 میگذره
معدلشونم ک 3.5 هس
اون ور هم 3.5 هس معادلش پس از اون ور هم 2 میگذره
جریان کلی میشه 4
بعد یه دور بزنی میتوی باتری هم بدست بیاری
اصن نیازی به اون عدد ولت سنج نبود -
سلام
دوستان کسی میدونه چرا توی این سوال بعد از اینکه مقاومت رئوستا زیاد میشه مقاومت کل مدار زیاد میشه ؟اگ مقاومت رئوستا رو R3 بگیریم مگ اینطوری نیس ک R3 و R1 باهم موازی ان و اگ مقاومت یکی از اون ها زیاد بشه مقاومت معادلشون از مقاومت معادل اولیه کمتر میشه ؟!
خوب با این اسندلال مقاومت کمتری با R2 متوالی خواهد شد پس مقدار کمتری بهش اضافه میشع پس باید مقاومت معادل کل مدار نیبت ب قبل کاهش پیدا کنه...
ولی پاسخ نامه گفته مقاومت معادل کل مدار زیاد میشهلطفا اگ کسی میدونه چرا راهنمایی کنه
ممنونVirus
@بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار