b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
اسید و باز - سوال بافر
-
Reza.Tah در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
این مسئله ها حذفه ها
هم مسئله های بافر حذف شده هم \(K_b\)جاااان؟؟؟؟
کجا گفتن -
Reza.Tah در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
Mmdasn
جایی نگفتن
تو کتاب نیست دیگه
کتاب که سال 92-93 عوض شد حذف شد
فقط تعاریف بافر هست دیگه
فقط حواسم نبود \(K_b \) حذف نشده
خوب سوال رو نخوندم فکر کردم گفته \(PK_b\)آره برا همین تعجب کردم
ولی بافر رو مطمعن نیستم مساعلش حذف شده از کنکور -
Reza.Tah
فک نکنم حذف شده باشه آخه توی خط ویژه یه تست سراسری 94 تجربی ازش اومده !
http://uupload.ir/files/ccnz_capture.jpg -
هر کار کردم حل نشد
یه نفر جواب رو بذاره از گمراهی بیایم بیرون
@دانش-آموزان-آلاء -
Vampire_Hunter در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
ناطق1 ببین میتونی راه حلتو توضیح بدی؟؟
):
اگه خودم بلد بودم که از شما نمی پرسیدم ! اما باید از سامانه تعادلی بافری کمک گرفت .
NH3+H2O <=> NH+4 + OH-l -
ناطق1 در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
به 2لیتر محلول بافر که در آن غلظت آمونیاک و یون آمونیوم برابر باهم و برابر 0.2 میباشد.0.4مول NaOHوارد میکنیم افزایش ph محلول چقدر است؟(kb را برای امونیاک 10-5فرض کنید) .
1- 3.3
2 -3
2.7-3
4 -0.6اگ سوال شناسه داري با اين مضمون از كنكور يا آزمون ها پيدا كردين بيارين در خدمتتون هستيم چون محلول بافر ته تهش تو كنكور برا تشخيص اسيدي شدن يا بازي شدن استفاده ميشه...ولي تا اونجا ك من درگيرش شدم اعدادي داره اين سوال (درحد ميليونيم)ك اگ از صرفنظرهاي مرسوم در كنكور استفاده كنيم عملا به جوابي ميرسيم ك تو خود معادله مورد قبول نيس و اختلاف داره...اون سوالي ك از كنكور يكي از دوستان ضميمه كردن هم هيچ ربطي به اين نداره و از دو بخش ساده ثابت يونش و خنثي سازي استفاده شده
-
moein
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم / تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
اگر چه این سوال به نظر اعداد جالبی نداره ولی باز این دلیل نمیشه که مسائل بافر امکان مطرح شدنش نباشه ! به هر حال من به بچه ها توصیه می کنم حتما یکی دو تا سوال محلول بافر حل کنن که به چشمشون خورده باشه -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام.
بچه ها این تست رو نگاه کنید . پاسخ که واضحه گزینه 4 میشه ولی گزینه 2 که مربوط به بافر هست چرا درسته؟
مگه بافر، نباید اسید ضعیف+نمکش(بازی) باشه؟ خب نیتریک اسید که ضعیف نیست. تازه یون مشترک با سدیم استات هم نداره. چجوری بافر تشکیل شده؟