دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
یاخته های بدن
-
سلام به همه ی بچه ها.سه سوال صحیح غلط تو پایین می پرسم که ظاهرشون خیلی راحته ولی من خودم جوابشون رو درست ندادم.ممنون می شم شما جوابشون رو بگین.
(همه ی یاخته های بدن انسان هسته ی مشخص دارند.)
(در هر نیم فک دهان دو دندان آسیای کوچک هستند.)
(دیواره ی یاخته های جانوری نازک تر از دیواره ی یاخته های گیاهی است.)
لطفا هر کس جواب می ده هر سه تا شم با هم جواب بده. -
1: نادرست چون گلوبول قرمز اصلا هسته ندارد که مشخص یا نا مشخص باشد
2:راستش من دهمم و اینو هیچ جای کتابم ندیدم
3:نادرست چون سلول جانوری دیواره نداره تا بخوتد نازک یا ضخیم باشه -
@First در یاخته های بدن گفته است:
1: نادرست چون گلوبول قرمز اصلا هسته ندارد که مشخص یا نا مشخص باشد
2:راستش من دهمم و اینو هیچ جای کتابم ندیدم
3:نادرست چون سلول جانوری دیواره نداره تا بخوتد نازک یا ضخیم باشهخیلی ممنون .باز اگه کسی جوابی داره بگه .حتی اگه تکراری بشه.
-
elham maleki خواهش میکنم جوابام درست بود؟
-
-
elham maleki خواهش میکنم جوابام درست بود؟
اره درست بودن.من بعد از امتحان دیدم این سوالات رو اشتباه نوشتم.ولی نفهمیدم چرا این طور می شن.درضمن سوال دوم رو هم نتونستم مثل شما حل کنم ولی معلممون می که تو فصل دو کتاب هست.ولی من هیچ جا ندیدم.خلاصه اگر کسی باز نظری داره ممنون می شم بگه.
-
۱_نادرست به خاطر گلبول قرمز
۲_من تو کتاب همچین موردی ندیدم ینی فقط یه قسمتی از گوارش دهم که غدد بزاقی رو گفته یه عکس از فک و دندان ها گذاشته ولی به نظرم جمله درسته
۳_نادرست چون سلول جانوری دیواره نداره -
درمورد دومی هم درسته
-
@Amir-Bernousi خیلی ممنون
-
elham maleki
قسمت اول گلبول قرمز هسته ی مشخصی نداره
دو رو نمیدونم دهمی هستم و تو کتاب نداریم اینو
فقط سلول های گیاهی دیواره دارن -
elham maleki در یاخته های بدن گفته است:
سلام به همه ی بچه ها.سه سوال صحیح غلط تو پایین می پرسم که ظاهرشون خیلی راحته ولی من خودم جوابشون رو درست ندادم.ممنون می شم شما جوابشون رو بگین.
(همه ی یاخته های بدن انسان هسته ی مشخص دارند.)
(در هر نیم فک دهان دو دندان آسیای کوچک هستند.)
(دیواره ی یاخته های جانوری نازک تر از دیواره ی یاخته های گیاهی است.)
لطفا هر کس جواب می ده هر سه تا شم با هم جواب بده.گلبول قرمز هسته نداره.
دومی رو نمیدونم.
یاخته جانوری دیواره نداره -
درمورد اولی هم، هم گلبول قرمز ردش میکنه هم باکتریای روده، به نظرم بیشتر منظور طراح هم همین بوده، چون تو کتاب دوم میگه پروکاریوتا هسته ی مشخصی ندارن البته نظام قدیم
سومی هم چون گفته دیواره ی سلولی اشتباس، اگه میگفت دیواره ی ژله ای تخمک درست میشد
-
elham maleki از اونجایی که دورو بیشتر بچه ها نمیدونن باید بگم درسته . کنار هر دندان نیش 2 دندان اسیاب کوچک است پس در هر نیم فک دو دندان اسیاب کوچک قرار داره
-
sh.kt4224 اابته تا اونجا که میدونم (فک کنم) باکتری ها هم دیواره دارن نه؟
بله اما باکتری جز جانوران نیس جز جاندارانه
توی جمله گفته سلول جانوری -
Sina massahzadeh یه نکته ای هم بگم که اشتباه نکنین . گفته نیم فک یعنی برای مثال نصف راست فک پایین که کنار دندان نیش 2 عدد دندان اسیاب کوچک قرار داره و همینطور برای نیم فک های دیگر