7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
پوست شناس شو
-
%(#ff0000)[یک دو سه یک دو سه امتحان میکنیم ...اوکی درسته ...]
خب سلام سلام به بچه های گل آلایی مخصوصا تجربیا امروز اومدم با تحلیل یکی از شکل های شاخ کتاب یازدهم ولی خب با خوندن این تاپیک و یاد داشت نکته های خفنش که به جرعت میگم توی هیچ کتاب تستی پیدا نمی کنید دیگه شاخش رو میشکنید و به امید خدا درصدش رو هم توی کنکور میگیرد حالا این تصویر کی بود چ کرد قرار است چ کند و اما این تصویر کسی نیست جزء دوست عزیز ما یعنی پوست جان .. .
خب دیگه معطل نمیکنیم ومیریم تو دل نکته هاش ...
۱. لایه اول پوست (اپی درم) تشکیل شده از بافت سنگفرشی چند لایه + غشا پایه (پروتئین و گلیکو پروتئین)
2.به لایه اول سنگفرشی چند لایه درم که در سطح پوست قرار دارد و کاملا مرده است لایه شاخی میگویند
- پس میتوکندری نقشی در تولید آن ندارد
- پس نه اکسیژن و ای تی پی مصرف میکند و نه دفع مواد زائد دارد
3.بافت چربی جزء درم محسوب نمی شود
4 .لایه های زیرین سنگفرشی چند لایه موجود در اپی درم زنده هستند
5.جنس درم به طور کلی از بافت پیوندی رشته ای است
*در نتیجه میزان کلاژن از الاستیک بیشتر است
6 .چربی نه جزءدرم محسوب میشود و نه جزء اپی درم
- عمقی ترین گیرنده در بافت چربی وجود دارد که همان گیرنده فشار است
8.سطحی ترین گیرنده که در اپی درم و درم موجود است همان گیرنده درد با انتهای دندریت آزاد است
9.در چربی بافت پیندی سست نیز وجود دارد چون گیرنده فشار حضور دارد و انتهای دندریت گیرنده فشار نیز پوشش چند ایه بافت پیندی سست داریم
10.در درم انواعی از گیرنده ها مشاهده میشود (بیشترین گیرنده ها در پوست در لایه درم حضور دارند )
- پوشش پیوندی در گیرنده فشار نسبت به پوشش پیوندی در گیرنده های دیگر ضخیم تر است و لایه های بیشتری دارد
12.چربی خود ، نوعی بافت پیوندی است
- چربیی شامل اعصاب و عروق خونی است
14.در اپی درم عروق خونی نداریم
15.بیشتر گیرنده های درد در اپی درم است ولی در درم هم گیرنده درد داریم
16.رگ های خونی موجود در چربی نسبت به رگ های خونی درم قطور ترند
17.غده عرق برون ریز است و از جنس بافت پوششی مکعبی است
18.در درم : بافت پیوندی سست به واطه حضور گیرنده ها و بافت پوششی مکعبی به واسطه حضور غده عرق میتوان مشاهده کرد در نتیجه پیوندی متراکم – پیوندی سست – پوششی مکعبی میتوان دید
19.قطر مجرای عرق هر چه به سطح پوست نزدیک تر میشود نازک تر میشود
20.مسیری که مجرای عرق طی میکند (به ترتیب) : درم – غشا پایه – اپی درم
-
پیاز مو در لایه دوم قرار دارد
-
چیز هایی که در درم مشاهده میشود : رگ خونی- اعصاب – اعصاب متصل به مو –پیاز مو – مایهچه صاف متصل به مو –غده عرق – بافت پوششی مکعبی – گیرنده های متعدد – بافت پینودی سست – نفوذ بافت پوششی و غشا پایه (اطراف مو)
23.مو از قسمت های رو برو عبور میکند (به ترتیب): درم – غشا پایه – اپی درم
- دو منفذ در سطح پوست مشاهده میشود : منفذ عرق- منفذ مو
25.در اپی درم تنها گیرنده ای که مشاهده میشود درد است ولی همه گیرنده های درد در اپی درم حضور ندارد
26.جهت حرکت پیام عصبی خلاف جهت حرکت عرق در مجرا عرق است
خب دیگه این بود آخرش امیدوارم براتون مفید باشه و با حمایت هاتون انگیزه بهم بدید که باز از این مدل پست ها بزارم ...
-
-
@h_rممنون بابت تاپیک
-
مینا میناب خواهش میکنم