تب🥵
-
0-0ftm خب دیگه پس همون که گفتم درسته! به نظرم شما هم همون طوری که من گفتم یه گوشه بنویسین :))
-
z Gheibi ببخشین میدونم ربطی به این تایپیک نداره. ولی بیزحمت جواب بدین
لنفوسیت ها بر خلاف بیگانه خوار ها( به طور مستقیم) باعث از بین رفتن باکتری نمیشوند@player-number-1 ببخشید ندیدمش
به نظر من درست است
چون لنفوسیت ها با واسطه پادتن یا پرفورین باعث میشوند که بیگانه خواری انجام بشه ولی بیگانه خوار خودش مستقیم ،بیگانه خواری میکند
نگاه کنید یک مرحله از عملکرد لنفوسیت تا بیگانه خواری فاصله هست
لنفوسیت مستقیم باعث نمیشه( بلکه غیر مستقیم باعث میشه)
-
0-0ftm خب دیگه پس همون که گفتم درسته! به نظرم شما هم همون طوری که من گفتم یه گوشه بنویسین :))
-
توی دو سه تا تست دیدم که تسهیل بیگانه خواری رو فقط برای پروتئین های مکمل در نظر گرفته و آوردنش برای اینترفرون رو غلط گرفته
-
@player-number-1
اینجا کاری ب جواب که کدوم گزینه میشه ندارم
اما توضیحش راجب گزینه دو
منظورش اینه که اینترفرون نوع دو و پروتئین مکمل مث همن و دلیل رد گزینه دو اینترفرون نوع یکه -
@player-number-1 ببخشید ندیدمش
به نظر من درست است
چون لنفوسیت ها با واسطه پادتن یا پرفورین باعث میشوند که بیگانه خواری انجام بشه ولی بیگانه خوار خودش مستقیم ،بیگانه خواری میکند
نگاه کنید یک مرحله از عملکرد لنفوسیت تا بیگانه خواری فاصله هست
لنفوسیت مستقیم باعث نمیشه( بلکه غیر مستقیم باعث میشه)
-
سلام
آیا وقتی تب اتفاق میافته با فعالیت بیگانه خوار ها همراه نیست؟و سوال دیگه
اینکه
هم پروتئین های مکمل وهم اینترفرون ها بیگانه خواری رو توسط درشت خوار ها تسهیل میکنن نه؟0-0ftm
سلام ببین در رابطه با جواب سوال دوم باید بگم که اینترفرون نوع دو تنها باعث فعال شدن درشت خوارها میشه در حالی که پروتئین های مکمل روی بقیه ی بیگانه خوار ها میتونه اثر بزاره و تاثیرش محدود به درشت خوارها نیست
در رابطه با اینترفرون نوع یک باید بگم که اون کلا داستانش فرق داره و از سلول آلوده به ویروس ( حواست باشه سلول آلوده نه خود ویروس) ترشح میشه و علاوه بر خود سلول آلوده روی سلول های سالم مجاور که هنوز آلوده نشدن اثر میزاره و اون هارو در برابر ویروس مقاوم میکنه -
0-0ftm
سلام ببین در رابطه با جواب سوال دوم باید بگم که اینترفرون نوع دو تنها باعث فعال شدن درشت خوارها میشه در حالی که پروتئین های مکمل روی بقیه ی بیگانه خوار ها میتونه اثر بزاره و تاثیرش محدود به درشت خوارها نیست
در رابطه با اینترفرون نوع یک باید بگم که اون کلا داستانش فرق داره و از سلول آلوده به ویروس ( حواست باشه سلول آلوده نه خود ویروس) ترشح میشه و علاوه بر خود سلول آلوده روی سلول های سالم مجاور که هنوز آلوده نشدن اثر میزاره و اون هارو در برابر ویروس مقاوم میکنه -
0-0ftm
سلام این سوال مشکلی نداره که!!
هم اینترفرون نوع دو و هم پروتئین های مکمل باعث فعال سازی درشت خوارها ها میشن اما اینترفرون نوع دو فقط و فقط باعث فعال سازی درشت خوار میشه ولی پروتئین مکمل به جز درشت خوارها بیگانه خوارها دیگه رو هم فعال میکنهاین تستی که فرستادی هم مشکلی نداره نمیدونم چیو مشکل داری؟!