Cloze
-
سلام دوستان
توی جاخالی اول چرا گزینه ۱ رو نمیتونیم بگیم؟
ممنونم
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
اصلا گزینه 1 هر جوری نگاه میکنی نمیشه که! اصلا جمله بعد مجهول نداره به هیچ وجه!
(چرا باید 1 بشه) -
سلام
(چرا باید 1 بشه)Reza kabiri
میشه گزینه ۱ رو معنی کنید -
سلام
(چرا باید 1 بشه)Reza kabiri
یعنی نمیتونیم اینطوری معنی کنیم ک
بهترین روش برای انجام پروژه جدید قطعی اینکه افراد رو توی یه گروه کنیم که تیم تشکیل شه؟ -
من زیاد با معنی نمیرم جلو زبان رو چون واقعا گیج میکنه!ولی بله فارسی معنی کنیم قشنگ میشه LOL !!اما ساختارش کلا غلطه! پیشنهاد میکنم اصلا سراغ معنی کردن نرید تو گرامر
-
من زیاد با معنی نمیرم جلو زبان رو چون واقعا گیج میکنه!ولی بله فارسی معنی کنیم قشنگ میشه LOL !!اما ساختارش کلا غلطه! پیشنهاد میکنم اصلا سراغ معنی کردن نرید تو گرامر
Reza kabiri
ممنونم
خب حالا از نظر گرامری چطوری گزینه یکو رد کنم؟ -
من تازه عضو اینجا شدم زیاد کار کردن بلد نیستم!!برای ریپلای میشه عکس هم ریپلای کرد یا نه!؟
-
Reza kabiri
یعنی نمیتونیم اینطوری معنی کنیم ک
بهترین روش برای انجام پروژه جدید قطعی اینکه افراد رو توی یه گروه کنیم که تیم تشکیل شه؟@sara-haghighatrad داریدواژهthatرواینجااشتباه معنی میکنید
برای اینکه بگیم {که تیم تشکیل بشه}درصورتی گزینه1صحیح بودکه بجای that از
then theاستفاده میشد.
یعنی مثلا اینطوری:then the team is formed. -
من تازه عضو اینجا شدم زیاد کار کردن بلد نیستم!!برای ریپلای میشه عکس هم ریپلای کرد یا نه!؟
Reza kabiri
بله
روی پاسخ بزنید (پایین هر پستی نوشته پاسخ)
و بعد این گزینه رو بزنید -
@sara-haghighatrad داریدواژهthatرواینجااشتباه معنی میکنید
برای اینکه بگیم {که تیم تشکیل بشه}درصورتی گزینه1صحیح بودکه بجای that از
then theاستفاده میشد.
یعنی مثلا اینطوری:then the team is formed.مهشید حسن زاده
ممنونم
با that پس چطوری معنی میشه؟ -
Reza kabiri
ممنونم
خب حالا از نظر گرامری چطوری گزینه یکو رد کنم؟@sara-haghighatrad
به نظرم علت ردیشو میتونیم
بگیم که اگه میخواستیم بشه،چطور باید میگفتیم:The best way to do certain new projects is to put a group of people together……..
Ex 1) To from a team
Ex 2) In order to form a team
Ex 3) With the purpose of forming a team
Ex 4) The best way to do certain new projects, Is making a team Formed by putting a group of people together
البته 3 تای اول نمونه های معمولی هستند که میشد ولی اصلی 4 است که به نظرم اینطوری میشد مجهول بشه که البته کمی معنیش با اصلی متفاوته -
@sara-haghighatrad
به نظرم علت ردیشو میتونیم
بگیم که اگه میخواستیم بشه،چطور باید میگفتیم:The best way to do certain new projects is to put a group of people together……..
Ex 1) To from a team
Ex 2) In order to form a team
Ex 3) With the purpose of forming a team
Ex 4) The best way to do certain new projects, Is making a team Formed by putting a group of people together
البته 3 تای اول نمونه های معمولی هستند که میشد ولی اصلی 4 است که به نظرم اینطوری میشد مجهول بشه که البته کمی معنیش با اصلی متفاوتهReza kabiri
ممنونم
خیلی زحمت کشیدید