b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی نهایی ۱۴٠٠
-
سلام
وقتی با افزایش دما واکنش به سمت بازگشت پیش میره پس واکنش گرما ده بوده و کمترین پیشرفت برای بیشترین دما باید در نظر گرفته بشه و در دمای اتاق باید بیشترین K رو داشته باشه -
Bio
@Kosar-Mortazavi
رفقا کسی اصن حرف از گرماده بودن یا گرماگیر بودنش نزد.
همهٔ اینایی که گفتین رو من هم منکرش نیستم که واکنش در جهت برگشت میره و با افزایش دما k کم میشه و از این صحبتا
من حرفم اینه که اصلا کجای این سوال گفته شده واکنش قبل از ۲٠٠ درجه انجام میشه که اصلا بخوایم ثابت هم براش تعیین کنیم!؟ -
danial hosseiny در شیمی نهایی ۱۴٠٠ گفته است:
Bio
@Kosar-Mortazavi
رفقا کسی اصن حرف از گرماده بودن یا گرماگیر بودنش نزد.
همهٔ اینایی که گفتین رو من هم منکرش نیستم که واکنش در جهت برگشت میره و با افزایش دما k کم میشه و از این صحبتا
من حرفم اینه که اصلا کجای این سوال گفته شده واکنش قبل از ۲٠٠ درجه انجام میشه که اصلا بخوایم ثابت هم براش تعیین کنیم!؟نپیچون سوالو
خب خودت رو چه حسابی اون یکیو انتخاب کردی؟
نکته پیچیده ای نداشته فقط باید همین گرماده بودنو درنظر میگرفتی و جواب میدادی
و تازه خودت تعیین کردی که آمونیاکه
رو چه حسابی؟
زیادی خودتو درگیرش کردی ذهنت جاهایی رفته که نباید میرفته -
Bio
من که توی خود تاپیک نوشتم بر چه مبنایی جوابا رو انتخاب کردم...
سوالم نپیچوندم خب!
اگه حرفم منطقی نیست بگید منطقی نیست.
کسی منکر اینه که سوال نگفته قبل ۲٠٠ درجه اصلا انجام واکنشی داریم؟!حرفات درسته
شکی هم نیست که انجام شدن این واکنش توی 25 درجه داخل نمودار نیست
ولی! قسمت پ سه تا عدد داده و این یعنی فرض سوال انجام شدن شه و از ما نخواسته پیداش کنیم فقط گفته از بین این سه تا یه مقایسه انجام بدین و یکی رو انتخاب کنید -
danial hosseiny
سلام
این نمودار فقط یه چیز کیفی و نشون میده اینکه به افزایش دما درصد مولی کاهش پیدا میکنه
همونطور که پاسخنامم در نظر گرفته اصلا هدف سوال بر این نبود که بفهمیم قبلش انجام میشه یا نمیشه حالا اگه انجام میشه بیایم k حساب کنیم!
هدف سوال این بود که بفهمیم دما زیاد کنیم درصد مولی کم میشه
بعد یه چیزی اینکه واکنش قبل اعمال تغییرات گرما انجام شده و به تعادل رسیده بعد دما رو افزایش دادیم
پس توی اون ما واکنش انجام شده که تغییرات و از اونجا حساب کردن -
Bio
ولی واقعا اینهمه تجزیه و تحلیل کردن برای من نوجوون که صد قلم استرس دارم سر جلسهٔ امتحان
به نظرم انصاف نیست...
اینکه ما از لحاظ ریاضی تحلیلش میکنیم و غلط درمیاد!
تقصیر ما نیست...!وسط امتحان با اون حجم استرس باید بشینم تجزیه تحلیل کنم که خب! چون سه تا عدد داریم بنابراین حتما واکنش انجام خواهد شد...
صرفا به خاطر اینکه بیشتر از بقیه حواسم به داستان ریاضی و تابع هموگرافیک بوده! -
danial hosseiny
سلام متوجه میشم.
ولی غلط نیست. نمودار از صفر درجه شروع شده و 20 درجه تو بازه 0 تا 200 قرار میگیره
فکر میکنم منظورتون اینه که 25 درجه میتونه مجانب قائم نمودار باشه؟درسته؟
البته این نمودار دقیق نیست
-
@kosar-mortazavi
دقیقا مشکل اینجاس که کجای سوال مشخص کرده از صفر درجه شروع شده؟ -
یه نکته ای هست اونم اینه که واکنش قبلا شروع شده.... به تعادل رسیده......
حالا داریم میگیم اگر دما رو فلان درجه باشه فلان K رو خواهد داشت.... این درواقع پیش بینی K در دماهای مختلفه.... -
این پست پاک شده!
-
@kosar-mortazavi
خب کوثر جان حرف منم همینه!
اون قبلنی که شما ازش حرف میزنی کجاس؟
از کجای سوال میتونی بفهمی که "قبلا" از 30 درجه شروع نشده؟
من پاسخ سوال رو گرفتم و مشکل من توی دقت اضافه نسبت به یه سری مسائل بود که باعث شد یه سوال آسون مسخره رو از دست بدم!
اما خب کسی هم نتونست حرف منو نقض کنه.
دوست عزیزمون که پاسخ منو دادن گفتن چون سه تا عدد به عنوان k داده شده پس یعنی واکنس انجام پذیره.
اما این نکته ای که من بهش توجه کرده بودم، بیشتر بحث ریاضیات این سوال بود و مشکلی که با خود نمودار داشتم.
چون از هیچ کجای این سوال مشخص نیست که ابتدای شروع واکنش کجاس! -
-
@kosar-mortazavi
دقیق نبودن با اشتباه بودن از بیخ و اشکال داشتن از اصل، بر طبق ریاضیات خیلی متفاوته.
وگرنه بله. قبول دارم.
هرچند اینکه معمولا دقیق نیست هم باز چیز درست و معقول و درستی نیست!
چرا باید ریاضیات شیمی دقیق نباشه؟!
مثل تناقض توی دروس زمین شناسی و فیزیک
یا تناقض بین شیمی و فیزیک که طول موج مرئیاشون متفاوته
یا تناقض توی اکثریت تستای ادبیات که خیلیا ازش می نالن ولی کسی براش کاری نمیکنه... -
هر چند موافقم ولی میدونید الان کاری که باید بکنیم گذر از این مرحله است.
فقط باید یادمون باشه اگر روزی در آینده تونستیم کاری برای این مشکلات بکنیم(مثل کاری که آلاء انجام میده)